Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Хм... я все таки думав у вас більш розвинуте просторове мислення.
    Але Ви навіть не уявляєте що з вами зараз відбувається і які процеси переживаєте. І все як результат 70 річної промивки мозгів. Ви навіть не уявляєте що в 17 році аферист еврей Ленін разом з євреєм Троцьким заложив систему управління державою приреченою на самознищення, а потім 70 років різними методами старались втримати її на плаву, але не можливо втримати те що суперечить нормальним законам розвитку людства.
    Медицина безплатна.... освіта безплатна.... ковбаса -майже безплатна... робота - на якій можна нічого не робити...... а хто за все платив..... що дід Мороз чи інопланетяни ..... та жили в кредит за рахунок ресурсів і втому числі Українських.... я думаю ви знаєте що до 75 року майже вся європейська частина СССР жила за рахунок газу з Дашавського родовища у Львівській обл. а як газ кінчився полізли в Сибір, а у Дашавських пустотах зараз знамените сховище газу для експорту російського газу.... так і голодомори(експорт хліба) і безплатне освоєння сибіру(зеки і комсомольці) і викачка ресурсів сибірських (газ нафта руда вугілля дорогоцінні метали, алмази і інше) - це був кредит природи який утримував СеРеСеР, і який росія завоювала собі.... бо не будете сперечатись з тим, що як тепер кажуть всі фінансові потоки ішли в Москву.... Чому фінанси за газ з дашави до 75 р. не йшли до Києва...? Росія і дальше живе в кредит за рахунок ресурсів, а Україна за рахунок МФВ. Так що весь цей советський соціалізм це була ілюзія побудована на життю в кредит.... кінчились нафтодолари і СССР розвалився як карточний домик --- кредит кінчився.
    Зараз Україна находиться на перехідному етапі. Неможливо від рабовласницького ладу перейти зразу до капіталізму.... мусимо ускоренним шляхом пройти феодалізм.... що і відбувається... маєм олігархізм.... а олігархізм існує і підпитується власне ментальністю бувших советських людей.... вони відправили олігархів у парламент робити закони... от і олігархи зробили для себе закони. Основою ідеології олігархізму є інтернаціоналізм... коли можна взяти в Нью-Йорку гроші купити за півдарма завод перепродати, або ліквідувати (щоб не було конкуренції) різницю забрати собі і стати міліардером і поїхати на багами... бо немає у них поняття батьківщина..... вони інтернаціоналісти. приклад луганського содового вам нічого не говорить.... ви купляєте продукцію Проктер і Гембел - інтернаціональна фірма.
    А основним ворогом олігархізму є націоналізм - бо каже виробляй і купляй національне і не пускай чужих товарів і робітників на територію нації.... нехай спочатку нація заживе добре а потім всі решта. Відповідно олігархізм і бореться з націоналізмом - придумує всякі байки що націоналісти виріжуть всій дітей і інші міфи про нацистів- фашистів - людожерів.... і ще невідомо кого.
    Так от почитайте свої пости і побачите кого ви підтримуєте..... а в інтересах держави України якнайскоріше пройти фазу олігархізма..... а ви як раз тормозите весь процес.... щоб олігархи ще довше були коло влади.
    Те що всі наші олігархи потенційні банкроти - немає навіть ніякого сумніву - криза 2008 року показала що за місяць вони всі стали банкротами - ніхто не купляв їх продукцію по тих цінах, тоді олігархи девальвували гривню з 4.5 до 8 за долар і за рахунок робочої сили українців(бо зарплати не збільшили в доларовому еквіваленті) знову почали продавати. А мали вийти з кризи за рахунок ефективності виробництва. А ефективності немає і тепер , і якщо ліквідувати заповідник для олігархів під назвою Україна (тобто змінити в Україні олігархічні закони на нормальні ринкові) то олігархи самі пропадуть. Але проблема якраз в тому що вони не дадуть так просто поміняти закони бо знають що це їх кінець. А щоб зберегти ці закони вони і використовують вас і таких як ви .... от і думайте що робите і яку долю своїм дітям готовите

