Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Вам би немішало ще трохи філософії почитати... навіть приклад СССР де первинне було ідеологія вас нічому не навчив. Бо таки дякуючи ідеології хоч і перекручіній брехливій... Сталіну вдалося вийти з розрухи. Ніколи економіка не була і не буде первинною. Завжди первинна є ідея ідеологія... а економіка є засобом втілення ідеї... Але думаю це заскладно для вас... на тому і крапка.

• Подобається Подобається x 3
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Это же надо! Как же это он меня сумел опередить?! Да как он смел!

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Я хоть и плохо учил философию, но помню, что Вы говорите совсем не то. Цитирую из Вики:
    -- Совсем противоположное Вашим словам. Так что это Вам не помешало бы почитать учебник по философии.

• Подобається Подобається x 4
  3. kym

kym Well-Known Member

це ви не те навіть у ВІКІ прочитали... Базис це уже третій чи четвертий етап.... і я вам про справжню філософію - науку всіх наук а ви про марксистьську ...

• Подобається Подобається x 1
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та звідки ж Ви знаєте? Хто робив підрахунки? Журналісти? Чи може проводились переписи населення?
    А що реально Афганістан може запропонувати світу окрім наркоти? Нічого! А жити-то якось треба... Хто зможе утримувати за власний рахунок цілу багатомільонну країну...Справа в тому, що вторгнення СРСР відкрило Афганістан світу...Зруйнувало натуральне господарство, що там переважало...І одна і інша сторона конфлікту познайомились з надбанням цивілізації, увійшли у смак...Але для того, щоб отримати ці блага, потрібні гроші...Як їх отримати Афгану...Або надаючі режим найбільшого сприяння багатим спонсорам світового тероризму, або вирощуючі мак і коноплю...Іншого поки що не світить, бо нема інфраструктури і нема стабільності, щоб розробляти потенційно багаті природні ресурси...Глухий кут...:sad:

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Він погрожував і навіть напав на союзників США...А союзників прийнято захищати...
    Нема Вам прощення, неперевиховуємий Ви наш...
    "ША во вторник, 30 июня, завершат вывод своих боевых частей из иракских городов в соответствии с соглашением, предусматривающим полный вывод американских войск из Ирака к концу 2011 года.

После 30 июня в городах Ирака, в том числе в Багдаде, останутся только небоевые части американской армии. В их задачу будет входить обучение иракских сил безопасности и оказание им экспертного содействия. Основная часть американского контингента, насчитывающего сейчас более 130 тысяч военнослужащих, будет сосредоточена на нескольких базах за пределами крупных городов." http://korrespondent.net/video/world/886356-vojska-ssha-zavershayut-vyvod-boevyh-chastej-iz-iraka

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

Та якось воно минеться...Не переймайтесь Ви так...А то складається враження, що Ви втратили і спокій і сон заради милих вашому серцю українців;)...
    А прем'єр Тимошенко там був ні при ділах?;)

• Подобається Подобається x 5
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви там бували? Особливо тоді, коли "тут" надворі ще був совок?
    Не бували? Судите з творів "класиків"? Продовжуйте в тому же стилі.
    А між тим протягом 3-х тижнів (1989), коли я там був, дізнався про кілька малопомічених подій, які відіграли значну роль у долях нехай тільки кількох одиниць тисяч тутешніх українців. І євреїв теж.

Гадаєте, "за просто так" совок дозовано "гуманізувався" в останні роки своєї агонії? Ця "гуманізація" - це була плата за труби, ліцензії, міжнародні фінансові оборудки, деякі поступки у військових стратегіях та інше.

Вклонитися треба Державі - єдиній Державі, з якою совок змушений був рахуватися і яка нарешті виснажила совка.

Побийте трохи мух, щоби заспокоїтися.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

ПРодолжу про свое определение совка. Один из элементов психологии совка - что "все кругом колхозное, все кругом мое" И тащил, ну воровал значит, домой. Вор такой социалистический совковый, назывался "несун".

Кто у нас тут в этом признавался ? Отвечаю - Борис из Киева.

Еше одно подтверждение- Совок, версия 2.0.

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Шановний (I mean it) 4А.
    В моїх з Вами сперечаннях мені не потрібно було зачіпати Вашого віку.
    Якщо це Вас якимось чином зачіпило , я вибачаюся.Сорі.

Ви напевно будете віку мого батька.І виділині рядки якимось чином мені про це підказали чи нагадали.

