Святкові дні

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем night, 1 кві 2010.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я долучилась до випікання пасок в хлібопічці). Мені сподобалось)
    Правда, треба додержуватись рецепту, що в книжці при ній пишуть, навіть прийшлося купити американський ром за 500грн, всякі родзинки, мигдаль та цукати ,щоб було точно, але результат перевершив всі очікування..
    Гарне свято, тим більш що приїхали вранці на дачу і впевнились, що розсада не постраждала через минулу холодну ніч.

Та сьогодні вже по Харкову, по житловим кварталам приватного(богатого!) сектору гатили КАБами. Сцуко, коли сатана собі до пекла прибере цю земну наволочь, виродків російських?
    Бажаю як можно більшій кількісті орків бон вояж на небеса! Треба негайно очищати землю від скверни, але тут молитви безсилі...

• Інформативно Інформативно x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

так а шо, місцева горілка чи вино не підійшли б ? :scratch_one-s_head:

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не знаю. По рецепту ром..та все одно дома не горілки, ні вина нема, не буває.
    Може хто знає чому іменно ром в рецепті. Є така ще солодка штука як ромова бабка. Теж на ромі..

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

в мене асоціація виникла... вибачте )

колись була задача кормити перепілок...
    знайшов у довіднику рецепт комбікорму, там, зокрема, соєвий шрот... 30%

а де я його візьму :dntknw:

але там крім конкретного рецепту, була більш загальна формула - стільки-то білків, вуглеводів, клітковини, і т.д.

ну я побавився з екселем, замінив соєвий шрот на звичайну соняшникову макуху, інші компоненти відрегулював... і нормально... прив'язався до дешевих місцевих кормів...

це про ром було :scratch_one-s_head:

5. Klqrov

Klqrov Member

Непогано, коли знаєш Ексель та всі його функції - життя стає набагато легшим! Насправді багато хто раніше не думав що такі програми і пару кліків можуть спростувати життя настільки, що взамість того щоб рахувати і робити математику цілу, можна всього лише заюзати пару формул і досягти результату в два, а то й три рази швидше!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. radiolviv

radiolviv https://radiowave.com.ua/

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неділя і понеділок - великі свята.

а де твій аватар? :)