Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Єдине, з чим згідний, як я колись вже писав, що "незалежність" в лапках. ЇЇ, тобто справжньої незалежності, ніколи і не було. До речі, за 22 роки українці-демократи в парламенті так ніколи більшості і не мали.
    Те саме УССР тільки в найгіршому варіанті. Бо за УССР комуняки хоч і крали, але боялись, що можуть бути викликані на килимок і там накласти в штани. Тепер такого страху нема і ті ж самі комуняки вже відкрито змагаються хто більше накраде.

• Подобається Подобається x 1
  2. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Можливо хтось, шановний пане, і живе за рахунок тієї спадщини. А основна маса дієздатних українців віком
    від 20-ти і до пенсійного живе за свій власний рахунок. Що заробили - тим і живемо. Не забувайте, що українську частину совкової спадщини - не повернула правонаступниця у вигляді вкладів, частиною вже все розвалилося і поржавіло у вигляді труб, які кожної зими перетворюються на гейзери, і заводів по типу луганських, які "зачищають" наші "брати" росіяни.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Ну от я знаю що величезну родину мого діда вивезли до Казахстану. Де їхні могили відомо лише Богу і тій смердючій немитій совіцькій нечисті. То в якому мені аспекті і якими словами згадувати те минуле?
    Що ковбаса вироблялася згідно ГОСТу? А ні, ще ж тра уклінно подякувати за прекрасні хрущовки http://www.volynnews.com/news/extreme/na_rivnenskiy_obvalylasya_5-poverkhivka_ie_postrazhdali

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

А може Herr Major нам розповість що було добре? Про ковбасу за 2.20 ми вже чули, може ще щось...:mocking:

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мали, Педро.
    Після позачергових виборів 2007-го року.
    БЮТ - 156 місць
    НУНС - 72.
    Разом 228
    Більшість...
    І шо це нам дало? :mocking:

5. kym

kym Well-Known Member

А де ви там українців бачили...???????

6. VasMT

Вони всі за Законом - громадяни України, тобто українці.

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

На мою думку, трохи не так.
    Комуняка, котрий пішов на першу сходинку, знав, що він нижче не піде і доступ до кормушки буде вже мати завжди. Кормушка тут - це матеріальні блага, знайомства, вирішення питань тощо.
    Навіть в найгіршому випадку (зіп'ється, проколеться тощо), його переведуть кудись в глухий район, але залишать біля корита.
    Теперішні - знають, що прийшли невідомо на скільки, може тиждень. Відповідно, рвуть все і відразу. І ще треба назбирати, щоб відкупитись віж тюрми.

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, Россия нам трубы менять должна! - спер просто ...

9. IgorLvivM

Насправді, звісно, що був і позитив. Не можна все глобально чорнити. Але позитив, був насамперед в людях, а не в системі.
    Співаки - мали голос, а не спонсора.
    Люди, у своїй загальній масі були добріші.
    Чужі люди, у скрутному становищі, могли дати тобі грошей і записку з своєю адресою і ПІБ, щоб ти повернув гроші поштою. (З моїми батьками так було на курорті в Криму; мені малознайомі люди дали в Києві, щоб доїхати 14-м людям додому, до Львова).
    Освіта, на мою думку, була кращою ніж є зараз. Відповідно, було більше освіччених та інтелігентних людей. до речі, думаю, що саме за цим показником союз і справді реально обганяв Штати. Люди читали книги, ходили в театри...
    Тобто, це не була аж така відверта зона, всі маршем і в сірому тощо.

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

Між іншим, мабуть, було б суттєво краще, якби ми у Парламент, КМ і Президента найняли на роботу десь на Заході. На фіксовані з/п з преміальними за результати економіки.
    Обійшлось би в рази дешевше, ніж утримання наших трутнів. І роки за 2-3 - ми були б вже повноправною частиною ЄС.

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Самий спокійний та вірний вихід - нічого ні від кого вже не хотіти. Ні труб, ні кордонів, ні вкладів Ощадбанку. Було, розподілили, проїхали, забули. Все!!! Взагалі, в цьому світі ніхто, нікому, нічого не винен.
    Щось треба - робиш сам.
    Біда в тому, що ми не даємо собі ради з тим, що маємо. Наприклад, земля, заводи, які залишились після совка. І в цьому не винні ні гроші ощадбанку, ні газові труби, ні будь що інше...
    Що там старі заводи... Тут дві швидких купити - ціла детективна історія... Куди не плюнь.

Пам'ятайте про минуле, живіть сьогоднішнім, дивіться у майбутнє.

• Подобається Подобається x 3
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Памятаю,перші свої джинси,які я купив в поляків,на стоянці,на 700-ліття(недалеко нинішнього "Арсену")
    В 84-му році.
    Скільки було позитиву!:preved:

11. IgorLvivM

О бачиш!!!
    А я в тих польських прикидах (джіпси, кроси на ліпучках, сорочка зі стійкою...) поїхав у закритий на той час для іноземців Дніпропетровськ на практику на чотири місяці.
    Можеш уявити, який я був там фраєр і скільки кобіт за мною бігало!!!:haha:
    Я ж кажу - в сесер було класно!!! Попробуй зараз тако, без грошей, 16-річну десь зніми! Дивляться, чомусь, як на діда!:mocking:

12. Pedro

О, я бачу, що ми в одному літаку летіли...:) Бо в цей час я був в Запоріжжі на спеціалізації по хірургічній стоматології.
    Місцеві до нас, львівян, казали: ну мі всєґда Львов счіталі заґраніцей.
    Дрібниці, а приємно. Хтось там зараз про нас так скаже?:rock:

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Ну на таку більшість пан Палівець зі Швейка дав би добру відповідь - вона гівна варта.:blush:

13. VasMT

Але факт залишається фактом. :)))
    От і питається ,що ще їм треба, якої франци...:mocking:

14. Pedro

Василю, ви погано читали мій допис. А я писав:
    До речі, за 22 роки українці-демократи в парламенті так ніколи більшості і не мали.
    То що вони були громадянами України, то так. Але чи вони були українцями? За демократів я мовчу...

15. IgorLvivM

Мушу погодитись з Василем. Після 2004-о були всі можливості! І мова не про українців, демократів тощо. Була, ніби наша влада! По крайній мірі, ми так думали. Я - точно.

16. Romko

А я нє.
    Ще в 91-му казав хлопцям
    - Сушим весла.Не буде ніякої Української держави.
    Я виявився Пророком.:)))

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это в каком году было?

18. VasMT

Поміняйте прізвище, поки ще не пізно...

19. IgorLvivM

Десь біля 85 +-2роки.

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Може тобі легше. Ти позбавлений ілюзій.
    Я я вірю, що БУДЕ! І є!

20. Romko

Наразі,як кажут васточниє украінци,на свайом украінском язикє,прєдпосилок для етого нє наблюдаєцца.
    А є антихвашизм,в луччіх традіціях

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)