Свобода чи диктатура?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Arthur, 11 гру 2009.

1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну на мои вопросы вы не ответили. Ибо там вывод простой.

Скажите, вы считаете что в управлении Федеральной резервной системой (печатный станок) все 90% пробились своей головой ?

Или когда вы говорите о 90%, что пробились - это вы говорите о более высоком уровне жизни по сравнению с другими странами ?
    Может поподробнее ? Во что вложили, каковы проценты, чем они гарантируются ? И кто еще также делает ?

Чтоб не быть голословным.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо ви поцікавитесь, перед тим як задавати питання, то ви взнаєте, що Федеральна резервна Система США керується Радою Керуючих ФРС, їх 7 чоловік. Всіх їх призначає Президент США.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Я сказав про те, що Президентами демократичних країн стають не найбагатші, а найрозумніші. Принаймні, в 90% випадків.

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Я знав, що дехто буде шокований. :)))

Цікаво, чи не правда? Кремль радісно вкладає гроші у державні цінні папери "вєроятного пратівніка". :haha: Але постійно при цьому кричить своїм "внутрішнім патріотам" і "прімкнувшим к нім внєшнім" про "агрєссівнає НАТО". :haha:

Як дітей... Як дітей... :haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 2
  3. Чернобылец

И они ему не отчитываются.

На фига самым богатым эта головная боль. И времени нет. Им деньги делать надо. А те, которым он помог туда пройти, пусть ему помогут. Я уже описал выше про компромиссы и команду.

Какой вы батенька экзальтированный, однако. Прям изошлись аж весь. :) Но я повторю вопрос, на который вы не ответили.

Каков процент годовых во вложенных ценных бумагах, чтоб вы там про 97 центов не свистели ? Годовой и совокупный с начала вложения.

Потери то были. Но не том совсем. И кроме того. Забирать и использовать внутри России весь резерв - это самоубийство. Этого никто делать не будет. Ну если только Зюганов к власти прийдет, но это врядли.

Так что описываете вы ситацию и радуетесь как ребенок, которой просто быть не может. Никто сразу все деньги и не думает брать. А потери они и есть потери. Я треть песии потерл сначала, а потом опять набежало. А вот если бы вложил бы в государственные бонды, то не потерял бы особенно, но и особенно не наросло бы. Государственные бумаги самое безопасное нерисковое вложение. Но и на шампанское может не хватить. Риск только должен быть понимаемым и принимаемым.

Останнє редагування: 4 вер 2010
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ага. И не здороваются.

Да-да, выискали несколько десятков лет назад чернокожего внука кенийского знахаря - и ведут его ротшильды на пост Президента США. Как же.

:))) Аякже! Використовувати гроші бідної країни, де дефіцит грошей, всередині цієї країни - це "самовбивство"! Тому цього ніхто в Кремлі й не робить. Все вивозять за кордон. Все, що можна. А їм можна все. Це не Америка. :)))

Оппа... Я тут розпинаюсь про векселя ти дисконти, а пан не встиг навіть уважно прочитати, як його хамсько-совєцкі переконання уже загриміли у фанфари, заглушуючи пищання власного розуму. Адью. Поздоровляю з годовщиною октябрьського перевороту. Не забудьте бантік, бо ваші не впізнають і поб"ють. :)))

• Подобається Подобається x 3
  5. Чернобылец

Так, экзальтированный наш, сколько в год и совокупно с начала вклада Россией в этих самых вложенных ? Вы ж специалист, не так ли ?
    Вроле серьезный человек с виду человек, а так пишете...Их уже в зрелом возрасте подбирают, и не одного, а нескольких. Очевидно же....

6. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Не относясь ни к кому из выссказавшись по данной теме..

В последнее время люди из администрации Януковича явно пытаются облегчить шефу задачу управления страной путем устранения всех тех, кто не согласен с его косноязычием.

Так наша задача показать этим людям, что они ошибаются.

7. Чернобылец

Как покажете или что ? НО это тяжелая и благородная задача. В Хельсинки покажете и пригласите ?

8. Alexey Titievsk

Не совсем понятен вопрос.

Что интересует людей? Свое собственное благополучие... Для того, чтобы его достигнуть, должен работать закон... Один для всех закон.. Объяснить?

• Подобається Подобається x 1
  9. Чернобылец

Так вы про закон или про косноязычие Януковича и устранение всех кто с косноязычием не согласен ?

А то как то вы сместили акценты....

