Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так що, майжешановний ABDURAKHMAN, і це усе на що Вас вистачило? Тільки на мінус у відповідь?

Так Ви прохффесіанал?

• Подобається Подобається x 2
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ДЛя особливо обдарованих:

Чи ви бачите тут вказано Рыдну МОВУ (родной язык)....

порывняэмо ыз переписом населення 2001

І перестанемо більше молоти націоналістичні бздури

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Біля" мене підлість не колотиться. Колотиться "навколо" - на відстані 1...1,5 км (ЦВК, ВР, Кабмін, АП).
    Колотиться у віртуальному просторі (в основному у домені .ru)
    Хоча траплялося, що мене намагалися "кинути" і далекі родичі, і мій однокласник (колишній роботодавець). Тож, коли треба, попри свою доброту, я можу тимчасово побути дуже злим. :)

• Подобається Подобається x 6
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що цей дописувач від мене хоче - не розумію. Я про подвійні стандарти, коли товаріщі дивуються коли чують про польськомовних українців, але російськомовних українців сприймають як належне.
    І мені цей Алі-баба дає дані перепису Львова 1931 та України 2001. Навіщо? Невідомо.

• Подобається Подобається x 5
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Типовий представник електорату свободи - повна відсутність знань замінена вірою у свою богообраність. Бризкаючи слиною легко вказуємо - хто тут справжній українець - а хто ні, при цьому навіть не маючи уявлення про свою маленьку батьківщину! Товаришу невтямки, що Галицько-Волинське князівство препинило своє існування ще у 1392 році -
    і Галичина увійшла до Польщі. ТАК шо не 167 рокiв - а набагато бiльше! Вчить iстрiю - щоб не виглядати повним бовдуром!

8. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

У нього в голові тусуются вальти з агітпроповських агіток але скласти цей пазл до купи йому важко.

• Подобається Подобається x 5
  9. kjk

kjk Дуже важлива персона

А решта князівств куди увійшло? Часом не в Князівство Литовське/Річ Посполиту? Ні?

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Доречі що там про той сьезд советов, він був до вступу військ чи після? І яку він мав юридичну силу? Чи замість відповіді напишите що я хам і взагалі тупий?

• Подобається Подобається x 4
  10. ABDURAKHMAN

це не дивно...

Видно це через асинхронну роботу вашого мозку.

під час перепису 2001 українську як рідну назвала більшість населення України (в тому числи і південного сходу, на який так кивають націоналюги)
    а з іншого боку "серце україни" в 30 роках було польсько-єврейським.. і аж ніяк не українським.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

І який це стосунок має до подвійних стандартів щодо польськомовних та російськомовних українців?

• Подобається Подобається x 3
  12. ABDURAKHMAN

це ви серйозно не доганяєте чи просто викручуєтесь?

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Перепис Гондурасу ще опублікуйте. Повторюю запитання. Чому якщо польськомовний = поляк, а російськомовний може бути і українцем?

14. ABDURAKHMAN

Я спілкувався із жителями Кривого Рогу, Черкас, Вінниці, Одеської та Запор. обл.
    Можу вас запевнити, що їх знання української мови та усвідомлення себе українцем значно вище ніж у багатьох ура-патріотів у вишиванках

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

То чому тоді ви не думаєте що в 1930х точно такі були і польськомовні українці.

• Подобається Подобається x 2
  16. ABDURAKHMAN

ви безнадійний...

жителі південного-сходу, окрім значних осередків росіян в Донецькій, Луганській і АРК вважають рідною мову не РОСІЙСЬКУ, як ви собі думаєте, а саме українську, що і видно із перепису.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тобто не вчитись, нi шукти не хочете... Тодi навiщо питаєте?

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Спасибі за змістовну відповідь.
    Це ви безнадійний.
    Я кажу не про жителів АРК, а конкретно про людей у яких рідна мова російська. Чому ви вважаєте що люди у яких рідна мова російська можуть бути українцями, а люди у яких рідна мова польська - не можуть бути?

• Подобається Подобається x 3
  19. ABDURAKHMAN

подивіться етнічний склад...

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А хто в цьому винен? Чому так сталося? Не задумувалися? До тих пір, доки комуняки не всунули свога носа в сільське господарство зі своїми дибільними реформами сільське населення складало близько 80%.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)