Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

• Подобається Подобається x 8
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

FourA,
    щоби не було неясностей: у школі може ходив 2 рази на демонстрацію - виключно з метою завести нові знайомства з дівчатами і поїхати на дачу до приятелів. Нічого важче від повітряних кульок в руках не тримав.
    На 1 курсі (1970) "попал" на фізкультурний парад.
    А "комсюком" був аж 9 місяців - з травня випускного класу і до перших студентських канікул.
    Ще раз пройшовся Хрещатиком з друзями з університету - пам"ятаю, співали хором "Yellow submarine". Ніс бухло у рюкзаку. Портвейн червоного кольору. Це гріх?

• Подобається Подобається x 2
  3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ці три зображення - прапори, це і є спільне.
    А різниця між ними суттєва.
    Перший асоціюється з гітлером, другий з дідом лєніним, сталіним. А третій - нагадує Українську пісню "Два кольори"

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не тільки.
    Всі три прапори належать партіям.
    Всі три партії нацистські.
    Всі нацисти хотіли влади за будь яку ціну.
    Ціною в своєму пануванні були людські життя.

Це в двух словах.

• Подобається Подобається x 1
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

шо ж тоді у вас 9 травня була нацистська аватарка?

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

Ні! Не плутайте. На аві було це - [​IMG]
    Це не прапор партії і не прапор держави(країни).

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

аналогічно
    не прапор партії і не прапор держави

8. Gron

Gron тафгай

Згоден.
    Але Ви ж себе позиціонуєте як здрава людина та Патріот Держави, чи Вам не зрозуміло, що цей, пробачте, маркетінговий прапор саме цього року було використано з провокаційної мети, чи замало того що прапор незалежної Держави вивішують 9-го травня по всій країні, що означає святкування дня Перемоги на Державному рівні, шанування тих хто переміг та інш.?
    Справжний Державник, таку хєрню, ні в якому разі не може підтримати, навіть з почуття корпоративної підтримки провладної партії.

PS Це я не про авву, це Ваша справа, а взагалі про події та наслідки.

Останнє редагування: 19 чер 2011
    • Подобається Подобається x 8
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Колєктів, і все-таки FourA достатньо чесна людина, хоча і з логова... Осьо, оцією вставкою, він нам усім дає зрозуміти, що вичитувати його пости по-повній дуже й дуже небезпечно!!!о_О
    Це він так видає важливе не прямим текстом, а намьоками, чисто по-донецькі,.. так у нас повелося, ще від перших тамбовських переселенців...

10. VasMT

Зрозумійте, Грон. Там де починають допридумувати, мислити емоціями, маніпулювати поняттями, починається хаос.
    Давайте по-порядку.
    1. Я позиціюю себе як патріот Криїни.
    2. Цей, як Ви виразились, "маркетинговий" прапор використовувався на протязі всієї Незалежності України. Провокативним був Закон. І навіть не сам закон, а тільки суто шостий абзац. Навіть не абзац, а одне слово.
    Якби прибрали з нього слово "офіційний", то ніхто б і не помітив того закону. Як ми знаємо, КС цей абзац прибрав. І все... Знову буде тиша і спокій.
    3. Прапор України, як державний прапор, повинен вивішуватись на всі без виключення державні свята, яким День Перемоги являється.

11. Gron

Gron тафгай

Не повірете, в Одесі де - не - де бачив пару років тому, та цього року майже всюди, а іноді тільки його, тому щиро сумліваюся.

Розясніть, навіщо вивішувати ще один прапор, що він символізує та ще на офіційному рівні?
    Маркетинг- Ви дарма у лапки взяли, дешевий політ-піар-маркетинг і є, на забаву совкам-комунякам та кремлівський владі.

12. VasMT

Згоден із Вами. Справді, постійно використовувались прапори СССР і КПСС. Зате тепер буде чистий спокій. Всі використовуватимуть Прапор Перемоги.
    Справедливость восторжествовала!!!
    Ганьба СССР! Смерть КПСС!! Слава Великій Перемозі!!!
    :)

• Подобається Подобається x 4
  13. Gron

Gron тафгай

Я ж кажу, червоних щодного разу не бачив, Перемоги - декілька разів але не на держ установах.

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Честно сказать - удивлён и восхищён такой прозорливостью! Вот что значит поэт!
    Перед разделом UA-RU написано предупреждение: Неврівноваженим особам заходити не рекомендується. Именно такой посыл я заложил в историю о графе Д.И. Хвостове. Если по справедливости, то перед моими постами тоже надо писать предупреждение: свидомым украинцам-патриотам с неуравновешенной психикой и неустоявшимися взглядами чтение этих постов не рекомендуется - оно может принести непоправимый вред их взглядам и мировоззрению. Так что шановный пан Мікі абсолютно прав.
    Я вкладываю в свои посты свою убеждённость и пишу всегда то, что думаю(другое дело, что я не пишу полностью, всё что думаю - лучше не расстраивать людей!). Это не может не почувствовать любой более-менее объективный читатель. В результате у человека, верящего в другую систему ценностей, может возникнуть когнитивный диссонанс, когда возникшие у него при чтении моих постов мысли перестают соответствовать его представлениям и убеждениям. Это состояние для свидомого украинца-патриота опасно тем, что он может потерять веру в правильности своих убеждений. У наиболее упёртых и закостенелых в своих взглядах могут наблюдаться временные расстройства психики...
    На другом сайте, где я частенько пишу, чтение моих постов у оппонентов зачастую приводит к взрыву неконтролируемых эмоций, и некоторые патриоты начинают использовать русские инвективные выражения, с разными упрёками в мой адрес, вплоть до обвинений в сексуальных девиациях. Других методов оппонирования они не находят. На ЛФ такой метод не допускается модераторами...
    Так что, пжлст, при чтении моих постов помните об опасности.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Этот Флаг символизирует единство бывших народов СССР в борьбе против общего врага и даёт надежду народам и далее всегда быть вместе, как это сложилось исторически.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

а якщо він разом з тим і є общим врагом
    то що робити?

• Подобається Подобається x 4
  17. FourA

Не надо никого обвинять в каких-то грехах - все мы родом из СССР. Даже те, кто родились после его распада. Очень многие ходили под красными знамёнами, некоторые даже при этом исытывали какие-то чувства - патриотизма, гордости и т.д. Точно так же нельзя обвинять людей, которые сейчас, шагая по другими знамёнами, могут испытывать похожие чувства. Всё движется по спирали. Или, как там:"Идет ветер к югу, и переходит к северу, кружится, кружится на ходу своём, и возвращается ветер на круги свои"-Ветхий Завет (Книга Екклесиаста, гл. 1, ст. 6)

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ой, FourA, как Вы правы, ведь читая Ваш эпигонский трэш, у меня возникает настоящий когнитивный диссонанс в необозримо множественном числе и я, как свидомый патриот, начинаю использовать русские инвективные выражения в Ваш донецкий адрес...
    Но, заметьте, всё это я делаю в виртуале, дабы не получить временное расстройство психики... Бо так и к постоянному прикатить мона:haha:

19. FourA

Позвольте, сэр, но я вполне оригинален! Уж если кого и обвинять в эпигонстве, то не меня! Только не меня!
    "Мы Хогбены, других таких нет!"(с)

20. Полковник

Полковник миється в бані

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)