Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Оля любить Україну. І Pedro любить Україну.
    Як Україну. Не як УССР чи "южную россию" чи місце колишньої дисклокації чиїхось татечок - "асфабадітєлєй".
    Чомусь мені любов Олі та Pedro до нашої України більш зрозуміла і близька, ніж "сльохи за совком" та жовч "переїзжантів" на Північний Схід. І деяких тутешніх реліктів.
    Не зрозуміло?

Ось нап"ється якийсь дядечко політури з тормозухою і почне писати на Львівському форумі "Чому ваше місто називається Львів? У вас леви водилися? Ні? То який тоді Львів? Фальшак суцільний. Ось у нас у Найробі леви з"їли туристів-українців. Ото правильні леви і право назвати місто Львовом маємо тільки ми. Щоправда ми чорні, але ми справжні Левенбергці!"

Нічого не нагадує? Протріть дзеркало. Тільки обережно - засобом без метанолу.

• Подобається Подобається x 2
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ззвісно що були на початках коли більшовики зруйнували старий лад і почали будувати новий.

А саме цікаве що найбільші репресії були далеко не 1937 чи 1933, а в 1920рр. коли майже всі посади в партії займали євреї (тільки не приписуйте мені ще антисеміта), проте дуже дивно, що НІХТО про них не ГОВОРИТЬ всі зациклилися на сталіні - на людині яка не мала ніяких єврейського коріння. Тобто занйшли цапа відбувайла.

Це було на початку, проте згодом життя невпинно покращувалося і репресій як таких уже не було.

• Подобається Подобається x 1
  3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для нього "ніхто не говорить", бо він більше 10 букафф не в стані прочитати. Якби прочитав, то не писав би такої дурні.

4. Boris_Kiev

Яка різниця - євреї чи мінгрели чи латиські стрільці - це була комуністична тоталітарна імперія, яка жила за рахунок розпродажу за кордон всього (від музейних колекцій і золота, вилученого через Торгсіни) та рабської підневільної праці - у першу чергу зеків та колгоспників, а у другу - інженерів за 120-180 рублів та робітників-верстатників за 250-300.

Совдепія проіснувала трохи більше 70 років. Дехто мабуть просто не знає іншої історії окрім совкової? Ну тоді - мої співчуття. Такі совкофіли на запитання "хто ваші батьки" мабуть дадуть відповідь "мать - прачка, отец - два рабочих у станка". Нє?

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

О так-так, так невпинно покращувалося, що аж Союз розпався. Людям, які по селах по колгоспах гнули за копійки спину, варто розказати, що то було покращення. Як і безлічі політичних в'язнів, інтелігенції, яку кидали в психушки, бідні, вони й не усвідомлювали, що то невпинне покращення було. Люди, які не мали змогу ходити в церкву, бо її в кращому випадку закрили, в гіршому - розгромили, теж були несвідомі того щасливого часу, в якому живуть.

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

записувався.
    Нагадати як кілька днів тому тут чиясь дупа за назву вулиць аж розривалася? Тільки я так відповіді нормальної і не почув - чому ім. Дудаєва не можна і це погано, а ім. Войкова і Сталіна це нормально?
    Я людина терпляча, але я Вас цим питанням задовбаю... Тому краще відповідайте зараз)))

Ну і мстися собі на здоров’я. В чому проблема? А люди сторонні тута до чого? Чи вони теж в смерті брата винні? І навіщо для того щоб помститися за бугор звалювать аж на 17 років?

Останнє редагування: 11 кві 2013
  7. ABDURAKHMAN

Ну ми ще й досі користуємося тим що створив СССР .
    ВІдкривалися заводи тисячами, будувались електростанії, метро, дороги, будинки, театри, спортивні комплекси, розвивалася промисловість, відкривалися лікарні і школи, училища і інститути, розвивалася наука ішов одним словом прогрес.

І це все вимагало значних матеріальних затрат.

А тепер що???

ПРОВЕли приватизацію ТИХ ЗАВОДІВ ЩО були збудовані ще за союзу, гроші розікрали та вивели через офшори і все.

Що Україна збудувала за ці 22 роки незалежності???

Нічого...

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

колгоспниця в 80рр отримувала більше 200 руб.