• Подобається Подобається x 3
  2. Predator

Predator Well-Known Member

Мда, интересная у Вас точка зрения) Даже не ожидал, что такое встречается. Даже не знаю стоит ли спорить...
    Интересно узнать, а какие страны живут не за счёт ресурсов? Другим странам газ, нефть и другие полезные ископаемые инопланетяне привозят? Если уж так разобраться, то всё человечество(да и остальная флора и фауна) живёт за счёт природы.
    А Вы знаете какие экономические показатели были у СССР и на каком месте в мире по этим показателям была страна? И это при том, что большая часть 2-ой мировой войны проходила на её территории. И ничего, восстановились довольно быстро. Достигли высоких показателей в области производства, сельского хозяйства, науки, искусства. Человека в космос запустили. И это всё принудительно, под дулом пистолета? Злобные НКВДшники заставляли строить плотины, дома, заводы. Вот сволочи. Нафиг это всё было нужно, можно ж было на металлолом всё продать и покупать импортную продукцию, как сейчас. Можно ж было взять кредит у МВФ и ничего не строить, не производить. Вот дураки, действительно. 74 года мучались, чтоб до этого дойти. Ну "совки", что с них возьмёшь... Зато теперь есть чем гордиться! Светлое будущее незалэжной Украины маячит на горизонте! Вот ещё кредит возьмём и заживём по-настоящему!

• Подобається Подобається x 6
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Три раза - ХА! С пространственным воображением и мышлением попали прямо в точку!
    Лирическое отступление. Прошу не считать саморекламой и самовосхвалением.

Всё остальное, что вы написали - извините - дешёвый националистический трёп. Не наши это олигархи, а ваши, не мы их отправили в парламент, а вы. Не мы подпитываем их существование, а вы. Не у нас искажено восприятие действительности, а у вас. Не мы не представляем себе, как развивалась наша страна, а вы ничего в этом не понимаете. Не нам мозги промыли, а вам.
    Ну-ка объясните, дражайший простенький факт из всего что вы изволили написать - как в "совке" с его работой, на которой, по вашим словам "на якій можна нічого не робити" было сделано всё, что вас сейчас окружает, и всё то, что Украина распродаёт до исх пор как металлом, и никак не может распродать? Откуда же всё это взялось, и какие марсиане за кого работали в совке? Как красиво и много написали про газ из Дашавы. А сравните ОБЪЁМЫ газа, взятого из Дашавы, с объёмами газа, полученного Украиной из России после опустошения Дашавского месторождения.. В чью пользу будет баланс? Посчитаемся? Все эти сказки, что империя "высосала" Украину - это новый вариант той лжи руховских листовок перед референдумом 1991г, как имперский центр забирает все богатства Украины, как мы много вырабатываем, но отправляем в Москву, и как мы начнём жить на уровне Франции и Швейцарии, если москали перестанут есть наш хлеб и наше мясо. Франции не вышло, Мы живём чуть ли хуже всех в Еропе, и теперь надо придумывать объяснения этому факту. Оказывается, опять виноваты москали и имперский центр. А может, это вариант плохого танцора, которому всё что-то мешает?
    Кстати, так и не понял - что Вы имеете против бесплатной советской медицины и бесплатного образования, чем они Вам не нравятся? Может, Вам больше нравится нынешняя платная украинская медицина? И нынешнее платное образование на Украине? -- И ещё раз повторяю - судите по результатам. За 20 лет после Войны 1941-45г. население Украины выросло с 34 млн. до 44 млн. Была восстановлена вся промышленность, были построены сотни заводов, фабрик, вузов, театров, НИИ. Всё, чем сейчас гордятся националисты и выдают за достижения Украины, было построено тогда, в СССР.
    А результаты 20 лет независимости пересказать? Население уменьшилось на 6,6 млн. человек. Без войны и голодоморов. О промышленности говорить? О том, какая армия и флот у страны за 20 лет появились? Как развилась украинская культура?
    Шановный, это Вы совершенно перепутали систему координат в современном мире. И заблудились во времени и пространстве.
    Чем же это Вам голову забили?