10. Alexey Titievsk

Ради Бога, пусть хоть междометиями изъясняется, в Енакиево Оксфордский акцент не у всех встречается. Лишь бы в рамках закона. То есть.. Нельзя убивать журналистов. Нельзя закрывать оппозиционноые издания. Нельзя нарушать тот закон, который сейчас есть, а если создаешь новый, то нельзя убивать тех, кто призывает этот закон обсудить.. А иначе - получи по заслугам. :) И в том же размере, как сам допустил.

• Подобається Подобається x 5
  11. Чернобылец

Какой ужас Кого уже убили ?

Всех всех ? тут чего надо на форуме части народу ховаться ?

Алексей, вы извините, но надо как то поконкретнее. ОБсуждать нечего.

А сила закона, так вам то же самое и Янукович скажет. А что он понимает или вы это уже разные вещи. И в этих вещах нано конкретнымдо быть предельно конкретным.

Зачем вы про якобы свершенные убийства кем-то "аля-Янукович" то заговорили ?

12. Alexey Titievsk

http://rian.ru/incidents/20100903/271886897.html

Понятно, что с членами партии контрабандиста надо бороться, но не такими же методами.

http://www.pravo.ru/interpravo/news/view/36122/

У Вас как, эти каналы сегодня показывают? :) Значит, мы идем к Вам.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Яскравим прикладом структуризації суспільства є Індія.Там кастовий поділ зберігся по цей час і не думає нівелюватися,як для суспільства так і для держави він вигідний-недаремно кризи в Інгдії не відчувається там будують нові аеропорти і міста.Але Індія взяла на себе ще й зобов"язання до 2020 року перегнати Китай і США разом взяті по основних економічних показниках.
    Моя дочка працює в дуже великій компанії зі світовим ім"ям.Розказує що клімат в колективі пречудовий.По перше там нема такого поняття як хтось когось підсиджує,хтось комусь заздрить.Стосунки між членами офісу самі найкращі.Але там є і свої правила розроблені їхніми психологами і спеціалістами по ТМ (Hr).Керівник офісу не сидить на одному місці більше 4-5 років,навіть якщо він пречудово справляється з обов"язками.Доказано-що якщо людина знаходиться на одному місці більше п"яти років,її мозок стає лінивим і вона перестає творити.ЇЇ переводять на якусь іншу споріднену роботу і тоді від неї дістають нові рішення зрушення в методиках і творчість.Структура фірми від виробництва до науки.Фірма має для співробітників як дитячі садки так і школи,інститути,санаторії,будинки відпочинку,парки,і багато чого іншого.Навть обід заказуєш собі на своє робоче місце і коштує він в півціни,ніж би готовив його собі сам.Два рази в день дають безкоштовну каву-тільки вона в них інша.Можна замовити собі і сніданок і вечерю.Тому працівники з такої фірми не спішать додому кожен з працюючих добровільно "перепрацьовує" 2-3 години щоденно і не вважає це посяганням на своє право на відпочинок.
    Тепер про освіту.Там дійсно вся освіта платна.Але..(моя дочка наприклад теж би хотіла закінчити їхню бізнес школу-вони котуються в світі) якщо в людини немає грошей,вона йде в банк,робить собі грант на освіту,банк видає їй ці гроші ,вона вчиться там ,закінчує ту школу(після шкіл такого рівня працевлаштування в любу фірму світу є безпроблемним і тут непотрібно зв"язків).І потім працюючи вона без проблем за три-чотири місяці має змогу віддати банкові ті гроші(Очевидно зарплата не 150 доларів в місяць -як у нас має лікар з вищою категорією.)Якщо в Індії стажер без бізнес школи має 550 доларів-ціни на продукти і проживання в рази менші ніж у нас.

• Подобається Подобається x 5
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не можу погодитися. Яскравим прикладом Індія ще не стала. Окремі приклади і окремі фірми, той самий Міттал Стіл, та інші - просто діють за міжнародними правилами бізнесу, які є універсальними для будь-якої країни. Але це тільки окремі приклади, і їх занадто мало для такої кількості населення. Тому Індія ще не стала цим прикладом. Але може стати. Якщо поборе кастовість, і дозволить будь-кому прориватися "нагору" не за кастовою чи клановою, чи родовою ознакою, а за рівнем інтелекту та підприємливості. Достатньо буде лише пару кроків в цю сторону, і індійський мільярд населення створить "друге китайське чудо" протягом 10 років, не більше.

