Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ай-яй-яй, Боря... :nea:
    Так примітивно...:mocking:
    Не у всіх була можливість вкрасти дванадцять коробок апаратури, КИПів і дифіцитних радіодеталей, щоби зараз з перезирством плювати на оточуючих...:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Васю, читайте класику! (це щодо моркви).

А крав я за часів совка (чи не замполіти-полковники нас вчили "Всьо вокруг народноє, всьо вокруг мойо!").
    В часи Незалежності я те саме подарував бєзвазмездно, як казав Вінні-Пух - начальнику ремотної дільниці телецентру.
    Ну не 12, нехай 9 коробок.

Де інші три?
    Інтернет у Львові працює? Білайн в Донецьку і Лайф в Херсоні? Ось "з тих коробок" ми їм і робили швидкий запуск, дядьку Васю!
    Для громадян Незалежної України та гостей (в тому числі "краснофлажкових").

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

==================
    Jimmy,
    не треба діставати мене з бані приватними повідомленнями.
    Стираю, не читаючи.
    Якщо потрібен лікар відповідного профілю - тут їх аж два. Український і фінський.

От придурок, друге повідомлення пише! Для банщиків ліміт - 5 повідомлень за весь термін ув"язнення.

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

"Так же плохо" як і бухарі-комуністи? Ваша гьорл-френд мала з ними інтимні стосунки? Може в неї бракує досвіду у цих справах?

• Подобається Подобається x 9
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я теж отримала крик з бані. Стрєлку для розборок мені забивали. Аж смішно.

• Подобається Подобається x 11
  4. Boris_Kiev

Тож забийте стрілку. В Донецьку. А ми усім форумом потім по п"ятірці скинемося.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

• Подобається Подобається x 9
  5. Salata

Salata Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 10
  7. Salata

Salata Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Набийте йому стрілку у Львові. :)))

• Подобається Подобається x 7
  9. Saszko

Saszko Well-Known Member

А які варіанти?

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Найкращий варіант послати ... до буди ... назад в совок ... дальше аж туніша...

11. Boris_Kiev

Краще в Китай. Нехай працює велорікшею (тобто ногами), а руками куточки очей розтягує.

• Подобається Подобається x 6
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну і чим Ви кращі

13. Boris_Kiev

Тим, Васю, що з поцуплених деталей будував Хай-Тек. Такий, що Європа приїздила дивитися - "як то вони зі смітника роблять приставки до наших дівайсів вартістю 8600 зелених"?

А дехто тупо продавав казенний динаміт рибалкам або казенну солярку дачникам. Ви таких давно не зустрічали? Подарувати дзеркало?

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Навіщо совєцьким чоботом псувати таку красу?
    (А може його таки назад, на родіну? Га?)

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Европе объясняли,что это сделано из ворованного?

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Прочитайте в гілці "Російський марш у Львові (продовження)" ст. 88 допис #1750

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Прочитал. Я в 1984-м был студентом, осенью мы ездили на уборку картошки в совхозы Ленинградской области. Когда окончательно задалбывало ее собирать, некоторые просто закапывали ее ногами. Но в 1984-м в магазинах была российская картошка, а сейчас египетская.
    Мне приходится часто бывать на различных предприятиях, всё давно совсем не так. Хотя каждый видит то, что хочет видеть...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ома, згадав пісню - "не питай чому в мене заплакані очі"... Не питайте в совка національності бо його національність... совок. Офіційно "новая общностость совєтскій народ". Іншої вони не мають. І я глубоко переконаний що люди які живуть в Україні чи то українського чи російського чи польського чи єврейського походження можуть бути добрими громадянами цієї країни. Бо це їхня батьківщина, де будуть жити їх діти і внуки. Тільки не совок. Для тих ні України ні все що з нею звязане апріорі не існує. Вони все віддадуть щоб назад в СССР. І коли вони іноді усвідомлюють що це неможливо їхня лють стає незупинною. Шкода, що по крайній мірі їх процент в Україні є десь на рівні 30%. І доки вони не ліквідуються природнім шляхом ви будете продовжувати вслід за першим президентом - маємо те що маємо.

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Звичайно, що багато що змінилось. Росіяни їздять за кордони, дивляться як люди живуть. І собі так хочуть. В Санкт-Петербурзі, звичайно, цивілізація. Ніхто не спорить. В Кіровську (біля Санкт-Петербурга) живе двоюрідна сестра моєї жінки, там теж не найгірше. Майже кожного року можуть собі позволити з чоловіком приїхати відпочити в Україну. Чоловік сестри росіянин, працює в одній з нафтових компаній водієм. Весь час у відрядженнях, та все в глубинках. Розповідає, що майже нічого не змінилось. Як крали при союзі, так і далі крадуть. Начатьство краде більше, роботяги менше. Бардак як був, так і залишився.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)