Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невнятно. Ти представся згідно феодальному петровському табелю про ранги, по якому в Московії ввели "ви". А може я старший і маю право тикати? У нас, слов'ян, "ви" тільки в множині використовувалося. Навіть до князя та гетьмана простий люд звертався на "ти".

Абдуракман, ти багато чого не знаєш. Тому більше вчися замість багаточисельного пукання невіглаством в -неті.

• Подобається Подобається x 2
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

нацисти мені не подобаються. А у львові їх до біса, особливо на матчах Карпат в 15 -16 секторах

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

ну так поїдьте в Луганськ там нема тих кого ви називаєте нацистами....але всеж таки...чому ви так переживаєте за Росію?

• Подобається Подобається x 4
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цікаво хто він і скільки йому років, що мені в батьки годиться?:)

Останнє редагування: 10 кві 2013
    • Подобається Подобається x 1
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

оооо. Ну якщо Ви не знаєте хто такий Борис Васильєв, тоді ваші справи кепські... Учітє матчасть, как люді дєлают.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пані є УКРАЇНКОЮ! На відміну від тебе. Наглість аж пре. Згідно цієї риси характеру з москалями ніхто не може зрівнятися на всій земній кулі.
    Ти народився в сімї окупантів які були прислані винищувати мій народ.
    Єдине що ти добре зробив в житті, то те що звільнив нашу землю від своєї присутності. Тож май хоч краплину совісті не вказувати УКРАЇНЦЯМ що їх хвилює. Зрозумів?

8. консультант

Бачу добрий був чоловік. Хай з Богом спочиває!
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Васильев,_Борис_Львович

9. ABDURAKHMAN

народна мудрість:

українці живуть на Україні, а хохли де краще...

• Подобається Подобається x 6
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бо не було тут ніколи незалежної України.
    Бо,як смердів ваш ублюдочний совдеп,так і смердить зараз.
    Як керувала злодійська совідепівська шваль,так і керує.
    Як була шваллю,так і лишилась,хоч багато побігло в церкву,паскудити її своєю присутністю.
    Бо розбудовували її отакі абдурахмани - яничари,нехристи.
    Бо,як нищили людей тоді,так нищать і тепер.
    І не буде в Україні держави,поки махають обриганими комуняцькими шматами і ностальгують за тою парашою.
    тьфу,убозство ПРОКЛЯТЕ.

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Останнє редагування: 10 кві 2013
  11. ABDURAKHMAN

та багато хто нищив людей і "христи" теж особливов в часи темного середньовіччя, а керував сім дійством наступник святого Пьотра.

Так що слід прагнути світського (нерелігійного) гуманізму, а не бути в полоні релігійної ідеї, яка немало згубила життів

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Історію варто вчити зі серйозних джерел,а не з отого

13. ABDURAKHMAN

вас дивує чого я не відчуваю несмтримної злоби до Росії і її народу??

тому що я не бандерівець і не поділяю їх фашистську ідеологію

14. консультант

Я навіть знаю хто з нього вчився.:)

15. Pedro

Ромку, він взагалі нічого не читає. Ото як єговісти його навчили ненависті до християн і українського народу, так він і плюється жовчю по форумах.
    Або ще воно буде нам розповідати яке життя було за совка чи Олі буде "описувати" життя в США. Дійсно, єговісти роблять з людей справжніх зомбі, яких людьми назвати важко.

16. ABDURAKHMAN

кандидат філологічних наук - Фаріон...

17. Pedro

Ті що закінчували ветеринарний факультет з відзнакою і раптом ставали головними ветлікарями.
    Правда, ще треба було математику здати: віднімання і ділення...:mocking:

18. Полковник

Полковник миється в бані

Есть ещё одна поважна форумна Пани.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Аналогічно.
    Вступив під пресингом директриси за 2 місяці до закінчення школи. Після першої сесії самоусунувся без скандалу.
    Цікаво, що потім кар"єрні "комсомолки" заочно тричі(!) "соображалі" комсомольські квитки на моє ім"я і платили за мене внески. Їм було потрібне "100%-ве охоплення". Між іншим, серед них дві були єврейського походження.
    Тож камсамол ганявся за мною як блохастий песик.
    Підсумок: два квитки я спалив, з третього зробив "вітрило" іграшкового човника і пустив пливти річкою Козинкою (тоді вона була проточна). Може хтось його підібрав і зберігає як реліквію? :)

20. Dred

Dred Well-Known Member

Як Ви не знаєте? Рашка у великій біді.

http://www.regnum.ru/news/polit/1645491.html

Комитет ГосДумы РФ по делам СНГ в ходе "правительственного часа" с участием главы Россотрудничества Константина Косачева намерен поднять вопросы усиления поддержки соотечественником и расширения русскоязычного пространства за рубежом. 5 апреля об этом заявил глава комитета Леонид Слуцкий (ЛДПР). Он уточнил, что соответствующие проблемы будут затронуты депутатами 10 апреля в рамках "правительственного часа" с участием Косачева, а также, возможно, во время отчета премьера-министра Дмитрия Медведева в Госдуме 17 апреля.

Слуцкий сослался на результаты заседания правительственной комиссии по делам соотечественников за рубежом, которое прошло в конце марта. "Была проведена серьезная проверка по расширению возможности получения образования соотечественниками на родном языке в странах СНГ и выявлена печальная тенденция к ее значительному сокращению", - сказал глава комитета. По его данным, только на Украине, где русский получил недавно статус регионального, за период 2008-2010 год ликвидировано более 650 русскоязычных школ, сложная ситуация в Туркмении, а в Молдавии в парламент либеральными силами внесен проект закона о лишении русского статуса языка межнационального общения.

"Необходимо преодолеть тенденцию сужения русскоязычного пространства", - заявил глава комитета. Он напомнил, что за последние 20 лет число людей, владеющих русских языком в мире, уменьшилось с 350 до 270 млн. Переломить эту ситуацию возможно только путем усиления господдержки соотечественников и влияния "мягкой силы" за рубежом, уверен глава комитета.

Іще трошки і від ісконного язика нічого не залишиться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)