Святой Мазепа

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 20 сер 2010.

1. kertis

kertis миється в бані

На форуме в ходу УМ. У вас с ним проблемы. :rolleyes:

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Капітане, попробуйте видавити з себе щось розумне та цікаве і возня навколо вашого "Я" зникне і перейдемо до більш достойного - Мазепи.

3. Капитан

Капитан Политический флудер

:) А вот с этим у меня проблем как раз и нет

4. kertis

kertis миється в бані

Есть. И очень сильные. Сочувствую.:sad:
    Вы обыкновенный однострочный флудераст. Ничего более. Прощайте. Больше я об вас вытирать ноги не буду.

5. Капитан

:) Я как-то предателей не могу считать достойными, кем бы они не были по должности, рождовитости и их целям. К ним такое отношение во всё мире.

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

"Однострочный флудераст". Гм.
    А где тут была тема "звание для.." ? :)

7. Капитан

:) А больше вам ответить и нечем выходит? А я то думал..... Да ладно. Буду считать , что ошибся:)

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це ви по відношенню до Алєксандра Нєвського, який зрадив своєму братові Андрію та його союзникові по антимонгольській коаліції Д.Галицькому і здав їх наміри ханам?
    Чи може по відношенню до Красной армії, яка здала повставшу Варшаву з потрохами німцям?
    Чи може до себе, який зрадив народ, серед якого живеш? Чув про таке слово - колаборант? Чи його на політзанятіях не проходили?

9. Капитан

Батенька это я ваще то про Мазепу, если вы внимательно читаете. А вообщето давайте начнём с самого начала с наших прародителей украинских - Адама и Евы. Там и разберёмся кто кого предпл. Ну там типа про Каина начнём.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Краще б ти "ваще"...

11. Капитан

:) Короче съехал, а зря так хорошо начал, могла бы получится хорошая дискуссия. Видать чего-то в вашей мысли не хватило, а жаль.

12. bars

bars Well-Known Member

о_О%-):rolleyes:

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Привикнувши до примітивних розумових щі, деякі ніяк не можуть второпати на смак "чего то" з незнайомих харчів. Вони все з розсолом зрівнюють. А це так примітивно, як в французькій кухні до приїзду Медічі.

14. Капитан

Короче съехал в связи с отсутсвием аргументов, а жаль (повторяюсь)

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повторюй наступати на граблі - колись дійде.

16. Heartland

Heartland Well-Known Member

Как сказано в Святом Писании: "Богу Богово, а кесарю кесарево".
    Проклянув Мазепу, кому воздала МПЦ? Господу? Кесарю?
    Что сделал богохульного Мазепа?
    Сжигал храмы, казнил праведников, уничтожал православные святыни?

Преступник ли он по православным законам?

17. bars

bars Well-Known Member

Вся беда в том, что по православным таки преступник. Православие потому и загнивает, что попы не на бога смотрят, а на мирскую власть. Отсюда - пошёл против власти - преступник перед попом, от этой власти зависящего всеми потрохами, со всеми вытекающими. Противоположный пример - А. Невский. Своих предал, Орде служил - святой, однако...

18. Heartland

Heartland Well-Known Member

При том, что святыня православие-Московский Кремль напичкан почетными могилами, тех кто по всем канонам, должен быть обьявлен антихристами.
    Я уже не говорю за главную "святыню" России -мавзолей лэнина.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В цьому випадку слово СВЯТИЙ потрібно поставити в лапки, як і його попередника Андрія "Боголюбського", який успішно громив та грабував київські храми.

20. bars

bars Well-Known Member

Для мене все християнство в лапкАх. А з Боголюбським, як і з багатьма іншими, таки проблема... То вже наші внутрішні "пестощі". Менталітєт, туди його в розтуди...
    От подобаються мені закони того ненависного османства... Спадкоємець один. Всіх "лишніх", хоч і рідних синів - на смерть. Дико? Звісно... Зате держава ціла! А в нас%-). "Було у князя чотири рази"... Родилось троє... Вибачай, державо, але підеш "на трьох"...В кожного по двоє - вже не держава, а калейдоскоп...

а де твій аватар? :)