це та к для справки

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борисе, оте "вієхал" "нє на УкрАінє жівйоть" і тд - це є совок, пригадайте як комуняки чехвостили євреїв в 70-х які збирались виїхати.
    Такого в світі нема ніде. Англійці мабуть живуть в усіх країнах світу і не перестають бути англійцями. Мого колеги стоматолога брат живе в Малайзії, інша жінка з роботи їздила в Шанхай де живе її син. В Іспанії є цілі села закуплені англійцями.
    Недавно в стоматологічному журналі прочитав що в Англії працює більше 1000(!) стоматологів. І ви десь чули від поляка що ані прєдалі родіну?
    А тут цікаво що якийсь північносхідний резидент напише цю фразу і раптом повно одобрямс від північносхідних і місцевих холуїв-дуполизів.
    Совок, аж смердить!..

9. ABDURAKHMAN

b]Capitoshechka[/b], культура аж пре

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Хрущов звільнив мучеників совісті...

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Могли і ходили..
    Церку ніхто не закривав.

10. mrochkizm

Точно?:)
    В 1987 році мене хрестили за 20 км від дому, в хаті священника. Як думаєте, чому?

11. Capitoshechka

Тільки за 74 року розвитку до 1913 року так і не дотягнулися. Всралися...
    А чому Ви не додаєте такий показник як повернення кріпацтва? Царь був такий поганий, такий поганий, що у 1861 році відмінив його. А комуняки знов ввели...

• Подобається Подобається x 3
  12. ABDURAKHMAN

виходить ви грек.-католичка

тоді була 1 легітимна церква..

РПЦ

13. Capitoshechka

Засуньте справку собі знаєте куди? А що вона на ці 200 руб. купити могла, окрім того як покласти їх на ощадну книжку?

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

а пан такий термін як "звєздіни"? І для чого його ввели?

14. mrochkizm

А всі інші ніхто-ніхто не закривав? :)
    Покращення, правда ж?:)

15. ABDURAKHMAN

ну хто його зна з огляду на сьогоднішню навалу сектанів усіх мастей - це можливо було добре..

16. mrochkizm

Ви ж не будете прирівнювати греко- і римо-католиків до сектантів? о_О

17. Boris_Kiev

Питання - для чого вони відкривалися? Ви прикрасили свій інтер"єр корпусом ядерної боєголовки? Вживаєте азотну кислоту та гідразин (компоненти ракетного палива) на кухні?
    Споживча (чи споживацька - не знаю я правильно) вартість військової продукції дорівнює нулеві. Класична економіка соціалізму.
    За 70 років совок так і не начився шити пристойне взуття. Тільки вірмени-тіньовики навчилися.
    Тож нафіга мені ті заводи? Як хтось продасть за кордон зброю українського виробництва - тут же москалі здіймають галас - "не тих озброюєте!"
    Хтось має потребу розгорнути виробництво хай-тек продукції?
    Готові платити європейські зарплати? Досить свистути на технічних форумах і команди фахівців дуже швижко підтягнуться. І піднімуть те, що за часів совка фахівцям не було вигоди піднімати. Щоби не шукати пригод на свої дупи. Це не жарт. Я за базар відповідаю.

18. ABDURAKHMAN

ні, впринципі гр.-кт. це ті ж православні, в них тіж свята, та ритуали відмінність тільки в підпорядкуванні папі та в деяких символах віри.

але сталін прагнув мати ідеологічно міцну державу, тому він хотів щоб була 1 релігія.

19. Capitoshechka

Так, для довідки... А пан вкурсі що в деяких регіонах (зокрема в Тамбовській області) чистки продовжувалися на протязі понад 20 років, аж до середини 40-х років? І хоч це не територія України, але все ж таки... Справа принципу. І пан вкурсі що в тому ж регіоні комуняки вирізали цілі села починаючи від грудних немовлят і закінчуючи 90-літніми немічними людьми? Ну і те, що там же проти людей застосували хімічну зброю... ПРОТИ МИРНОГО НАСЕЛЕННЯ!!! Ах да.. я зовсім забув - це Вова за брата мститися почав... А Йося потім продовжив...

20. mrochkizm

І всі, що були після Сталіна, з цієї ж опери. Що, хтось з них масово церкви УКГЦ повідкривав чи нові побудував?
    Як то вписується в загальне покращення? Як в нього вписується брежнєвський застій?
    До 80-их колгоспникам як жилося, не знаєте? А я знаю, бо там працювали мої бабці-дідусі і поголовно ще майже все село. І я ні від кого з них не чула слів захоплення та не бачила сліз радості від того, як же їм щасливо жилося, працюючи в колгоспі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)