Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Де Ви бачите дядька? :) Та то молодий нащадок асвабідітєлєй. :) Не думаю, що 30 років має. :)

Абдурахмане, ану скажіть громаді, скільки вам років. ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ви фармацефт?

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Как топ фармацевтической компании, совершенно с Вами согласен.
    Главное - доход.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Люди по "понятиям" культури "рашен" будували комунізм, а вийшов чомусь... більшовизм з вічною суздальською оприччиною. Постколоніальне бидло українців взялося по тим же "понятиям" будувати ринкову економіку на базі демократичного суспільства, а вийшло... звичайний феодалізм на чолі з новітнім ханом з Єнакієво.
    "А братія сидить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба?"
    Це бидло привчили навіть до "колєнопрєклонєнія" згідно москальських "табелів про ранги" з введенням "ви" до особи, хоча слов'яни, до яких відносилися і русичі, навіть до бога зверталися на "ти".
    "Отче наш... да святиться ім'я твоє..."
    Висновок - багато форумних поцріотів не дуже відрізняються від "полковників", бо продовжують жити елементами культури "рашен", самі того не помічаючи.

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Не згідна з Вами, Прокопе. В досовєцкій Галичині ніколи не тикали. І москалі тут ні при чому, ні їхні табелі з рангами. В нас колись навіть, якщо говорили про старших поза очі, то казали "наші баба говорили ", "наші тато ходили". І говорити на "Ви" до старших, до незнайомих було показником хорошого тону і доброго виховання. А за совка, навпаки, тикати до старших означало "обмоскалитися", бути пискатим. Ми всі в сім"ї до батьків змалку і донині говоримо строго на "Ви". І мої діти до мене теж, а до незнайомих і старших тим більше. Я би ніколи не позволила, щоби вони мені "тикали". :bad:

• Подобається Подобається x 6
  6. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

Ще раз: що це за любов така? Їм подобається якась уявна Україна, яка існує тільки в їх головах. Нинішня країна для них - то відсталий, Богом забутий клаптик землі, де вони колись народились та виросли, заселений окупантами, манкуртами, яничарами, совками, бидлом, тобто ким завгодно, але тільки не людьми. У цьому я бачу зневажливе відношення до мого народу та показушні почуття до якоїсь міфічної країни. Мені плювати, чому, коли і як вони виїхали звідси, але чомусь мені не дуже подобається, коли мене, мою країну та мій народ поливають лайном емігранти, точніше - біженці з іншим громадянством. Коли вони так сумують та переживають за неньку, то нехай приїздять та допомагають розбудовувати її, підіймати з колін, але нащо воно їм? Краще приїхати на все готове в іншу країну та працювати на користь чужої держави. Зате скільки гонору, суму та плачу за Батьківщиною.

Вибачте, алкоголю не вживаю взагалі, навіть по святах не торкаюсь, а от вам ця тема якось дуже близька, адже не в перший раз даєте поради, що закусювати треба та міру знати.

А я називав вас зрадником? Поїхали собі - значить, так треба було. Радий, що у вас все добре, але не слід вішати ярлики на тих, кого ви не знаєте особисто, керуючись власними вподобаннями.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Ану факти, де я, доприкладу, бо ви за мене вчепилися, поливаю Україну лайном? :ireful1:

п.с.Щось мені здається, що BlameTruth=Abdurakman=Templar. Десь Ви, Педро, згадували, що цей таваріщь на тернопільському форумі писав під трьома ніками. І тут мені видається, що те саме.

8. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

коли щось "видається" то прийнято хреститись, щоб в подальшому нічого не видавалось

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

ну ваш колега із нової гвінеї постійно це робить.

Хоча й Ви не ликом шиті:

Останнє редагування: 12 кві 2013
  9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Pedro, Ваш опонент отримав таке ж саме попередження, як і Ви. Але Ви вже цього не побачили чи не захотіли побачити, правда ж?
    Маєте що сказати - пишіть в пп, щоб не довелося потім жалітися, що погані модератори вліпили штраф за порушення п 2.9.

Порадник знайшовся.

Пані Оля питалася про якогось колегу чи конкретно про себе? І питалася у Вас чи у іншого форумлянина?

• Подобається Подобається x 3
  10. ABDURAKHMAN

це народна мудрість така, яка пройшла через віка до нас....

гріх не нагадати її заблукавшим і тим кому щось здається

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

а якщо ця пані мене асоціює із ним то які проблеми::?:)))

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

З власного досвіду - саме москалі швидше всього втрачають субординацію. Був тут один, в партнери ліз, по півгодині вже "Ви" вимовити не міг просто, таке враження, що від побудови звертань в другій особі в нього мозок заварюється.
    Хто сказав?

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви любите свою маму? А "як" чи "якою" Ви її любите - 18-річною на старому фото чи таку, яка вона є зараз?
    А якщо чиїйсь мамі у совкові часи зламали психіку, а тепер є можливість її вилікувати - "якою любов'ю" слід її любити?
    У 80-х роках я почав спілкуватися з діяспорянами 2-ї хвилі. Ці люди були більшими патріотами України, ніж певна частина "тутешніх", які взагалі не розуміли, що це за географічне поняття. Чи Вам більше подобаються "дітки окупантів", які давно сидять у Росії і люблять виключно УССР, керовану комуняками?

