Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Хуч в цьому Україні повезло:haha:

• Подобається Подобається x 2
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Так...Пан Форей почав торгуватись...Якщо не погоджуватись з ним, то кількість "вимерлих" поступово може знизитись до сотень тисяч, а там глянь, і нема ніяких вимерлих, а вони живєє всєх живих освоюють Гамериканщину чи Ізраїльщину:)))...
    А ось дудки! Давайте порівнювати війну в Чечні і війну в Іраці... Число жертв порівнянне, але непорівнянним є кількість населення Чечні і Іраку...От в Чечні і є справжнісінький геноцид...

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

Не треба було дарувати більше 5 мільярдів Фірташу, треба було закривати офшори, не треба витрачати на "вертольот" і Межигір'я...Дивись і гроші з'являться...
    А вони в бюджет не ідуть!?о_О

• Подобається Подобається x 5
  4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ага, щаз-з-з... Я, особисто, ще школярем, з хлопцями однокласниками піднімали в степу біля бабусиного хутору отаку собі впалу на передні кам'яну бабу... Їй-бо!!! І це Вам не по Дурной Балке в Донецьку шастать:haha:
    А усі хлопці, до речі, українцями були... Срібні, Василеги, Торченки...
    Своє прізвище не називаю, бо як скажу, враз помрьотє, якщо не з переляку, так з завидку:haha:

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Неужели Шикльгрубер?

• Подобається Подобається x 2
  6. Yarema

Так, так:)...Там гдє ступіл сапог русского солдата...:)))
    І навіть не сплять... Трудоголікі...:)))
    Хтозна, хтозна... Що ви знаєте про предків українців?

Це просто неможливо...Я більше довіряю Смітсонівському інституту...Хоча б через це :
    "В XVII в. производительные силы России в целом эволюционировали. Значительно выросла численность населения, составлявшая к концу века 10,5 млн. человек." http://bibliotekar.ru/istoriya/124.htm

І це зауважте вже тоді, коли була приєднана лівобережна Україна, Білорусь і Сибір...А про рівень розвитку технологій і казати нема чого...

Тобто виявляється, що населення Росії в 17 столітті, за наявності мануфактури, важкого плуга,тяглової худоби, сталевих знарядь і інструментів, менше, ніж в Північній Америці, за порівнянної площі!? Етого нє может бить, потому что нє может бить нікогда...

Подумайте самі...У мисливця-збирача ніколи не буває багато дітей, про це свідчать дослідження вчених в амазонській сельві...Їх йому не прогодувати, бо дуже нестабільна харчова база...У примітивного землероба дітей більше, але периодичні неврожаї призводять до масованих смертей... Та які там десятки мільонів...Маячня! Причому з політичним контекстом...Я співчуваю корінним американцям, але не можна вже так грубо фальсифікувати...
    Такі випадки були поодинокі і не носили системного характеру...

7. FourA

Украине ещё долго будет везти в этом. Будут форумные писатели, но не будет физиков- теоретиков. Зачем они Украине?

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Un.Known,
    Вы внимательно прочитали письмо Ленина Каутскому?
    Законспектировали?
    Идите к доске отвечать - страницы 17-28.

• Подобається Подобається x 6
  9. FourA

Мы уже на эту тему говорили несколько месяцев назад. Вы не учитываете, что территория США - другая климатическая зона. Что её природа была сказочно богата. В частности, численность бизонов составляла десятки миллионов голов - до сотни миллионов. В наших краях было что-то подобное? А про перелётных голубей слышали? Их стаи закрывали солнце, был зафиксирован размер стаи перелётных голубей в 514 км. Бросив вверх палку, можно было убить десяток птиц. А всего их было десятки миллиардов. Не осталось ни одного - всех истребили...

10. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

И без википедии известно , что каменные бабы в степи поставили скифы. Кстати , в истории Советского Союза это явление подробно описано задолго до вашей википедии.:good:

11. FourA

Всё стараетесь меня поддеть, шановный Борис? Я к уколам подобного рода очень малочувствителен. И я помню, что пани Un.Known на сайте модератор. То есть, знакомится с постами так сказать, по определению.
    Вот почему Вы читаете мои посты - вопрос? Неужто они Вам так нравятся?
    Когда пани Невермайнд подсказала мне найти Ваш возраст в Вашем досье, я искренне удивился - зачем это мне?
    Вынужден признаться - сегодня совершенно случайно наткнулся на Ваши слова о возрасте в одном из дописов.. Думал, Вы моложе...
    Вы всё будете -таки стараться меня уязвить? Оно Вам надо? Вы ведь не мальчик!...
    А всё пытаетесь бодаться...

