Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Максим

Максим Well-Known Member

Ну, я от один з цих погибших, напевно. Щоправда, почуваюся добре і навіть "довольно упітан". :)

Ви б тішитися мали. Оці 6,5 млн таких, як я, Патрік, Оля і інші, користуючись реторикою Вашого президента - "казли, каториє мєшают жить". Тіштесь, що жити вам заважає на 6,5 мільйона менше людей, ніж могло б.

Та і при владі зараз Ваш обранець, так що гріх нарікати - життя покращиться вже very soon. Чи Вам знов не слава Богу? Що ще заваджає?

• Подобається Подобається x 7
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За власні - зароблені і позичені(*) дерев"яні рублі. Не так вже й багато. Їздив де юре за викликом старенької далекої родички, приймали мене фактично знайомі діяспоряни - українці та євреї. Чомусь і з першими і з другими було повне взаєморозуміння.

(*) Позичили гроші київські євреї, для яких я ТАМ трохи застовпив посадкову смугу.

Звичайно, "красавЄц в штатском" почав клеїтися до мене (в Києві), як тільки я взяв виписку у відділі кадрів телецентру.
    Але так і не приклеївся. Я знав, як з ним розмовляти.

Поїздку "відбив" шляхом перевезення звідти деякої електроніки, придбаної на чужі гроші. Тут продав, обумовлену суму віддав кому належало, комісійних вистачило, щоби повернути борги.
    Ще запитання будуть?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Борисе, ви мені хронічно нагадуєте такими історіями творчість братів Стругацьких. Конкретно - "За миллиард лет до конца света" і "Хромая судьба".

4. Boris_Kiev

Audun
    Життя є життя. У кожного своє.
    Головне - нікому не заздрити і об"єктивно знати свій потенціал.

• Подобається Подобається x 3
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А вы иногда читайте что-нибудь кроме советских газет... :)
    Например - BBC.
    10 января 2008 г
    Еще один сайт - к сожалению - не на украинском...Но - попробуйте разобраться
    http://www.iraqbodycount.org/
    Напомню - Саддама повесили, инкриминировав ему убийство 156 мирных жителей.
    Демократия, говорите?

Останнє редагування: 12 лип 2011
    • Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А що в Іраку? Провели вибори, вибрали парламент, війська виводять, все в руках самих іракців - як собі зроблять, так і буде.

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я Вам завидую - Вы знаете, какая философия является истинной. Тысячу лет люди спорят - что первично - материя или идея, какая философия лучше соответствует и более правильно описывает реальность.. Столько копий было сломано в этих спорах... А, оказывается, пан kym знает, какая философия является настоящей, истинной, единственно верной.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Та, слухайте, дістає вже оте неодноразове ниття про безвістипропалих 6 міл. українців. :ireful1: Чи такі тупі, чи дурниками прикидуються, що не відають, що рвануло кілька мільйонів євреїв з України за той час, як не в Ізраїль, то в Америку, чи в Європу. Що мільйони християн-протестантської віри виїхало до Америки. А ще купа українців повиїжджали до Канади і країн Європи, відразу на заробітки, а тепер вже і на постійне проживання. А зі східної і південної України поїхали до Росії жити. Одна Москва певно збагатилася мільйоном українців. Але ж нє. Треба якусь маячню про загибель за 20 років нести. Та трохи може і загинуло, як переділ сфер впливу проходив. А трохи від хворіб повмирало, від горілки. При тому, що поки Ющенко на дітей не започаткував платити, то і народжуваність була мала. Але ж плести щось треба. Авось прокатіт.

• Подобається Подобається x 8
  9. FourA

Вы доводите логическую цепочку до конца- кто будет работать вместо Вас в вашей стране? В нашей Украине?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас нема де працювати, в нас робочі місця нікому створювати. Хіба хто заробить грошей у Франції приїде і своє щось відкриє - так все рівно лажа, бо податкова все одно шо рекет.

• Подобається Подобається x 6
  11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну вбили, так буває на війні, вибачайте.

• Подобається Подобається x 2
  13. Максим

Максим Well-Known Member

І не кажіть. А скільки, скільки то жертв потребувалося в ХХ столітті для запровадження чєловєколюбівой совєтской власті?

14. FourA

Откройте, пжлст, сайт Держкомстату, там есть пункт:
    Статистична інформація, откройте его, прокрутите далеко вниз и увидите там раздел: Демографічна ситуація, а в нём есть сводная таблица: Населення (1990-2011рр.). Откройте эти таблицы, и в 4-й сверху посмотрите такие колонки: Кількість народжених, тис. осіб, Кількість померлих, тис. осіб и колонку Природний приріст населення, тис. осіб. Можете просуммировать этот отрицательный "прирост населения" за все 20 лет независимой и больше не будете говорить ложь о том,
    Потому что рядом приведена колонка Міграція населення між Україною та іншими державами приріст
    (-скорочення) населення, тис.осіб. Там тоже можно всё просуммировать и узнать, сколько на самом деле выехало из Украины.
    Прежде, чем что-то говорить, надо проверить: правда ли то, что я говорю. Я свои данные проверяю. Откуда Вы взяли данные о миллионах, выехавших из Украины - прошу подтверждения. Или скромно промолчите.
    Надеюсь, у Вас, шановна пани, хватит совести извиниться за свои слова:
    Или легче дурниками прикидуватися?

15. Максим

Максим Well-Known Member

Indeed? Ви рахували за даними поданих клопотань про виїзд на ПМЖ і вихід з громадянства? Чи потрудилися і перевірити дані з пунктів перетину кордону, хто просто покинув країну і не повернувся, забивши на тяганину з ПМЖ?

16. Boris_Kiev

У 1989 р. Штати оголосили, що даватимуть статус "біженців сумління" (точного формулювання не пам"ятаю) вірянам УГКЦ. Совок швиденько визнав УГКЦ. Хоча Штати не відмовилися від своєї ініціативи і додали до списку вірян УАПЦ.

А квоти на виїзд євреїв - ой не просто так давав совок. Кожна чергова квота 3-ї хвилі - це обмін людей на продукти технологій, які совок сам виробити не міг.
    Не зі стелі пішов анекдот - "прошу мене обміняти на гамериканський трактор!"

17. FourA

Тогда Ваши надежды на процветание страны ни на чём не основаны. Таким путём страна не станет богатой, если из неё будут выезжать работать за кордон.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Та кому Ви доказуєте? ;) Гляньте, чи хто з них яке співчуття висказав в гілці за загиблих на теплоході в Росії. А там і діти маленькі загинули і цілі сім"ї. :sad: І то без всякої війни, просто через стару техніку одних і байдужість інших, що не подали руку допомоги. Їм на то начхати. Їх болять бідні іракці, чи лівійці з їхніми диктаторами, які ріжуть одні других, а ратунку на то нема, аж поки на всіх разом світова спільнота не бабахне, щоби втихомирилися. А ще до того, як там є таке слово "Америка", яке на них діє, як червона шмата на бика. ;) То тут відразу поллються крокодилячі сльози "співчуття" і волання про справедливість.

• Подобається Подобається x 9
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

FourA, а проблемы перенаселения планеты Вас не волнуют?

http://kp.ua/daily/110711/289594/

20. - пан Максим всё продолжает сравнивать современные США с совком периода массового террора и успокаивается, что современные США не превосходят по кровавости хотя бы его :))) Убили в прошом году чужих граждан не больше, чем Сталин "врагов народа" 70 лет назад? Значит, всё в порядке, критиковать гАмерику нельзя... о_О

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)