Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Вот теперь будете знать. Кстати вы бы весь мир принесли в жертву ради своего национализма-фашизма...чи не так ?:sorry:

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  4. DISBATya

...в печерском суде , будучи судьей.

• Подобається Подобається x 1
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Птица.http://ru.wikipedia.org/wiki/Страус

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Не весь, а только его небольшую часть. На которой мавзолей стоит.

• Подобається Подобається x 4
  6. Chaldon

А шо не летает?о_О И кстати на нём проводят скачки.;)

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  8. DISBATya

9. Blaberus

• Подобається Подобається x 7
  10. Chaldon

11. Blaberus

12. kym

kym Well-Known Member

Та про що ви говорите.... Галичани в парламент відправили фізика - теоретика акадеіка Юхновського ... Донецькі - Ахметова з секретарками і охоронцями.
    Так от поки галицькі селяни відправляли в парламент фізиків... донецькі фізики відправляли в парламент бандитів і жуліків... от вам і вся правда про вашу східну "еліту" . Недаром Боякрков казав що елітні можуть бути тільки бики коні барани і інша живність.

• Подобається Подобається x 6
  13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Мені здається що це питання Вам краще було би адресувати до Президента і Уряду держави.
    Кючові слова в цьому - економіка, законність ,впевненість в завтрішньому дні ,система охорони здоровя, навколишнє середовище.
    Нічого нового, правда?
    Будуючи з цих слів/фраз речення можна дістати відповідь на Ваше питання.
    Тут слушно зауважити що це буде відноситися десь до ...більш-менш...80% потенційних емігрантів.

20% все одно поїде (і на їхнє місце приїде хтось інший) навіть якщо Україна буде входити в 10 найкращих держав світу.
    Це категорiя людей, які люблять жити в інших державах.В силу якихось психологічних ,.. може десь на молекулярному рівні хімічних процесах ....ці люди реалізовують себе краще десь інде.
    Пан Кум дав оприділення цій категорії- Одна справа коли ти інтернаціоналіст (еврей)© куm.

Що стосується мене то я себе відношу до цих 20%.
    В душі я авантюрист , люблю жити "посвітах".Відкривати для себе щось нове.
    Навіть маю відповідну професію що дає мені можливість багато їздити.
    З січня по квітень був в Австралії...
    Канаду і США теж багато обїздив.

На Україну назавжди не повернуся , хоча до Львова люблю і буду приїзжати поки зможу.
    Це місто мені рідне..
    ..з іншими частинами України - такими як Донецьк , Луганськ ..мене нічого не звязує і тому рідними їх не вважаю.
    Поняття Батьківщини в мене дуже локалізоване.
    Ось така моя думка...

• Подобається Подобається x 3
  14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан Pedro, уехать или оставаться - личное дело каждого. Каждый выбирает для себя...Но как-то странно выглядит, когда некоторые из уехавших попрекают оставшихся на Родине тем, что эти оставшиеся не патриоты и не настоящие украинцы.
    Мой сын уехал в Германию не только за куском колбасы. Собственно говоря, мы здесь имеем не так уж и мало. А в МФТИ обучаются молодые люди отнюдь не самые глупые. Можно сказать, там учится интеллектуальная элита страны. Сын уехал в Германию во времена Ельцина, когда наука в России находилась в полном развале. Вот он и сделал свой выбор, тем более, у него с молодой аспиранткой из Германии, приехавшей в Москву на научный семинар, завязался роман...
    Когда за границу уезжают люди творческие, люди науки, чтобы там найти больше возможностей для своей реализации, это выглядит несколько иначе, чем просто "колбасная" эмиграция.
    Поскольку я знаю, где учился уважаемый господин Чернобылец, я могу сделать вывод, что и у него выезд за рубеж был связан в основном с попытками реализовать себя... И я ни разу не читал, чтобы он упрекнул оставшихся в отсутствии патриотизма...

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Абсолютно вірно.
    У совку населення називали "трудящіміся", а наприклад в Штатах - "платниками податків". І платник податків має право вимагати звіту, як його податками розпорядилися чиновники.

• Подобається Подобається x 8
  16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А от Форею не дійде, чому вони нам щось винні.

Та що ви! Особливо, коли це власні діти...
    А всі решта, звичайно, з жиру бісились...

Чому син не запропонував нареченій залишитись і піднімати російську науку? ;)

• Подобається Подобається x 6
  17. Максим

Максим Well-Known Member

Якщо Ви ще не зауважили, інтернет - не найкраще місце, щоб хизуватися почтенним віком чи вимагати поваги за цією ознакою (вимагати поваги тільки за віком - моветон і в реальному житті, але це наразі облишим).

Нагадування про "пожилого" на форумах таке ж доречне, як і хизування м'язами в бібліотеці чи інтелектом на боксерському рингу.

Тому що в цієї категорії людей двоякий метер на все.

Цікаво, чи син знає, які дописи татко залишають на форумах. ;)

• Подобається Подобається x 7
  18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тогда - видимо - наилучшее для проявления низменного и хамского поведения? о_О

Слой человека в нас чуть-чуть
    наслоен зыбко и тревожно;
    легко в скотину нас вернуть,
    поднять обратно очень сложно.
    И.Губерман

Воспитанный и культурный человек ведет себя одинаково - и в интернете - и в реальной жизни. Мимикрирующий "под воспитанного" - в интернете проявляет себя настоящего. Душераздирающее зрелище... :)

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  20. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан kym, я не знакомился с трудами И.Р. Юхновского, но судя по тому, то я прочитал, это человек, достойный уважения. Он воевал в составе 1-го Украинского фронта, получил образование в СССР, стал там доктором наук, профессором, академиком.
    Вопрос в том, что от галичан в парламент приходили не только академики...И второй вопрос в том, что пришедшие во власть академики, и не академики должны создавать в стране такие условия, чтобы в стране развивалась наука, появлялись новые академики. Как это удалось нашим избранникам - Вы это видите.
    Или опять будете утверждать, что во всём виноваты москали и жители Донбасса? Не смею разубеждать Вас в этом Вашем убеждении. Считайте так, как Вам привычнее и комфортнее думать.
    А насчёт того, что среди галичан одни академики - полагаю, что процент умных и дураков среди галичан мало отличается от аналогичных процентов среди жителей остальных регионов Украины. Господь Бог сеет таланты, повидимому, равномерно..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)