Я інженер. Син лікарів.
    Добре пам"ятаю, що за часів совка лікарі були найменш оплачуваною категорією службовців. Тільки коли мої батьки захистили кандидатські дисертації та почали працювати на кафедральних базах менідституту, тоді почали сумуватися зарплати викладача+лікаря. Батьки були так виховані, що грошей з пацієнтів не брали. Між іншим, операції, які робив мій батько (нейрохірург), на Кавказі коштували 5000 (п"ять тисяч) рублів - на бригаду за 4 години роботи плюс курс реабілітації.
    Зараз у лікаря (якщо він справжній фахівець і непоганий менеджер) є МОЖЛИВОСТІ для зростання та пристойних заробітків.
    Приклади? Син наших друзів. Ще студентом він бігав до мене з проханням зареєструвати його (майбутнього офтальмолога) на закордонних сайтах, допомогти взяти участь в онлайн-конференціях (наукових).
    Його - наполегливого - помітили і тут. І запросили до Одеси (інститут ім. Філатова). Дозволили у певні дні тижня літати до інших міст, робити операції на комерційній основі. Років через п"ять хлопець купив квартиру в Одесі і допомагає батькам-киянам. Його молодша сестра - фармаколог - працює у філії австрійської компанії, часто літає до інших міст України та Європи. Щотрироки отримує новий умовно-службовий автомобіль.
    Інший старий товариш - уролог (вже пенсійного віку) - взяв кредит і відкрив приватний кабінет. Одну кімнату в офісі здає в оренду лікареві іншого фаху, а сам не тільки на плаву, але й відомий далеко поза межами Києва.
    Висновок: 1) - постав мету, 2) - вдосконалюйся, 3) - навчись робити щось краще за інших, 4) - успіх тебе знайде.
    Ви зараз заперечите, що це винятки, а як жити більшості? -
    Відповім: прогрес рухають "локомотиви", пасіонарії. Їхнім шляхом, за їхніми прикладами мають іти інші.
    За совка таке було можливе? Відповім - ні!

• Подобається Подобається x 3
  13. ABDURAKHMAN

на всіх локомотивві не вистачить...

А сьогодні зарплата лікаря чи вчителя 1500-2000 грн.
    це кілька раз сходити в супермаркет...

Так, і з голоду не помреш проте достойним це животіння не назвеш.

А потім різні Ромки скиглять, що немає сервісу, та ніхто не сюссюкається з ним в лікарні.

Які зарплати такі й послуги.

Сенс тоді взагалі здобувати вищу освіту??

Пісвля школи відразу в Київ чи Москву на будівництво і це вже буде хоч якісь гроші 800-1000$.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Але без локомотива вагони не поїдуть.
    У спорті знають постулати Кубертена: на одного олімпійського чемпіона є стільки-то чемпіонів країн. На одного чемпіона країни - стільки-то ... і так далі ... до "дворових команд".
    Мене бісить "психологія утриманця" - типу "держава повинна, держава мені винна". А самому подумати - як налагодити своє життя?
    Скажете - "а як лікуватися"? А просто - візьміть мінімальне медичне страхування. Краще приліпитися "фіктивним родичем" до знайомого, якого страхує підприємство. За рахунок масовості там є суттєві знижки. За 2000 (приблизно) гривень внеску матимете можливість протягом року відвідувати крутих лікарів (які є в списку страхової компанії) і Вам додому кур"єр привозитиме препарати, які випише лікар.
    Ось так, наприклад, я протягом місяця пройшов повний курс рихтування спини (3000 грн + ліки за рахунок страховиків) і у межах ліміту на стоматологію - послуги на 1000 гривень.

За часів совка я просто дивувався тим, хто йшов до медичних інститутів - люди не здогадувалися, що прирікали себе на злидні.

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так Ви фармацефт чи ні?
    Тобто, маєте компітенцію будувати здогадки відносно фармацефтічних фірм та мети їх існування?

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Те що совок було немічним нещасним утворенням в соціально-економічному плані та імперією зла в політично-гуманітарному плані - це очевидно.
    Мене більше повеселило як товаріщ Полковнік, який, наскільки я розумію офіцер радянської армії, не має мужності визнати факт асиміляції українців росіянами. Що за совка - боялися відкрито оголосити війну українцям - і знищували їх переселеннями/русифікацією/голодом/вбивством 'неправильної' інтелігенції (наприклад Івасюк) - що в нинішніх нащадків совка - відсутня честь як така, і вони вперто не можуть визнати те що робилося 80 років. Просто жалюгідні створіння.
    Друге що повеселило - як товаріщ Дальнєвосточнік, який дуже ображається коли його звичнувачують у лицемірстві і подвійних стандартах, плюсанув комент про польськомовних українців
    А от напишу я що російськомовний = неукраїнець. Щиро образиться.

17. ABDURAKHMAN

ны

знымыть рожевы окуляри

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Для тих хто сперечається із ABDURAKHMAN - майте на увазі що він брехун який не відповідає за свої слова.

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

Шкода що за відверту брехню тут не дають бан. Було б непогано.

• Подобається Подобається x 4
  19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Тоді навіщо ці бла-бла -бла?

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Борисе ваша проблема в тому, що через свою доброту ви не бачите підлості, яка колотиться біля вас. Хоч може так і краще.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)