Свіжі соки

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем nirvanka, 4 лют 2011.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

У мене така сама. Класна штука. Я люблю соки. Особливо з оранжевих продуктів (апельсинів, гарбуза, моркви). Але я розбавляю їх водою. Бо чула що чисті фреші пити не можна - дуже велике навантаження на органи.

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Нам кілька років тому ще на весілля подарували соковижималку. Користувалися дуже рідко. Тому що її треба мити. :)

Але недавно у нас з'явилася посудомийна машина. :) В посудомийній машинці не миємо, тому що деталі соковижималки в основному пластмасові. Але, враховуючи те, що тепер посуд мити не треба, мені вже і не влом мити соковижималку. Тому ми почали робити більше соків. :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

міль пардон , я обраховував по ціні доляра 5,05 )
    себто соковижималки ціною понад 800 грн є норальні , у мене філіпс за 955 грн в мережі (у магазинах вона 1200-1350 )

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

А нащо Ви їх розводите? о_О Соки ж самі складаються наполовину з води і то доброї води. От що говорить Уокер в тій книжці, на яку я дала посилання.

Соки же представляют собой пищу весьма жидкую, состоящую большей частью из органической воды высшего качества, содержащую атомы и молекулы почти в микроскопических количествах и именно
    те, в которых клетки и ткани организма больше всего нуждаются.

http://dhost.info/newbabilon/lifestyle/juices.html# c7

І ось він ще говорить, скільки треба і можна пити соків.

В Каком Количестве Можно Пить Соки?

Соки можно пить столько, сколько пьется с удовольствием, не принуждая себя. Как правило, для получения заметных результатов необходимо пить не менее 600 грамм в день. Предпочтительно пить от одного литра до четырех литров в день. Нужно иметь в виду, что чем больше мы пьем соки, тем скорее достигнем желаемых результатов.

А ще там є комбінації і пропорції овочевих і фруктових соків. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. night

night Well-Known Member

600 грам соку в день....о_О А кислотність від такого не підвищиться?...

6. TanyaChocolate

TanyaChocolate Active Member

ой, взагалі-то може, але дивлячись який сок пити, картопляній сік, наприклад, її знижує і капустяній, здається теж!

а де твій аватар? :)