Воістину Воскрес! Теж всіх вітаю зі святом, бажаю терпіння, сил, і міцного здоров'я, щоб не хворіти, і щоб не хворіли ваші рідні, і все буде добре.
Не виходить поїхати на кладовище(.Збиралась пекти паски на проводи, все купила,що треба, а настрою нема. Пам'ятаймо!
Мені також не получилося поїхати на цвинтар, як це було практично кожного року. Але там були мої друзі, рідні і їхні діти. Ну а діти тепер знаєте які - лиш би телефоном похизуватися; Так що стрімків вистарчило, навіть всіх не встиг подивитися. Відправу, правда, правив Єпіфаній. Але то нічо, зате ми були всі разом. І є разом. Все буде добре!
Колись, в минулому житті, служив в будівельній частині... І нині пішов сьомий рік моєї служби в цьому житті...
А я колись, коли була дуже велика потреба, пройшов шлях від підсобника 2 розряду до оператора штукатурної станції /так помпезно записано в трудовій )))/. Стаж офіційного будівельника 5 років. Ну а аматорське будівництво - це пісня! В 90-х сам проектував і сам будував камін. Працює донині ;