"дрова" - то палочки з тіста, всередині вишня у власному соці "сніг" - то сметанковий крем то все складється як купка дров, перемащується і зверху "засипається" снігом А "Кури в декреті" п.с. бо без яєць
Назв багато, а рецепт один.Ми ще зверху кокосовою стружкою притрушуємо .Тремо свіхий кокос , вона тоді довга і кучкрява і пухнаста , як сніг
аналогічну радість і на Закарпатті роблять і кажуть "хатка" !) не памятаю ні рецепту, ні як виглядає - одна назва в памяті)))
подивилася, я на Ваші торти і знайшла ще один доказ того, що мої ручки не звідтіля виросли! виглядає феноменально! якби я таке робила, то вважали б ті торти просто безцінними і за 170 грн явно б не продала!!! треба буде придумати комусь сюрприз до свята! я в захваті! не маю слів ...
В зв"язку з кризою тортики на Новий рік будуть невеликі, по 1-1.5кг. 1.Білий бізквіт з кусочками шоколаду, крем заварний яєчно-сметанний з консервованими мандаринками, боки оформлені шоколадом, верх - мастика. Ціна 78 грн. 2. Маковий бізквіт, шоколадний крем, лимонний сироп. Ціна 82 грн. 3. Коричневий бізквіт, заварний яєчно-сметанний крем, ананаси. Ціна 84 грн. Нема фото, на жаль, але думаю, і так все зрозуміло. Замовлення приймаю до суботнього вечоа, максимум - неділя. На Різдво буде 1. П"яний Кучма (вибачте за не дуже гарне фото, маємо те що маємо) 2. Маково-горіховий тортик. 3. Апельсиновий тортик 4. Торт "Зебра" Тортики на Різдво без художнього оформлення (политі шоколадом)... якщо хтось захоче оформлння - кажіть, зробим, за додаткову плату. Підібрана випічка не дуже дешева по продуктах і трудоємка, тому вирішила зекономити на оформленні... Буде зроблено пляцком, у квадратній формі, для зручності нарізки.
Торти просто супер!!! Ascorbinka в мене до Вас велике прохання, ну якщо звісно це не таємниця, поділіться рецептом "Яблуневого цвіту" обожнюю цей тортик, а рецепту не знаю. Можна в приват. Мені зазвичай іде літра сметани і пів літри цукру, але сметану беру домашню сепараторну.
та я б з радістю, але там тільки офомлення яблуневим цвітом, всередині апельсиновий торт... рецепту тортика з аналогічною назвою, на жаль, не знаю... Маю рецепт тортика "цвіт", з чорносливом, маком і горіхами, такий? на 1 л сметани достатньо 4-6 ст.л. цукру.
На свято 8 березня пропоную тортики такого плану Всередині бісквіт з родзинками, горішками і кусочками шоколаду. Крем - варене згущене молоко з маслом і лимоном + курага кусочками. Вартість такого тортика 95 грн. Зробіть собі солодке свято
то я татові пекла на 55р, не рахувала, питайте щось інше З.І. зараз не приймаю замовлень (маю трохи невідкладних справ з дітьми) ... тортик буде тільки тим кому вже обіцяла.
Привіт всім.Приймете у своє товариство?Я теж займаюся тортами вже рік.Маю дуже гарну колекцію.Хочу вам показати,може кого зацікавить.
Ось альбом з моїми тортами. http://www.radikal.ru/USERS/mychko/solodke-zadovolennja?pg=1Звертайтеся,як треба спечу.
Іриночка, з-задоволенням звернусь до вас. В мого синочка 24 лютого день народження, я б хотіла замовити у вас оригінально виконаний тортик. Буду дуже вдячна вам за координати. Як з вами звязатись? Буду очікувати від вас відповіді.