4. Максим

Максим Well-Known Member

Треба так розуміти, що коли СССР в 1991 році розвалювали, Предатор з ФорА активно проти цьому протестували? :nea:

5. FourA

Шановна пани Nevermind, в Ереване не строят небоскрёбы ещё и по причине высокой сейсмичности... Можно, конечно, стоить надёжные высотные здания(видел фото упавших набок высоток на Тайване после сильного землетрясения - они остались целыми), но ведь для этого придётся цемент и арматуру не воровать!
    Примерно то же самое о геополитическом положении Армении я говорил своим армянским друзьям и многим оппонентам из местных патриотов более 20 лет назад. Мои-то друзья мою точку зрения разделяли. Патриоты возмущались моей антиармянскостью, говорили, что я ем армянский лаваш и сыр, что Армения кормит всю Россию. И что как только они отделятся от империи, сразу же заживут богато и счастливо, и станут второй Швейцарией или Францией. И будут всему миру поставлять знаменитые армянские коньяки... И будут торговать золотом с Зодского месторождения и "молибдином" - имелся в виду молибден - в Армении во времена СССР открыли месторождения молбдена, и даже была налажена добыча.
    Что из этого получилось - Вы видели сами. Во времена СССР Армения по уровню жизни населения была одной из самых богатых республик, наряду с Грузией и прибалтами...
    Сейчас когда разговариваю по телефону с соседями по дому, в котором мы жили - изредка позваниваю туда - они спрашивают у меня - скоро ли восстановят Союз. Я обычно отвечаю, что мне об этом Путин не докладывал.

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Активно - нет, не протестовал. Но я хорошо представлял, что ни к чему хорошему для Украины это не приведёт.
    Но я даже и представить не мог, до чего доведёт Украину самостоятельность!
    На голосовании за незалэжнисть я голосовал против.
    Это я уже проходил в Армении.

• Подобається Подобається x 1
  6. kym

kym Well-Known Member

як сам себе не похвалю то ніхто не похвалить..... смішно це .... ви знову забули що ви у віртуальному просторі і рахується аргумент логічний і по суті. І якщо ви так легко оперували n-мірними матрицями(просторами) то скажіть яка різниця і чи є різниця в визначенні що таке "ціна" в понятті економічному і макроекономічному...але то так лірика
    А оце уже брехня у відкриті очі..... як ви думаєте...хоча напевне і не думаєте.... звідки взявся в парламенті Ахметов і йому подібні з своїми охоронцями секретарками
    звідки взявся Бойко Тарута і інші. Як ставленик олігархів Янукович став президентом.... хто за нього голосував.... 80% голосів ця братія набрала з допомогою таких як ви.. зайдіть на сайт ЦВК подивіться результати виборів, як і де голосували за партію олігархів під назвою ПР, і більше не брешіть бо на брехні далеко не заїдеш. Ми посилали в парламент академіка Юхновського професора Голубця перевірених патріотів Чорновола і Лукяненка і інших їм подібних... був брак і з нашої сторони але то було не більше пару процент... а з вашої суцільний брак...як колись в СССР
    а от цікаво хто нам промивав мозги коли вся державна система працювала на промивку ваших мозгів.....
    Якщо ви не розумієте такої простої речі - пояснюю - українці збудували своїми руками і головами.... і не благодаря а вопреки.... Ви що вважаєте коли на україну прийшли совети то тут була пустеля сахара і що народ мав сидіти і 70 років нічого не робити і ви що думаєте що основна заслуга в цьому "мудре керівництво партії"... бред сумашедшого.... і як би не було "мудрого керівництва партії" то люди би сиділи і нічого не будували..... та думаю збудували б у два а то і три рази більше.... і Сікорський би не будував гелікоптери в америці а будував їх на україні. Але історія не знає такого терміну "ЯКБИ"

• Подобається Подобається x 4
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Емкость только разная. Украина потребляет газа, как вся Европа.

