Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Чё Вам этот Главный спать не даёт?
    То про партийность, то про видзнаку?
    Зависть - это плохо.
    Кто виноват, что Вы хуже учились и Главным не стали?

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

Аминь.

• Подобається Подобається x 3
  2. Dred

Dred Well-Known Member

Ось цю книжку я пам'ятаю, нам про неї в універі розказували, може ще в бібліотеці Драгоманова є? Не знаю. Виявляється СеРиСеРи був с древнейших времен :haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

О, загинает!!!!
    Браво!!!!!
    :haha:

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А в Туреччині? А в Еміратах?
    Ля-ля моксельці вміють. Тільки не чув я про якісь цільові програми переселення "земляків" з мусульманських країн.

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

А Ваш квиток прострелений кулею з машінгверу?

5. forester

forester Well-Known Member

Н-да... Раньше разные павленко придумывали историю СССР с древнейших времён, а как Украина превратилась в независимую страну, эти самые павленки рассказывают украинцам о стопятидеятитысячной истории Украины.
    Н-да. Не зря говорят, что история повторяется дважды, [STRIKE]сначала в виде трагедии, потом в виде фарса[/STRIKE], сначала в виде СССР, а затем в виде Украины.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми всі тут,в постсовдепії в великій біді...

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мало своїх проблем у росіян... Скільки вже років ведуть войни і на своїй, і на чужих територіях. Що, потрібні зарубіжні рекрути?
    Беріть. Тих, чиї батьки голосують за Шапкокрада.

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я дуже щасливий, що відповідно до освіти маю право лікувати тільки дрібну і ВРХ, а не іншу.:)

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Видно чогось бракувало, а тепер дається взнаки. Хай попробує відбивну з крокодила, вона покращує роботу мозку та потенцію.:)

• Подобається Подобається x 4
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

І навіть Полковник це непомітив. :) А мені приплів якусь антіжідовскую палітіку і то тоді, коли я жодного разу про євреїв поганим словом не обмовилася, бо була змалку вихована і своїх дітей так виховала, що євреї - то люди з вибраного Богом народу і хто їх благословляє, той і буде благословенним, а хто проклинає, той буде проклятим. ;)

---------- Додано в 05:00 ---------- Попередній допис був написаний в 04:57 ----------

Я думаю, що цей хлопець, як і Полковник, нащадок асвабадітєлєй, тільки набагато молодший і ще досі живе у Львові, тому вони так добре розуміються. Бо рибак рибака.... :)

10. Romko

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, Олю, вони просто дістають гроші з одного корита за свої помиї.
    А хлопець добре вишколений єговістами як ненавидіти свій народ і християн, тож воював проти християн на різних форумах під багатьма ніками. Тепер вирішив продатися кацапам бо більше платять.
    Він не зі Львова, а здається з Рівного, думаю, батько єговіст, а мати росіянка, прихожанка РПЦ.
    Хоча ці тролі користуються тут особливою увагою. Видно модератори того ж духу, бо дістав попередження ні за що...

12. Полковник

Полковник миється в бані

Про Мартини не скажу, а вот Унктов говорит, что из Стрия.
    Про родителей надо у них уточнить.

13. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ну ви ж навіть не помічаєте як сквернословите та ображаєте інших форумчан...

Це мабуть папуаське побожне середовище дається взнаки.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Під ніком пише, що Львів, але надіється, що ненадовго. :) Видно відчуває, що якщо так і далі буде плювати на галичан і галичанську історію і так про все з ненавистю говорити, то такого копня зі Львова дістане, що буде летіти, пер..ти і падати. :) І ні Полковник, ні інші мешканці Московії йому не поможуть. Навіть і консультант, бо той написав, що лічить тільки дрібну і ВР худобу. :haha:

п.с. От би сталося таке чудо, і всіх оцих плакальщиків за USSR вернути машиною часу back to USSR. Хай би там собі щасливо жили. :) А оцього молодого, щоби спробував, що таке було жити в СССР, а то вигодувався вже на капіталістичних харчах і щось комусь пнеться доказати. :bad:

п.п.с. До речі. А оцей Абдурахман, то не є друге "я" Темплера? ;) Бо той теж був денщиком Полковника. :)

15. ABDURAKHMAN

А бандерівців повернути в 39 рік.

Закарпаття у Чехословкії.
    Чернівці у Румунії.
    Львів і вся західна Україна у Польші.
    Де навіть українське радіо було заборонено, та не було укр. шкіл...

Жили б собі під поляками ще 500 років поки повністю не асимілювалися..

Якби не СССР не була б ніколи незалежною ЗУ, ніколи.

[/COLOR]
    Та мене вже просто нудить від нього і його жителів.

Останнє редагування модератором: 11 кві 2013
  16. Romko

17. ABDURAKHMAN

Дійсно за що??

Добру справу робили, нє???

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось він ще гірше вчився, але через продаж душі партквитку полковником став.

А якщо глянеш в дзеркало...?

А ось його Московія зварганила свою "історію" лиш в 18 столітті і то з допомогою німців типу Міллєра, який цих болотних угро-фінів прив'язав білими нитками до слов'ян, до яких їх весь час завидки душили.
    До малоосвічених модераторів. Ви тут не розповсюджуйте "понятия" культури "рашен", в якій запровадили феодальне звернення до особи на "ви" (Ми, король Франції...). І не лякайте мене своєю анафемою типу тієї, якою варварська московська церква "відлучила" від бога слов'янський Псков за ... несплату останнім дані монголам.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і що заважає його покинути? ;) Чамайдан-вокзал-..... Москва! :) Але і там вже совка нема, нажаль. Там дикий капіталізм. :) Тоді в Північну Корею. Там є щось наподобі СССРу. ;)

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

1. Обговорення модерації на форумі заборонене.
    2. "Тикання", за яке Ви дістали попередження, так само не вітається. Надасьте підтвердження, що зі співрозмовником на "ти" - я вибачуся і порушення зніму. Бачу скаргу - даю порушення.

1. Обговорення модерації на форумі заборонене.
    2. "Тикання", за яке Ви дістали попередження, так само не вітається. Надасьте підтвердження, що зі співрозмовником на "ти" - я вибачуся і порушення зніму. Бачу скаргу - даю порушення.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)