Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Не могу судить, далеко ли мне до него. Но могу сказать - Вам - намного дальше! Особенно по части ввічливостi.

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

FourA,
    а чи заслуговуєте Ви на інше до Вас ставлення?
    Чи вважаєте, що у сучасному суспільстві блазень стоїть на одному щаблі з коронованими особами?

3. FourA

Не могу сказать про шутов. Вам это должно быть лучше известно.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А за Росію чи Арменію у Вас серце не болить? )

Як же так - емігрував, народив не росіян і не армян, економіка страждає, демографія також, а як же "родіну поднімать, которой должен"?

Чи винні тільки українці Україні?

• Подобається Подобається x 5
  5. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Кстати , в одном из заповедников Украины собрана редчайшая коллекция бизонов и зубро-бизонов , и других редких во всем мире животных. Этот заповедник находится с степной зоне южной Украины.

• Подобається Подобається x 3
  6. FourA

Экономика Германии разве страдает? Наоборот, это ведущая экономика Европы!
    За Армению мне обидно. За Россию порой бывает больно. Вот - слышали, какая там трагедия произошла...
    У моего сына родились чудесные девочки. С какой национальностью они себя будут идентифицировать - это их дело. Наше дело сейчас, чтобы они были здоровы и счастливы...
    Вам не нравится, что я пишу о демографических проблемах Украины? Вам, шановна, это неприятно? Лучше об этом молчать, лучше закрывать глаза на неприятное, лучше пытаться как-то уязвить того, кто начинает об этом говорить?
    Самое забавное, что это пытаются сделать те, кто осуждает "совок". И "совков". Ибо стадное чувство - это характерный инстинкт "совка" оьбыкновенного, sovokus vulgarius.
    Ещё забавнее, когда меня пытаются в чём-то упрекнуть...
    Видать, всё же задевают мои слова кое-кого...
    Может, задуматься заставят... Но на это, честно говоря, надежды мало.

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Все набагато прозаічніше...Їх винищили люди:cry:...А степи розорали...Нема вже тих степів... Як нема, до речі, і тих прерій...

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

І що? Чи Ви іспит проводите? Знаємо ми про Асканію-Нову чи ні? Знаємо, знаємо навіть і те, що заснував його німець Фальц-Фейн...;)

• Подобається Подобається x 6
  8. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

А то , что этот заповедник стал Государственным , благодаря Указу В.И.Ленина от 1921-го года , об этом вы знаете ?

• Подобається Подобається x 1
  9. FourA

Процитирую пана Бориса:

• Подобається Подобається x 1
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Тогда все резко стало государственным. Любой колхоз. :)

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Теперь знаем:yahoo: и все благодаря Вам.:clapping:
    Нужно как-то отблагодарить мумию за это благодеяние. Предлагаю принести ей в жертву всех коммунистов! Вы не против?

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І нехай Бог допомагає... Але, чи ви хоч раз сину дорікали що він поїхав за великим куском калбаси? Як колись мені разом зі Спікою і Васілієм?
    Та й здається ви Чорнобильцю не разу не дорікнули, що покинув Росію заради калбаси. То чому дорікати українським емігрантам? Думаю, в вас же не розум Спіки і Дізбаті і ви чудово розумієте, що коли людина переселяється на нове місце і ця людина не сомалієць чи житель Зімбабве, то фактор калбаси стоїть на останньому місці.

• Подобається Подобається x 7
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О, а з якою національністю будуть себе ідентифікувати мої - не моя справа?

А те, що Ваш син не платить податків в Арменії чи Росії - це нічого? Жахливе тільки те, що я їх Україні не плачу?

Поясніть, яка відмінність між мною, емігрувавшою з України і Вашим сином, емігрувавшим з Арменії (Росії)? Між його дітьми і моїми?
    Мені по барабану, що Ви плетете.
    Справді кумедно, коли батько емігранта "вєщаєт" щось про совість і обов’язок таким же емігрантам.

• Подобається Подобається x 8
  14. Pedro

На перших порах було б чудово якби та родіна не втручалась в життя тих людей і не смоктала з них постійно кров...

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ви просто не його донька. ;) От й уся відмінність. Були б його донькою, з піною у рота б тут захищав Вас.

• Подобається Подобається x 4
  16. Pedro

Думаю, тут щось трохи більше. Ось Чорнобилець і не його син але спробуйте знайти хоч краплю докору в дописах 4А, Спіки і далі за списком... А ось українці всі прєдатєлі тільки західний кордон переступлять. Східний не рахується...;)

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А НЭП что было? И что КОЛХОЗ это произведение монархии и капиталистов?
    И кстати, стало народное, точнее общее. ;)

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Сначала все стало государственным или народным, называйте как хотите, потом только ввели НЭП, т.к. Ленин понял, что загнется страна окончательно, если не дать послабления. Сталин потом НЭП отменил, что привело в конце концов к Голодомору.

Колхоз - ну поместье или фазенду поставьте на место колхоза, если Вам так будет понятнее. :)

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А партия то какая, а то я что то не в курсе. От меня скрывают.:)
    Но судя по комментариям Росія, только после Украины, где тела правителей за два с лишним метра мозга.:)
    Нет Вы скажите; СТРАУС, ЭТО ЛОШАДЬ ИЛИ ПТИЦА?
    А СССР (совок) только Россия или + 14 "братских" республик тоже?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)