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

:yahoo: Як мене це тішить, бо у мене з цією політсилою особисті рахунки;)...
    Моральна деградація суспільства відбувається через те, що було зруйновану жорстку радянську регламентацію поведінки громадянина...А через це недостатньо виховані батьками люди відчувають вседозволеність і безкарність...Є два шляхи подолання моральної кризи: 1) посилювати каральні заходи проти антисуспільної поведінки;

2) з дитинства виховувати в людині певні норми поведінки...

Перший шлях простіший, але моральність з під кийка якось не надихає...Другий набагато складніший, бо вимагає усвідомлення батьками всієї відповідальності за моральність дитини ( а це не просто, бо батькі часто самі просто аморальні), підвищення виховної ролі суспільних інститутів і церкви (яка сама часто подає приклади аморальності)...
    Кому як...;) Зараз вже склався достатній прошарок людей (чиновників, підприємців, робітників з золотими руками, лікарів певної спеціалізації і кваліфікації тощо), яким сьогодняшнє життя надає просто на порядок більші можливості, ніж життя за СРСР...Це і фінансові можливості, і можливість комфортного, на будь який смак, житла, з безліччю побутових приборів і прекрасними меблями, це і можливість подорожувати за кордон і, навіть заводити там своє діло; це і можливість віддавати своїх дітей в найкращі навчальні заклади світу... Не все так просто і однозначно;)...
    Може розмножуватись і не треба, але підтримувати чисельність населення на певній відмітці не завадило б..А для цього треба, щоб в кожній родині було по двоє дітей в середньому...Скажімо так - не дуже амбіційна мета, але чомусь не вистачає чи то розуму, чи то бажання, щоб розробити і впровадити заходи для досягнення цього.

9. FourA

Опять типичный свидомитский бред - извините за нелицеприятные выражения. Все москали мешают нормально жить украинцам! Всё выкачали из Украины-всю Дашаву опустошили! И опустошают национальные богатства башкир и татар!(Уже стали патриотом Башкортостана и Татарстана?) Вы ещё с польского населения Львова потребуйте компенсаций за пользование газом с 1929 г. - тога ж во Львове в основном полякип жили! И с Израиля тоже - евреев немало там было, С киевлян обязательно требуйте вернуть деньги - с 1946 г. пользовались дашавским газом! А потом уже и с москвичей потребуйте - они с 1951г газ потребляли! И с белоруссов вкупе с литовцами требуйте - тоже жгли дашавский газ!
    С Вами забавно дискутировать - набор аргументов не меняется - совки, москали, добассовцы, олигархи... Ну как красиво написали:

10. Yarema

Яскравий сучасний приклад такого підходу до справ - Білорусь...Жила собі за рахунок російського кредиту, а як він скінчився...Все, припливли:sad:...
    Форея син і онуки живуть в Німеччині;)...Їм проблема "Україна" не пече...Та і пан Форей має змогу (якщо смажений півень дзьобне в дупу) "намастить лижі":)))...
    А все, що написав, шановний пан Форей, взагалі - пустопорожня балаканина:sad:...А по суті того, що пане Кум стверджує, що СРСР тримався лише на хижацькій експлуатації природніх багатств, і лише їх продаж "клятим імперіалістам" забезпечував можливість будувати і утримувати "гіганти пятілєток", які не були конкурентноздатними (в переважній більшості) на міжнародному ринку і могли "худо-бєдно" існувати лише в умовах закритої економіки, пан Форей нічого не сказав, заваливши нас кількістю порожніх фраз.:sad:
    Ви їм краще кажіть: " Баста, ари, халява скінчилась!":)))

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Predator
    Деградують подібні Вам і це - закон Природи.