Що до решта підпунктів дискусії .
    Я з Вами згідний що"Состояние кубинской экономики не является аргументом для оправдания убийства её лидера спецслужбами другой страны. За то, что помогли там нуждающимся - вам плюс, конечно. Но всё это не отменят факта, что готовить убийства лидеров других стран всё-таки нельзя."
    І також переконаний що CIA -ЦРУ на державному рівні ніяких вбивств проти Кастро не готували.
    Вбивство могли готувати кубинські емігранти, яких на Флориді не то що багато....Їх супер-мега багато.
    Але це самодіяльний аматорський рівень і нічого спільного з політикою США не має.

Бо (повторюся) якби це готували спецслужби CIA/FBI , вони би добилися бажаного результату. І набагато раніше ніж за 637 раз.
    (Моральний аспект не обговорюємо) Вони професіонали.І дурно хліб не їдять.

А кубинська пропоганда роздула і зробила це політикою США.

Канадську/ американську армії чіпати не буду.Тут в нас з Вами повний "тупік" і повне нерозуміння.
    Можна сперечатися до хрипоти і кожний залишиться на свому.

А от радянське будівництво в Афганістані.Це цікава тема.
    Ви праві, СССР багато будував в цій країні.Але це було до 1973р , коли державою правив Мухамед Захір Шах
    Шах зробив свого роду конкурс і запропонував США, СССР , Великобританії і Франції розробити кілька великих проектів.
    Потім після 1978р. , коли країна явно вибрала західний шлях розвитку , ці "побудови" і послужили введенню військ в Афганістан.

• Подобається Подобається x 7
  8. Salata

Salata Well-Known Member

Вы когда-нибудь считали массу тела, зная его объем и плотность? В данном случае - площадь посевов и их урожайность.

Оценки приблизительные, но рост все равно 1400%. Т.е. приблизительность оценок теряется в ежегодном огромном росте площадей засева.

Кроме того, каналы поставок постепенно вскрываются специальными службами разных стран. Поэтому информация об объемах наркоторговли в открытых источниках за предыдущие годы достаточно достоверна. По крайней мере бешеный рост трудно не заметить.

Ну и в период пребывания войск СССР в Афганистане основными каналами транспортировки знающие люди в СМИ почему-то называют Иран и Пакистан. Знающие люди в СМИ говорят, что для этого удобен быстрый выход "к морю", там, наверное, легче потеряться, чем в воздухе и на земле. Отчего бы нам не верить знающим людям? Из вредности?

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Який там Іран? Який Пакістан? Наркоманія стала проблемою в радянському суспільстві саме після введення військ в Афганістан...Дивний збіг, нє?

10. FourA

Ваши слова приняты.
    Хотел бы порассуждать о следующем. Заранее предупреждаю - это ни в коем случае не будет являться упрёком Вам, укором в Ваш адрес. Вы вместе с сестрой переехали в Канаду, туда же перевезли родителей. Это очень понятно - в Канаде намного более высокий уровень жизни, лучше условия для получения образования, несравненно лучшая медицина, хорошие, нормальные отношения между людьми... Но давайте говорить честно - Вы никогда уже не вернётесь на Украину. Ваши дети станут гражданами Канады, будут тоже жить там. -- Ещё раз подчёркиваю, ни в коем случае не осуждаю Вас. - В лучшем случае Вы будете лишь временами наведываться на Украину, проведать родственников, знакомых. Ваши дети будут с удивлением и жалостью смотреть на жильё и быт Ваших родичей - особенно, если они живут в селе...Думаю, Вы получили - или получите нормальное образование, станете хорошим работником, работающим на пользу своей новой Родине. Только для Украины вы потеряны.
    Чем больше молодых, работящих, способных хорошо трудиться и думать людей уезжает из Украины, тем больше беднеет наша страна. Тем меньше у неё шансов на хорошее, достойное будущее. Именно поэтому я очень настороженно отношусь к возможности отмены виз в Европу для Украины. Моё мнение - это полностью подорвёт экономику Украины, лишит её будущего навсегда.
    Хотелось бы услышать Ваше мнение. Ещё раз подчёркиваю - я и не думал Вас упрекать!

• Подобається Подобається x 2
  11. Максим

Максим Well-Known Member

А яким боком тут відміна віз?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви буквальні речі говорите.

Ну буде те саме що в Східній Європі - прибалти, поляки, болгари їдуть працювати в Західну Європу, вимиваються їх робочі місця, а наші натомість можуть зайняти їхні для початку.

Навряд чи буде гірше ніж зараз, з-за кордону ви знаєте що мільйони долларів пересилають наші люди, і це при тому що левова частка працівників - нелегали. А схід України все-одно нікуди і не збирається і не збереться. Росіяни люблять хвалитися що вони мовляв горді, на заробітки не їздять, так все просто насправді - вони не можуть ніде прижитися, крім своїх умов.

