Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И что Хрущев в этом виноват?

"По данным прокуратуры, в мае в доме частично разрушилась несущая стена, но ремонтом никто не занялся. По словам Параки, уже возбуждено уголовное дело против руководства жэка №7 и чиновников горсовета, которые не приняли мер (вменяют служебную халатность, наказание от 2 до 5 лет тюрьмы. — Авт.) Кроме того, проверят владельцев мебельного магазина на 1-м этаже — возможно, несущая стена разрешилась из-за их многочисленных ремонтов. Жители дома говорят, что уже обращались в горсовет с требованием проверить законность сноса стен на первом этаже.
    http://www.segodnya.ua/criminal/v-obrushenii-doma-v-lutske-vinjat-zhek-i-mahazin-mebeli.html

• Подобається Подобається x 2
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Не можу точно сказати коли, але відносно недавно, може літ 5-8 тому, я зрозумів і переконався, що кожен може і буде мати те, що хоче мати!

Я, мікроскопічний гвинтик, комашка, не депутат, не член партій, не високопосадовець - міняв тут у Львові, в Тернополі, Луцьку, на Закарпатті деякі речі. Мова не про політику. Про дороги, ДАІ, знаки, схеми руху тощо. Якось особливо мене ніхто на це не уповноважував. Власна ініціатива. Вкурвили кидали у формі ДАІ, вкурвили знаки "40" чи Стоп, там де їх не повинно бути тощо.

ВСЕ, або майже все, що мені на той час було потрібно - я досягнув. Від банальних зняттів знаків-кормушок, до звільнення інспекторів хапуг і начальника Волинського ДАІ. Повторюсь, я - лише громадянин України. Не більше.
    Я і тисячі подібних мені зробили Яника у 2004-у.

Тому, буде чи не буде Українська Держава, Європа і т.д. - залежить ВИКЛЮЧНО від мене, тебе, Артобстрєла (Ви громадянин України? не дивився в Профіль), від Василя з Самбора і т.д.
    Аж потім, від Яника, Кокса, Кваснєвского, Лібхер, чи як там ту німкиню, Путіна, Обами, Кожари і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я навіть не міг добитись,щоб покарали покидьків,що нажились на моїй дитині і погрожували моїй сім"ї.
    Не допомогли,ані сюжети по центральних телеканалах,ані статті в пресі.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На цю тему мені сподобався допис під однлю зі статей в Захід.нет
    Як не дивно, але "совки" початку 90-х вибирали якісніший парламент, ніж ми сьогодні. Раціонально можна пояснити цей факт тим, шо на цей час не були розроблені маніпуляційні технології, якщо вони і були тоді, то це дитячі пустощі в порівнянні із сьогоденням. Як не дивно, населення кінця 80-х було на голову розумніше, ніж сьогоднішнє. Але мільярди доларів, викинуті на масове зомбування українців, зробили свою справу. Фактично, ми мали п"ятирічку демократії 1988-1993рр., але ніхто не зауважив, що з приходом Кучми та його послідовників, включаючи Тимошенко та Ющенка, демократія була підмінена її імітацією. Найгірше, український народ не знайшов у собі інтелектуалів, щоб організувати захист від зовнішніх та внутрішніх маніпуляторів.

5. Romko

Пізно...
    Я ще в 1968-му році,в березні,коли сталась дуже трагічна для мене подія, казав,що буде
    - ЗВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

6. IgorLvivM

Те, про що я писав. Інтелект у "совків" був вищим! Вони вміли думати. І про Державу в т.ч. Зараз - бабло, бухло, як когось намахати...
    Але це, як я також писав, питання не совка, Держави тощо. А ІНДИВІДУАЛЬНОСТІ.
    Одне, з того, що ми ПОВИННІ зараз робити - НЕ виховувати отих совковових рагулів. Намагатись передати історію, культуру, вихованість.

7. Romko

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Юрій Макаров: я зводжу рахунки із "совком", який я ненавиджу

8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Під час навчання у кооперативному технікумі моїй матері довелося побувати на хлібзаводах, маслозаводах, м’ясокомбінатах і побачити з чого і як все це робиться. Довго потім не могла на ті ковбаси, сметани і т.д. навернутися. Дякувати Богу що в селі жила, так хоч домашні ковбаси та молочні продукти могла їсти.
    http://www.youtube.com/watch?v=A2GhjvCfvmk#t=25m42s

9. IgorLvivM

У мене перша освіта - харчова промисловість.
    По при мій плюс до Ромкової цитати Макарова, я не побував, а працював (з практиками включно) на хлібзаводах, кондитерках. Був і на пивзаводах.
    Ніяких жахів там не було.
    Був на Першому хлібзаводі один звихнутий слюсар, який кинув у чан з тістом електрод. На кондитерці у Дніпропетровську і справді могли змести з підлоги шоколад і кинути в чан, для замісу цукерок. На Світочі нічого навіть подібного не було. Про Львівський пивзавод - аналогічно. Тут, можливо, ключова фраза "мама з села". Звісно, подивитись на меланж та почути його запах на львівській макаронці - ніяких макаронів не схочеш. І домашній хліб - таки ніколи не порівняти з заводським.

