Святослав Вакарчук

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 27 вер 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А на нині він змінив свою думку чи нє?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

[QUOTE = "ІгорМ, post: 3122412, member: 4040"] А зараз він змінив свою думку чи ні? [/ QUOTE]

Не знаю. Мав би змінити.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось ще одне:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

От якби то писав якийсь киянин... а до війни, то воно би ще якось могло б проковтнутися, але коли то пише львівянин, то воно якось в диковинку і говорить про багато чого.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як вам патріотична пісня: "то не твоя війна"?

6. ІгорМ

Нормальна пісня, мені подобається. Її тре почути ;)

View: https://youtu.be/eOtEC4wCA40

а от версія для тих хто в паровозі

View: https://youtu.be/SHj4dBbbLjU

Останнє редагування: 28 тра 2018
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пісня гарно написана. Гарно виконана. Нема питань.
    Поясніть для тих, хто в танку, що означає захист Батьківщини - не твоя війна?

8. ІгорМ

Слухайте пісню - там все сказано

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я слухав і не зрозумів тієї фрази.
    Та штир з ним, ще перейматися всякою фігньою.

11. ІгорМ

Потужний концерт. Кремль стояв на вухах

і ще в Шереметьєво Славко показав, як тре співати

View: https://youtu.be/A5eiopjhZSM

Та я і не переймаюся, то вас шось та пісня зацікавила :)))

Останнє редагування: 28 тра 2018
  12. ІгорМ

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. ІгорМ

15. ІгорМ

Вакарчук: Участь у політиці, у виборах – лише один із варіантів змінити суспільство

Змінити Україну можна не тільки за допомогою виборів. Таку думку в інтерв'ю Elle Ukraine висловив український музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

"Участь у політиці, у виборах – це тільки один із варіантів змінити суспільство. Це ж не президент і не імператор зробили, наприклад, японців японцями. Це японці зробили Японію, якою вона є", – сказав він.

За словами музиканта, проблемою є саме суспільство.

"Потрібно чесно подивитися на себе у дзеркало і визнати, що головна проблема не в конкретних політиках, а в самому суспільстві. У правилах поведінки, системі цінностей, на яких зараз паразитують політики. Так, мають з'явитися лідери, особистий приклад яких стане сигналом початку змін. Але й суспільство має бути готовим змінюватися. І створювати запит на таких лідерів", – зазначив Вакарчук.

Він підкреслив, що результат може бути лише в одночасності згаданих процесів.

Вакарчук жодного разу не повідомляв про намір брати участь у виборах президента України. У грудні 2017 року він оприлюднив відеозвернення, в якому сказав, що його не цікавить влада. "Я ніколи не заявляв про свої президентські амбіції. Я не збираюся цього робити і сьогодні", – зазначив музикант. На початку квітня 2018 року на зустрічі зі студентами Києво-Могилянської академії Вакарчук не відповів прямо на запитання, чи має він намір балотуватися у президенти.

(с)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отут я погоджуюся. У нас суспільство дуже не просте. Я навіть не знаю, чи це рахувати обєктивним моментом, чи субєктивним.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

я б навіть сказав, що значна його частина просто й0бнута на всю голову

• Креативно Креативно x 1
  18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Кажуть, що діти не відповідають за батьків, але яблуко від яблуні недалеко падає.
    На форумі ДКР в 2009 році плювалися на Вакарчука І.О., батька Святослава, бо той проводив політику знищення російськомовних шкіл, що не сприяло популярізації західноукраїнської ідеї незалежної України. Навряд чи Святослав має якісь координально протилежні погляди від свого батька. Тому йому нічого не світить в політиці, принайні від людей Донбасу.
    То не золотий костиль для з'єднання України.

Останнє редагування: 5 чер 2018
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо коротко, то я б сказав так:

З Вакарчука такий президент, як з Порошенка соліст Океану Ельзи.

20. ІгорМ

а де твій аватар? :)