Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

В українців і бандерівців вони навряд чи різні. В украінцев - так.

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Валізка - двожек - Луганськ

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

haters gonna hate

• Подобається Подобається x 3
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

омг... Якщо не важко, розшифруйте оте "ЗУ" . А то я щось загубився в політичних статусах.
    Не смію питати, а яку аналітичну школу закінчили, чи курси, щоб робити однозначні висновки? :)

Уважно ставтесь до власного раціону. Не плавайте по Полтві на хвилях. Приймайте пігулки від "морської хвороби". То поправиме :)))

упс. Десь я вже про папуасів вже бачив. Зараз шапка загориться на котромусь із клонів? Нє? ;) :)))

• Подобається Подобається x 4
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

О, як всьо запущено :)
    Протиставляєте частину цілого ("бандерівці") цілому ("українці") і намагаєтеся штучно їх розмежувати :)

В Вас проблеми з цілісністю сприйняття?:)
    Я он якось не протиставляю українцям жителів Криму чи Донецька чи Сум на основі мови, політики і т.д. Різна, часто кардинально протилежна в поглядах і оцінках? Так, але один і мій народ, який я сприймаю весь, вкупі, разом.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

В інтернеті є багато сайтів, де продають нерухомість в різних куточках планети :)

• Подобається Подобається x 2
  4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

вони цим цілим ніколи й не були...

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

а у вас із реальним світосприйняттям??

5. mrochkizm

За рибу гроші :)
    А щоб бути цілим всі мають ходити стройовим кроком і уніфіковано мислити? :)

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Справи просто відмінно :)

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

І то по абдугахманськи....Як каже Консультант, мабуть його обіжали в дитинстві, от він і біситься :)))

7. ABDURAKHMAN

А жителі північної, центральної, південної, східної і половини ЗУ вступають в дисонанс із жителями галіції та францівщини з приводу того кого вважати героями - колабораціоністів і зрадників чи визволителів..

І це значно вище протиріччя ніж мовне чи ментальне.

8. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. ABDURAKHMAN

ні, ви вірно прочитали в украЇнців і бандерівців.

І не варто навязувати всійй країні своїх "героїв" бо коли ви перестанете цікавити янукОвоща і ви втратите його протекторат тоді ні на кого не ображайтесь

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

я над цим думаю...

10. mrochkizm

Що то за абревіатура така ЗУ? Де на карті розташована Галіція, де - Францівщина? Чому пишете географічні назви, навіть якщо вони й не відповідають реальним, з малої літери? То така нова мода?:)
    Той,як Ви кажете, дисонанс насправді не є критичним для народу, бо з часом все зміниться і вернеться на круги своя, коли виростуть люди. не зашорені совком.

А от тим, хто спить і бачить поділену державу, ясна річ, на руку роздмухувати будь-який дисонанс.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

:haha:
    Галичину з Донбасом не переплутали?:)

11. ABDURAKHMAN

нє.

хоча б мають бути якісь точки дотику....

в релігії
    в історії
    в мові
    в культурі
    в світогляді

нажаль, чи швидщше нащастя таких точок дотику в бандерівців і українців дуже мало.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Там весело. Бандер немає. Всьо свайо, родноє.

13. ABDURAKHMAN

Зьюйд Укрейн. Фірштейн?

---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

Як говорила узниця совісті Ю.Т. Свобода - це та опозиція про яку мріє Януковощ..

Я з нею згідний.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свобода то політична партія. До ОУН-УПА, підпілля, стосунку не має жодного.

15. ABDURAKHMAN

звісно що ніякого

http://www.youtube.com/watch?v=-i4gvF15BRI

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

17. mrochkizm

Ich glaube, schon.
    Але Ви трохи невірно затранскрибували "verstehen", там після "фау" чути чітке "е".
    Також німецьке "південь" ("süd") читається як "зюд", а не як "зьюйд", "Ukraine" - як "Украіне", а не англізоване "Укрейн".
    Це був маленький безкоштовний лікбез з німецької мови.
    Що спонукає людину послуговуватися термінологією гітлерівського режиму відносно країни, де ця людина живе, я, мабуть, ніколи не збагну. І ніякий лікбез цій людині в даному випадку не поможе.

Як страшно жити :)
    На Вашу думку, українці взагалі існують?

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

19. ABDURAKHMAN

А я ніяк не збагну що рухає людей кричати зік хай, показувати нацистське вітання носити свастику, підтримувати ідеї НСДАП, та возвеличувати зрадників які воювали на стороні нацистсського 3 рейху.

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ну то як сказати. В так обізваного спересердя янукОвоща є трохи інтересів і в цій стороні, десь в районі Межигір'я. Хіба ні?
    Ага. Он уже кияни дочекались покращення. Вслід за донецькими клозетами, по пару десятків кілобаксів в Києві вже висаджують деревця по 10 кілогривнів кожне. ))) Почерк узнаваєм. Нє?
    І так, гальорка, не шуміть, а то вже лякають втратою протекторату. наступним буде втрата покращення вже сьогодні. А так хотілось ....:wacko:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)