Але порівняти те, що ми їли тоді і те, що їмо зараз... :hang1:
    Знову ж, це не спроба малювати союз в рожевих тонах. Це - об'єктивна реальність.

А десь у 90-х, коли я був трохи бізнесменом, приїхав у відпустку з заробітків, з Польщі наш українець. Він - там. Жінка з дитиною тут.
    - Ігоре, ти в бізнесі. Знайди кому запропонувати порошок для сосисок. З кілограма м'яса - 10кг сосисок!
    - ... (діалог опускаю).
    - Андрію, але ж в тебе тут дитина і жінка живуть!?
    - Я що дурний? Я їм скажу, щоб не їли того.

Українець? Свій? Так! Совок? Так!
    Тому, я вже казав, не треба приплітати сюди національність чи демократію. Це: совок + рагулізм!

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

Знайома колись виїхала в Штати. Львівська москалиха, з словом "рагулі" у жаргоні.
    Зідзвонюємось десь за місяць:
    - Ігоре! Тут також рагулі виявляється є!
    І розповідає про нероб-негрів, з магнітофонами на плечі і т.п.

10. Romko

http://youtu.be/1oa-IxvvvNY

11. Capitoshechka

Село тут ні до чого.
    Коли по підлозі тягнуть дірявий мішок з мукою, з цього мішка на ходу виплигують миші цілими зграями. А потім увесь цей мішок з мукою, яку миші пересрали і пересцяли висипається у чан... В даному випадку село тут ні до чого абсолютно. Приблизно те саме було і на інших виробництвах.

12. IgorLvivM

А, я не правильно зрозумів. Бо "міські" продукти таки відрізнялись від натуральних сільських. Молоко, звісно, що розбавляли. про хліб - вже писав. Домашня свинина... блін, в магазинах свинини не було. КООП, або базар. Я мав це на увазі, а не що інше!!! :give_rose:
    Про муку. На першому, п'ятому та в пекарні, що була на Стрийській - Сахарова - таких жахів не було! Це кажу відповідально.
    Зрештою, муку возили не в мішках, а в таких ЗІЛах - муковозах з двома бочками. Закачували на млині, викачували на хлібзаводі відразу в технологічну ємність. Жодних мішків і близько. Машини такі зустрічаю дуже рідко і донині.
    ... Зрештою, вони курсували і в усі райцентри.
    Можливо, мова про якесь кустарне виробництво чи периферійний хлібзаводик?

13. Capitoshechka

в обласному центрі, а також в районному містечку

14. Romko

Хрущов був малацца.
    Одну добру справу він зробив

Але проводив політику парашного совка

15. IgorLvivM

Вибачте, що наполягаю. :blush:
    Я хоч вже літ 20, а мо і більше, не харчовик. Але інтерес професійний. Мова про Львів чи може інше місто???
    Бо направду, я тут такого не бачив.
    Ото про слюсаря - то було НП. Дістав офіційно і від дирекції, і від всяких профспілок-парткомів, і ми (робітники) його абсолютно не розуміли та не підтримували.
    Тоді була офіційна версія, що він шкодить радянському суспільству.
    Але це справді було не типово та дико для хлібзаводу.

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

17. Capitoshechka

Нічого страшного в тому немає, що Ви наполягаєте. Ні, мова не про Львів. Мова про інший регіон - Сумщина і м. Суми зокрема.

18. IgorLvivM

Тоді - так. Не буду заперечувати. Культура виробництва, як писав вище, на Світочі і Дн-ській кондитерці ім. маркса - відрізнялась суттєво!
    Це правда!

19. kym

kym Well-Known Member

Який факт - що в укрїнському парламенті євреїв більше ніж в Одесі на Привозі. І кожен має ізраїльський паспорт.... то які вони громадяни і чиї

20. IgorLvivM

Народ, та збийтесь ви з тими жидами, москалями, німцями і американцями!
    До речі, це те, що ВИ (ми) успішно тягнете з совка!!! Винен не радянський безмозглий устрій, а хтось! Дисиденти, американці, капіталісти тощо. Так легше жити. Слабакам! Боятись дивитись на себе і шукати ворога десь збоку.
    З того, що бачив негативного у житті я - національність ніякого відношення не має. Мудаки і серед жидів, і серед росіян, і серед українців.
    Це тупо, безхарактерно і низько свою бездіяльність, пасивність, безмозглість чи що інше перекладати на когось.
    Дістало вже. Чесно.
    Це ж віршик РАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ: Еслі в кранє нєт вадьі, значіт віпілі жіди. Єслі в кранє єсть вада, значіт жід насцал туда.

Ви хто??? Радянські партійоти-совки???:diablo:

ЗІ. То не до Кума персонально! Не шукайте ворогів. Думайте про себе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)