Взагалі Ви мені дуже когось нагадуєте. Невже Ви вискочили з бані у чужих трусах?

• Подобається Подобається x 2
  12. Yarema

Юпітере! Ти сердишся, а це означає, що ти - неправий;)...
    Все інше "словєсноє ізліяніє" навіть і коментувати нічого..:sad:

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ой вей!

http://www.youtube.com/watch?v=otpri4FZCHI&playnext=1&list=PL6229315B625FB97A

• Подобається Подобається x 5
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А яка вам справа до Швеції?

Ви видно переоцінюєте ресурси планети Земля.

15. kym

kym Well-Known Member

Ну що ви як та папуга..... свидомистский бред...свидомистский бред.... москалі мешают .........ви що других аргументів не маєте.... чи вмієте тільки перекручувати і неправду пхати..... ей богу не цікаво.... Я вам уже сотий раз говорю що ніде я не говорив що москалі мішають....я вам в сотий раз говорю совки - мішають.... і як приклад лодумайте...якщо б в 90 році вам і вам подібним не дали б права голосу то чи був би сьогодні Янукович президентом і чи була б така розруха в державі .... приклад прибалтів вам нічого не говорить... не дали права голосу совкам і зараз в Євросоюзі і на життя не дуже жаліються.... але видно це як до стовпа.....
    ПС.
    а на питання по ціні коли відповідь дасте..... воно простіше як n-мірні матриці

• Подобається Подобається x 5
  16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Да там вообще с времен СССР ничего не строится. А если и строится, то стройки заглохшие.

Если сравнивать Армению и Грузию, то Армения выбрала пророссийский путь развития, который завел ее в тупик, а Грузия - прозападный, благодаря чему она и развивается. Ничего не ново в этом мире, тем более - в Закавказье.

Да, еще забыла про Азербайджан. Там не была, но по словам очевидцев в Баку навозводили вереницы небоскребов на нефтяное бабло. При этом такую важную отрасль как туризм азеры даже не планируют развивать и туристы боятся ехать в эту сверхкоррумпированную страну.

У азеров бабло от нефти рано или поздно закончится. К примеру, в ОАЭ об исчерпаемости нефти знают, и настроили пальмовые острова, БуржДубаи и прочие лакомые кусочки для туристов, которые будут ехать отдыхать в Эмираты, даже если у последних закончится нефть.

17. FourA

Я рад за Вас, шановный пан Борис, что Вы и подобные Вам совершенствуют свой богатый внутренний мир, прогрессируют и развиваются всё выше и выше! Кстати, кто этот закон природы открыл, и как он называется?

Останнє редагування: 4 лип 2011
    • Подобається Подобається x 1
  18. Yarema

А як ми раді, що Ви раді!:)

19. FourA

Фиг с два тогда за незалэжность кто-то бы проголосовал! Вот вопрос - вам-то зачем дали право голоса? Это ВАМ совки мешают? Что, мешают ещё сильнее гробить своих согромадян? Я уже писал о том, сколько вырабатывают и вкладывают в бюджет "совки" и сколько - "патриоты". Если не видели - посмотрите. Полезно посмотреть, как "совки" вкладывают в бюджет государства в четверо больше "патриотов".
    Если позволите - посмотрю и попробую ответить на Ваш вопрос. Не интересовался
    Вам нужно, чтобы я это посмотрел в умных книжках? Ну прочитаю, ну отвечу... Что это изменит для меня, для Вас и для украинского народа? Я докажу, что умею пользоваться поисковиком и могу понять прочитанное? Думаю, этого мало...

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Как я объяснял про рефлексию - я рад, то Вы рады, что я радуюсь Вашей радости...

20. kym

kym Well-Known Member

От тут і собака зарита от тут і вилізла на верх причина чому Янукович коло влади.... ви і так не голосували..... а я би проголосував у любому випадку.... от така у нас різниця.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)