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Зубры - те же бизоны. Когда-то их было полным полно в европейской части России, в Белоруси и на Украине. Даже на северном Кавказе жили зубры (по-карачаевски зубр будет "домбай", надеюсь, Вам известно это слово). Последнего кавказского зубра убили в 1927 году во время совдепии.

• Подобається Подобається x 4
  13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Читая комментарии, я честно в недоумении.о_О
    Основная масса "любителей Украины" напала на одного пожилого человека, который уже на пенсии и её заработал в СССР, куда входила и УССР Доказывая, как в америке хоросо, как за счастье погибнуть от рук американского солдата, как патриотично подымать экономику не Украины и рожать не украинцев.
    Но счастливую старость хотят встречать в Украине и получать унизительно малую пенсию, как написали (на хлеб), а на заработанную путешествовать и по Украине тоже. И всё это как не странно на теме (Сльози за Совком).
    Люди, ответьте; страус это птица или лошадь?;)

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

15. Boris_Kiev

Ви так гадаєте? І в гілці "гомо*****" пані Un.Known теж повинна критично пропускати через себе кожне слово? Зазираючи у словник сленгу та медичну енциклопедію ?
    Я давно прийшов до висновку, що Ви - типовий "комсюк" (тобто за психологічним складом - звикли слухати і чути тільки себе самого).
    Форумляни же розтрощили Ваш комплект догм, але Ви ще намагаєтеся удавати з себе "самого читаемого и самого почитаемого".
    Важко сказати, чим пенсіонеру краще себе зайняти - хтось ходить на мітинги з червоними ганчірками, хтось алканів у дворі виховує - аби не почуватися у вакуумі.

Іноді так прикольно читати Ваші перли - хочеться написати банальне "Ржунимагу! Пеши есчо!"

Моя покійна теща (юрист за освітою, кінематографіст за фахом) обрала собі більш гідне зайняття - воювала за недоторканість пам"яток архітектури. І її за це поважали.

Останнє редагування: 12 лип 2011
  16. Yarema

Будуть і фізики-теоретики...Тільки працювати вони будуть там, де за це будуть платити...А Україні б не завадили б для початку фізики-практики...
    Ага! Бізонів було багато...Тільки культура мисливців на бізонів виникла лише тоді, коли європейці завезли коней і ті, здичавівші, перетворились в мустангів... До речі, сіу спочатку були народом лісовим , жили в районі Великих озер і займались примітивним землеробством і полюванням на лісових звірів...
    І половці, до речі;)...
    А ще були табуни тарпанів(диких коней), диких биків-турів, величезні стаї дроф, мільонні стада сайгаків, риба задихалася в ріках через свою чисельність тощо...Короче, земля та текла молоком і медом:haha:...

17. Boris_Kiev

Хіба не русскіє?
    До їхнього приходу тут лише абізяни на деревах сиділи.

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну если так, то
    Из за этого они и згинули, так как это не их среда обитания.:)
    Ну так всё таки страус это птица или лошадь?

19. FourA

Конечно, знаю про Домбай, но там не был. Мой сын там был, катался на лыжах.

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Я не претендую на лавры Вашей тёщи. Даже тестем Вашим не захотел бы быть! -=- Вы всё ещё лезете бодаться? Не боитесь рога обломать?
    Я не знаю, читает ли шановна пани Un.Known посты в упомянутой Вами гилци, сомневаюсь,что если ей приходится это делать, она получает от этого удовольствие. Но поверьте - не знаю, кто получает удовольствие от Ваших постов.
    Хотя, Вам плюсики ставят. Конечно, это дело вкуса... Но всё же забавно....

Останнє редагування: 12 лип 2011
  20. Boris_Kiev

Нажаль, батько моєї дружини помер до нашого знайомства, але його прізвище було мені добре відомо.
    Вас знову пробиває на "манєчку"? Тесть був досить толерантною людиною і поводився ввічливо з усіма, але Вам до нього - як пішки до місяця.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)