Моя перша. Дитина захотіла щоб мама щось зробила незвичне. Ось так получилось. Фото робилось впопихах, срочно все сушилось феном, бо дитина йшла в гості.
Біла акрилова краска, тоді наклеюємо сніговичків, вирізані з салфеток паперових, називається декупаж, контури обведені якоюсь фарбою з блиском, цією ж фарбою помазькала білу фарбу і висушила феном.
А ми отаку хатку цього року робили. Нарешті за кілька років, що ми тут і мене дитина просить. То ми перший раз робили. І ще не дивуйтеся, чому в сніговика стільки ґуль, я дозволила Даркові робити так, як він хоче. ) Це недокінчений варіянт, на жаль. Комин ми доробити не встигли, бо Дарко його схрумав. Отака стежечка...
Дякую. Я переживала, як то буде, бо кондитерські мішки дуже дорогі, шприца я не знайшла, то витискала цукрову суміш (те біле, на що всі прикраси ліпляться) просто із пакета, в якому то продавалося, а він не надто до того пристосований. Може, до наступного Різдва знайду щось зручніше до застосування.
Лілю, вызьмыть звичайний пергамент , зробіть з нього кульочок, можна вирізати там зигзагом або навкоси ы тоді вийде дуже гарно зробити деякі прикраси
Дякую, знатиму на наступний раз. Я довго шукала якісь пристосування, але оскільки писати на тортах не люблю, а ні для чого більше мені не було треба, то не дуже знала, як викрутитися із ситуації. Дарко так вже просив і так довго чекав, що вирішила робити, як є.