Святослав Вакарчук

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 27 вер 2014.

1. iso

iso Well-Known Member

А держава вкладати не буде, про що я писав вище:sad:
    "З понеділка, 18 червня, канал UA: ПЕРШИЙ зник з аналогово ефіру кількох великих міст України. Причина припинення мовлення каналу – недостатнє фінансування з держбюджету. Трансляцію телеканалу зупинено в низці українських міст, зокрема в Дніпрі, Вінниці, Одесі, Ізюмі, Ковелі, Білопіллі, Тернополі і Чернігові."
    Телеканал UA: ПЕРШИЙ частково відключили від ефіру

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

в тому то і справа. Буде народ дивитися шоу Бєні.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Хтось знову бреше...:scratch_one-s_head: Весь час бреше...:scratch_one-s_head: Бреше і бреше... :scratch_one-s_head:Чо він так бреше? :scratch_one-s_head:

"Если вы посмотрите интернет, меня покупал Кононенко (соратник президента, нардеп Игорь Кононенко. — Авт.), Коломойский (опальный олигарх), это собственность Азарова (экс-премьер-министр), мы живем на деньги Курченко (еще один опальный олигарх времен Виктора Януковича). Теперь вот Медведчук. Когда у власти есть назначенные враги и она ничего не может сделать в политическом поле, то начинают бороться в поле идеологическом. Тем самым формируют мнение, чтобы легитимизировать блокаду телеканала", — сказал "Вестям" Мураев

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

"на злодії шапка горить"

5. ІгорМ

Вакарчук: систему в Україні найкраще характеризує слово «страх» – відео

Святослав Вакарчук закликав молодих людей в Україні не боятися змінювати систему. Про це музикант говорив у суботу в Києві на випуску Української академії лідерства. «Цю систему найкраще характеризує слово «страх». Вона боїться всього на світі – вона боїться своїх виборців, вона боїться не виграти наступні вибори, вона боїться втратити гроші, які були вкрадені. Вона боїться міжнародних організацій, вона боїться Америку, вона боїться Росію, вона боїтсья Китай, Євросоюз – вона боїться всіх. Але найбільше вона боїться Вас, бо Ви справжні, тому що Ви – мудрі, тому що Ви – вільні», – заявив Вакарчук, завертаючись до молоді. На випуску Академії були присутні посли США, ЄС, Канади, Бельгії та виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун. Українська академія лідерства – це освітня програма розвитку для випускників шкіл. Вакарчук є членом наглядової ради цієї приватної ініціативи.

6. tea man

tea man 茶人

Прочитайте інтерв'ю Рибачука і ви дізнаєтеся багато цікавого про Вакарчука, "Нових лідерів" та пана Пінчука.

7. ІгорМ

Прочитав по діагоналі. Вода...
    Рибачук лиш говорить і чекає, поки йому заплатять, а Пінчук бере і робить

View: https://youtu.be/LlDPfKwT9Ak

Останнє редагування: 24 чер 2018
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А от з цим, здається - перемудрив)))

9. ІгорМ

10. ІгорМ

Океан Ельзи / Okean Elzy
    3 год ·
    - ELLE: Як Ви ладнаєте з пошуками себе?
    - С. Вакарчук: Як всі люди. Я вже говорив колись, що бути щасливим - це мистецтво балансу між тим, щоб не хотіти забагато і не хотіти занадто мало. І, можливо, зараз я проходжу деяке випробування, намагаючись відновити цей баланс.
    - ELLE: Ви самі його порушили?
    - СВ: Напевно так, людина сама завжди все робить. Це занадто зручна позиція - говорити, що винні зовнішні обставини.
    (з інтерв'ю в ELLE Ukraine, #202, 07-08.2018)

квитки на концерт ОЕ 24.08.2018 https://bit.ly/2HFuv9Z

11. ІгорМ

Святослав Вакарчук - громадський діяч
    23 липня о 17:10 ·
    Святослав Вакарчук.
    Будьмо пильними: ті, хто розповсюджують в ЗМІ відверту брехню, добре усвідомлюють, що вони роблять. Вони знають, що спростування має значно менший ефект, ніж сама брехня. Це як в анекдоті: «Ложечки нашлись, а осадок остался». Боротися з цим складно, але можливо, а головне - необхідно. Треба зажди включати здоровий глузд, логіку, аналізувати факти. Зменшувати вплив емоцій. Довіряти лише прямій мові, і то, бажано, з відео підтвердженням. Хоча, вони й цим вже вміють маніпулювати.
    У Першу Світову людей в окопах труїли газом. Зараз людей перед екранами отруюють брехнею. ‬Інформаційна зброя не менш небезпечна, ніж хімічна, але вона більш підступна: ти не відчуваєш моментальної дії, а довести її вплив складно. Але результатом застосування інформаційної зброї є покалічені долі, зруйновані мрії та втрачені життя. Тисячі життів.
    Тож, будьмо пильними!

12. ІгорМ

13. ІгорМ

Океан Ельзи / Okean Elzy
    Вчора о 09:14 ·
    Привіт! Ми – група «Океан Ельзи» – презентуємо новий сингл «Скільки нас», який став третім за цей рік без концертів [​IMG]:) Зазвичай далі розказують про що саме нова пісня, що ж хотіли цим сказати та що має слухач почути. Ми так робити не будемо.
    Нижче - текст пісні, в ньому все це є. Майже все.

Єдине, що кожен сам має обрати для себе, який знак поставити в кінці «скільки нас» - «?» чи «!»

Скільки нас
    Тих, хто тілом відчуває новий час
    Скільки нас
    Тих, кого війна повела в перший клас
    Хто відчув бажання мить
    Хто прокинувся й не спить
    у новий час

Скільки нас
    Тих, у кого дах не зносить від образ
    Скільки нас
    Тих, у кого страх не косить під екстаз
    Тих, кого душа болить
    у новий час

Я знаю ранок настає
    Єднає, волю нам дає
    Нам досить недоправди
    Нас нудить штучний сон
    Тисячі нових облич
    У тисячах вікон
    Скільки нас

Скільки нас
    Міцно кулаки стискає кожен раз
    Скільки нас
    Власні гальма відпускає й тисне газ
    Хто відчув бажання мить
    у новий час

Я знаю ранок настає
    Єднає, волю нам дає
    Нам досить недоправди
    Нас нудить штучний сон
    Тисячі нових облич
    У тисячах вікон
    Скільки нас

Google play https://goo.gl/xJTiQZ
    Deezer https://bit.ly/2MiFU4U
    iTunes скоро

До зустрічі на День Незалежності з ОЕ 24 08 2018 Київ!

View: https://www.youtube.com/watch?v=zsPu0TnZyVw

• Подобається Подобається x 1
  14. ІгорМ

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніколи б не голосував б за Вакарчука - президента хоча б тому, що не хочу, щоб перша леді України називалася Ляля Фонарьова.

16. UstinovaEkaterina

UstinovaEkaterina миється в бані

Як співак - дуже гарній, як політичний діяч, думаю ні

• Подобається Подобається x 2
  17. ІгорМ

@UstinovaEkaterina, а хто в нас хороший політичний діяч?

18. Leopold

Leopold Well-Known Member

Петро Порошенко!

19. ІгорМ

Вас хтось сі питав?

20. Leopold

Leopold Well-Known Member

Сі не подоба - не читай, у нас вільна країна!

а де твій аватар? :)