Але Індія має шанс зробити не пару кроків. А взагалі рвонути вперед. Якщо зможе самоорганізуватися та демократизуватися.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Їдять як коні напевно...

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

А це - правда... :sorry:

Індія спочатку має побороти свою бідність, яка, власне, і склалася через кастовий розподіл. Каста недоторканних представляє собою найбідніший прошарок суспільства. У них немає можливості пробитися нагору.
    Кастовість - це дуже погано. :nea:

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я мави на увазі кастовість.А про індійське чудо то вже інша розмова,вони з китайцями між іншим спорять чиє чудо ефективніше.
    А про кастовість я мав на увазі що це інколи грає не негативну а позитивну роль.Нема внутрішньо-компанійний спорів за пальму першості.Можливо це недемократично,але позбавляє від таких негативних явищ,як боротьба за посаду(любим чином,нераз і нечесним).В Індії практично не існує злочинності.Він помрое з голоду але не вкраде.А це має велике значення.Адже багато проблем в Україні пов"язано з нечистими на руку людьми і іншими негативними суспільними явищами.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ----------

Я також згоден,що це недемократично(кастовість).Але в даному випадку вона їм помогла обійтись без кризи.Хоча в плані прав людини звісно це погано.Але головне одне,що там до скасування кастового поділу не дуже прагнуть.Вони спокійні і умиротворені.Я не знаю,але так говорить мені дочка.Для неї є чудом те,що там всі одне одного поважають,всі поважають начальника,і не чрез те,що він апріорі начальник,а через те ,що він дійсно розумний(справжні ринкові умови дурнів на начальника не кладуть,так як часто-густо є у нас за гроші,по блату і т.д.)

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

А можливо не треба робити акцент,на боротьбу з бідністю?Ми все життя боремося і ніяких результатів,крім збагачення основних борців(депутатів і влади)На цій боротьбі вони заробляють непогані гроші.А краще створювати нові підприємства і відкривати нові робочі місця.
    Мене інколи бісить наш парадокс-сидить чоловік і кричить,що він без роботи.Коли йому запропонуєш,щоб він ішов і копав траншею,за гроші,він зразу каже таку ціну,що лікар і вчитель стільки не заробить,за день.Мені здається,що доки біда не навчить людей,що роботу потрібно цінити,і заробляти відповідно свому розуму і освіті доти у нас економічне піднесення не почнеться.Я за все життя ніколи не сидів просто так серед білого дня в барі і пив горілку.А ті що кричать,що в них немає роботи,цілими днями сидять,п"ють і знаходять десь на це гроші?

18. Spika

Spika Well-Known Member

Да, пожалуйста! Видите, не все так плохо было при совке. Даже у вас, махрового антисоветчика, и личности, променявшей Совок на кусок заморской колбасы, есть приятные воспоминания о том совковом времени.
    Они есть и у других. Нельзя убить хорошее в памяти. Националистам можно даже не пытаться.

Каждый живет в том измерении которое ему нравится. Я предпочитаю в реале. А реал не совпадает с американским кино. Он значительно хуже.

Только вы не то представляете. Чем представлять миллиард индусов, представьте лучше почему большинство из них, являясь по существу людьми крайне бедными, таковыми себя не считают. Почему? Представьте их богатство?

Конечно! Но немного. Первое - зачем вы соврали людям, что от доллара не отказываются? Второе - как нам быть с докладом ООН по доллару? Это тоже Путин с Чавесом придумали? В какой валюте вы храните свои личные сбережения (если таковые конечно имеются, ибо с таким, демократическим, подходом к экономике сие нереально)?:))
    Вся остальная ваша писанина, "розовая пенка" для самоуспокоения. Можно спорить по каждому абзацу. Но не интересно, так как вы подходите к оценке доводов необъективно. Время вас убедит. Или меня. :)

Так в чем валютку-то храните?!

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

уровень жизни дайте, остальное не суть ...

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Какой приговор? Вы говорите о правосудии?!о_О О, наивный романтик!:haha:
    Почему бы Вам не исцелиться от алкоголизма с помощью иконы Николая ІІ? Подсчитайте, сколько премий Вы пропили! Наверное, можно построить не одно капище Московского патриархата.
    о_О
    Крутой комикс!:haha: И фильм уже сняли. "Борьба за огонь" называется. Рекомендую.:crazy:
    Согласно действующей конституции, гражданин имеет право на свободное вероисповедание. Я имею право молиться хоть Кришне, хоть Ксипетотеку.

а де твій аватар? :)