13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Пропоную "великому демографу ЛФ", який тут постійно наголошує, що населення країни вимре, і тому не стомлюється підбирати такі упередженні дані, інший погляд на проблеми демографії і не тільки в Україні (інтерв'ю із науковцями, без "громогласных заявлений" про співвідношення чоловіків і жінок: провідний спеціаліст Інституту соціології НАН України Ірина Прибиткова та завідувач сектором проблем тривалості життя та здоров'я населення Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Олена Палій)
    Повна версія тут:http://glavcom.ua/articles/685.html

Останнє редагування: 12 лип 2011
    • Подобається Подобається x 5
  14. Максим

Максим Well-Known Member

Мова йшла про відміну віз, як я зрозумів. Не про вільне працевлаштування в ЄС, як це є у випадку прибалтів, поляків, болгарів і т.п., які можуть працювати, бо і самі є членами Унії.

Відміна віз передбачає тільки перетин кордону на підставі одного лише закордонного паспорта і перебування в країні певний період (здебільшого від 30 до 90 днів).

• Подобається Подобається x 3
  15. FourA

Шановный пан Борис, я бывал в США. Правда, не в советское время. Но я, в отличие от Вас, ездил туда за свои деньги. Вы не поделитесь секретом - где Вы взяли в 1989 г. несколько тысяч долларов на поездку в США? И кто Вас финансировал? И за какие красивые глаза Вам давали деньги? Вы не стесняйтесь, расскажите нам всё-всё-всё...
    Как и кто "гуманизировал совок" я знаю несколько лучше Вас. Я уже говорил о своём знакомом КГБшнике в генеральском чине, который входил в состав Госкомиссии по испытанию одной интересной штуки... Я там тоже был, мёд, пиво пил... Он нам много чего интересного рассказывал в том же 1989 г.
    Америка - очень приятная страна. Люди в ней хорошие, в массе своей добрее нас. На первый взгляд. Я, в отличие от Вас, неплохо знаю историю США. И хорошо знаю, куда девались десятки миллионов американских индейцев...Так вот, среди индейцев тоже были такие, которые помогали американцам "убирать" своих краснокожих собратьев, чтобы не мешали прогрессу и великой цели белых людей. Правда, их потом тоже убрали...
    Вы можете гордиться участием в переделке Украины на демократический лад. На то, что она вошла в число демократических стран. И тем, что украинцев за 20 лет стало на 6,5 млн. меньше. В этом тоже есть Ваша заслуга.. Вы можете продолжать лизать сапоги
    Это не совок погиб - это на Украине погибло 6,5 млн. людей.
    Ваши разговоры и намёки о геополитике оставьте для первоклашек. Не смешите прогрессивное человечество своими малосвязными и невразумительными реминисценциями...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну в нас народ і так без мила куди хоч влізе, а з послабленням режиму так тим більше.

17. FourA

Вы, вероятно, моего сына имеете в виду. И не говорите - не прижился никак - женой-немкой обзавёлся, кстати, она стала профессором за то время, что живёт с моим сыном, детьми, домом, квартирой, счетами в банках...Ну прямо никак не приживётся!
    Уважаемый Чернобылец тоже никак, бедняга, а США не приживётся... Бедствует там, в картонной коробке живёт! Из мусорных баков кормится! Куда там русским прижиться в другой стране?!
    Вон украинцы им должны примером быть! Так хорошо свою страну обустроили! Так хорошо живут в ней! И ездят помогать другим обустраивать свои страны. Прям, Корпус мира!

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивно, як вони там живуть з рахунками в банку (це ж капіталізм), а на форумі шмарклі пускають за Союзом, прямо парадокс якийсь.

Яле я не про те, я маю на увазі не 2 людини, а масове явище.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

А на другий взгляд? ;) Що ж там на другий взгляд? ;)

А може і мені розкажете історію США? ;) Бо я тут вже 20 років живу, а може чого того не знаю, що ви знаєте.

Дуже хорошо знаєте? Були всьому свідком? ;) Чи все у совєцких книжках вичитали? ;)

Де погибли? о_О Де поховані? о_О Могил не покажете?

Якби ви дійсно щось знали про Америку, то би знали, що зо три-чотири тих "погибших" і похованих вами мільйонів українців живе , починаючи з 1989 року в штатах Вашингтон, Орегон,Каліфорнія, Ілінойс, Пенсильванія, Нью-Йорк і потрохи по всіх інших штатах порозселялися, всезнаючий, ви наш. :nea:

• Подобається Подобається x 7
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ая.

Пропоную Вам, FourA, написати дифірамби в адрес Союзу своєму сину і його дружині (особливо дружині) і запропонувати повернутись в Україну ради покращення демографічних показників.

А потім тут викласти відповідь. )

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)