Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

За такою логікою всі можуть себе вважати переможцями, бо їхні предки колись там в минулому/ в історії перемогли (хоча б тому, що вижили і залишили нащадків).

• Подобається Подобається x 4
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Диплом теж засекречений. ;)

З дідами можете себе асоціювати скільки завгодно (галичани мене зрозуміють). ;)
    Тільки мова була про переможців в Другій світовій. :)

• Подобається Подобається x 5
  3. Philosof

Philosof Well-Known Member

Якщо для вас не відомі поняття союзників і загарбників, то й розмовляти звами нема про що!

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Диплом не заскречен, конечно. Но мои соавторы могут быть против раскрытия деталей. Я же говорю - есть нюансы... Нужен не только диплом о присуждении звания, но ещё кое-что другое.
    Именно со своими дедами и отцами - победителями фашизма, мы и ассоциируем себя.

• Подобається Подобається x 1
  5. Philosof

Мого прадіда розтріляли комуністи, і я повинен ассоціявати себе з ними бо вони переможці? Думаю ні!

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Какая прЭлесть! :)
    Карл, оказывается, пришел под Полтаву исключительно по просьбе Мазепы? Это - нобелевка по истории - никак не меньше!
    А с УНР - ТАК это "союзник" обложил ее контрибуцией? С ума сойти!
    А о "последнм пришествии" немцев даже и спрашивать не буду. Однозначно - союзники. На радостях - в концлагерь посадили позвавшего их Бандеру...
    Даже и не знаю - плакать или смеяться... :sorry:

Галичане - поймут. Вы - как то не очень, что мои родственники воевали в КА - в составе антигитлеровской коалиции - и были как раз теми солдатами антигитлеровской коалиции - победившей фашизм (и их прихвостней - заодно)... :)
    Именно! В противном случае - получаем Иванов-родства-не-помнящих (или как сейчас принять говорить - манкуртов) :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Philosof

Які не які але Карл 12 і кайзерівська Німеччина підримували ідею незалежної України в той час Хмельницький йшов союз з Москвою що стало переломним моментом в історії України що на довгий час перетворив Україну на колонію Росії!

8. Максим

Максим Well-Known Member

Тільки щось воно Вас муляє, чи не так? Смішно від дорослої людини таке читати.

• Подобається Подобається x 3
  9. TesTanya

Що ж то таке таємниче "кое-что другое"
    Якщо можна, то буль-ласка трохи докладніше про співавторів дисертації. Диплом про присвоєння наукового ступеню КТН іменний, і в ньому є тільки одне прізвище.
    Звичайно, радити комусь як діяти, не варто, та якби я була на місці Форея, я б всю свою енергію витратила на визнання такого диплому, якщо він дійсно здобутий, а не взятий тут http://kyplu-diplom.com/diplom-kandidata-nauk.php.

10. Максим

Максим Well-Known Member

Попросіть (і соавторів дисертації теж), нехай дисертацію розсекретять. А то цей форум вже не перший, де Ви блистаєте високим званням КТН, і відразу спішите повідомити, що дисертація засекречена. ;)

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

“Каждый человек, с даром или нет, должен учиться и увеличивать свои знания там, где он хочет добиться успехов. Для людей даровитых важно научиться политическому искусству ” - это не я сказал.

• Подобається Подобається x 1
  12. TesTanya

Так то Ваші діди могли б хвалитися статусом "победителя", а до чого тут Ви?
    Син генія не обов'язково теж геній, а іноді навіть навпаки... Із визнаних Нобелівською премією, наскільки я знаю, є тільки 5 родин в яких батько і син, які в різні роки і за різні заслуги були лауреатами.
    Я вважаю, що гордитись можна ВЛАСНИМИ заслугами, а не належністю до когось!!!

13. Philosof

А деталі не потрібні! Чи це дослідженя гостайна СССР?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А з ким мають асоціювати себе ті, чиїх дідів розстріляли комуністи у 1937-38 ?
    Де не було кому воювати?
    Ті, хто вижили, до кінця свого життя святкували день смерті сталіна.
    На зонах єдиний раз за всю історію в"язні вивесили червоні прапорці (що суперечить воровським законам) і звучало тільки одне слово - "Подох!"

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Смешно - не смешно - но напомнить - полезно. Я вот пишу - антигитлеровская коалиция (кстати - дед по матери и брат отца - беспартийные) - а мне в ответ - коммунисты расстреляли. Я разве что-то доброе сказал - о коммунистах? Где? Я - о солдатах, воевавших на фронте. А то ведь выходит - я о круглом - а мне - о красном... :)
    Считаете - надо всем превратиться в манкуртов? Чтож - тоже мнение. Но с этим - не ко мне. :)

Ого - аж три восклицательных знака! Можно - я буду ваши слова приводить всем, кто гордиться своим происхождением? Ведь человек - ничего не сделал для того, чтобы родиться украинцем или русским? Нет в этом его заслуги... :)

16. TesTanya

Але Ви і майстер перекручувати, і де я говорила, що треба відмовлятися від своїх предків??? :))):)))
    Як і нема Вашої заслуги в "побєдє над фашізмом", Ви ж не доклали ніяких зусиль до того, щоб народитися раніше, десь в 1920 р., щоб могли брати участь в тій війні .:mocking:;)

17. Максим

Максим Well-Known Member

Я ж і кажу, що воно Вас муляє (Вас - не Вас одного). Весь час тягне "напомінать", що "дєд воєвал".

А скажіть, як спеціаліст в таких питаннях, предками - воїнами Римської Імперії, переможцями варварів, теж можна і треба гордитися? (Вам - як варіант - ветеранами Куликівської битви?)

18. знал бы я точно, что какой-то мой предок участовал в Куликовской битве - гордился бы. Независимо от того, на чьей стороне :)

19. TesTanya

Ось ще приклад - Спартак, яскравий представник народу даків, які жили колись на наших територіях, може їх теж долучимо до предків??? http://uk.wikipedia.org/wiki/Дакія

20. - в подчёркнутом слове вся разница и есть.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)