свіжо пригнані авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем chornyjmisha@mail.ru, 19 сер 2007.

1. Vendetta

Vendetta Member

:preved:а це пригон авто ..але розмитнення на мені?чи як?о_О

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

ой..так це можна з mobile.de вибирати!ххмм..:)ну все номер я записала і тримаю близько до серця.

Останнє редагування модератором: 3 бер 2010
  2. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

:) я теж про це мрію. Але не знаю, скільки грошей потрібно на маленьку машинку, яку починаючому водію не жалько буде розгатити :)

• Подобається Подобається x 1
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Гггггг!... Повідомте, по яких дорогах їздитимете. о_О Щоб я на них не виїжджав! о_О:bye2:

4. Ninulya

:))) А в своїй групі автошколі я булу найкращою по водінню. Навіть контраварійне водіння було, бо треба ж було якось години викатувати. А до автошколи на москвичі літала. І даїшник на екзамені, посміхнувся і побажав удачі :)

А машинка мені подобається BMW 330i. Тільки мабуть дуже дорога :sad:

5. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

маленьку типу ока ?))) її і не шкода буде)) правда 3000 у.о дороговато))

вона не зовсім мала)) ціна десь до 50 000 у.о
    краще вже http://www.paintball-kmv.ru/forum/uploads/post-1300-1173689061.jpg за 130 тис евро)

6. Ninulya

викидиш КАМАЗу, бееее

оооо, красавиця :) Ви мене вразили, я її ще не бачила
    Залишилося знайти 130 тис. євро :)

7. Vendetta

Vendetta Member

ззакордону машинку купити дешево.дешевше порядка ніж ціни у нас!:good:але розмитненняо_О:cry::sad:дорогуже:ireful1:але можна піддокументи пригнати.правда трохи нелегальноо_Ояк зловлять!але є люди які можуть допомогти з привозом і розмитненням.способів безліч!наприклад привіз а потім ніби машина попадла в ДТП....

8. HitGirl

HitGirl Member

Делайте себе прописку за границей и ездите на нормальных машинах. Раз в два месяца просто нужно выехать-въехать.

• Подобається Подобається x 3
  9. Vendetta

Vendetta Member

а це як?поподробнєє

10. HitGirl

HitGirl Member

Выписываешься на ПМЖ в другую страну. Получаешь там вид на жительство, покупаешь там машину и ездишь здесь. Раз в 60 дней выезжаешь из украины и въезжаешь обратно. При желании через год можно вернуться на ПМЖ в Украину и ввести машину как своё имущество без растаможки.

11. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

овчинка выделки не стоит

12. Vexler

Vexler Well-Known Member

Vendetta
    Приженемо, розмитнемо, тобто повністю від А до Я. Тому, як надумаєте, дзвоніть ;)

13. Vendetta

Vendetta Member

:preved::preved::preved::):good:

14. HitGirl

HitGirl Member

Для старренького гольфа действительно не стоит. А вот если жена у тебя попросит шестилитровый Бентли континенталь или хотябы Мустанга 4,6, тогда стоит задуматься. Можно секономить половину стоимости машины.

15. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Задумався. Може дешевше пристрелити? Чи сплавити іншому щасливчику? Га? :))

• Подобається Подобається x 4
  16. Vendetta

Vendetta Member

дійсно..думаю не варто!а відносно Ford Mustang 4.6 ,то як на мене дешевже буде його тут купити,аніж виробити всі необхідні документи...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бентлі... Мустанг... найкраща машина - то таврія-інвалідка. Я читав, що та машина може оздоровити інваліда. Є випадки, коли інвалід, отримавши Таврію і поїздивши на ній деякий час - почав ходити пішки. Ніяка іномарка не є така помічна....

• Подобається Подобається x 10
  18. Tony

Tony Well-Known Member

Є надія що новий уряд облегшить цей тягар розмитнення і буде реальніше щось пригнати. Янукович щось про то заікався.......Тому думаю варто трошки почекати.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б збільшив податок на машини, а зменшив вїздне мито, а гроші від податків - на дороги.

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ой, нутром чую що з останньою пропозицією (на дороги) надурять :))

а де твій аватар? :)