Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вполне правдиво Я сам 10 лет проработал в сохозе - из них 7 лет главным инженером. Беспартийный. Вообще - из главных специалистов в партии был один директор. :)

Ируська была членом кпсс. Тоже скажете - без этого нельзя было учиться? По воспоминаниям ее соучеников - она была единственной на потоке членом кпсс - и комсоргом. ТАК что про "закиди москалiв" - не надо. Правда - она глаза колет.

• Подобається Подобається x 2
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Бідачко! І як ви бідні виживаєте там у своєму Ходорові між тими закритими і нещирими земляками-західноукраїнцями? :cry: Чи ви то написали, щоби плюси зірвати від тих, хто вам так у цій темі плюсує? ;)

Йой, усміхнуло. :) І то все теж у вас було, завдяки Союзу? :)

Прошла зима, настало лето -
    Спасибо партии за это!:yahoo:

О! То ви хотіли покинути форум через мене, Педро і Прокопа? о_О А я й не знала! А що ми мали робити? Просити, щоби ви не йшли? А ми вас що, проганяли? Де і що собі хочете, то і пишете. А як пишете, то будьте готові, що хтось вас за то похвалить, а хто і на чисту воду виведе. От ви мені понаписували, що я втікла за бугор, а України не будую і не приїду вам показати, як ви маєте працювати. То я що, мала плакатися і йти геть з форуму? Як захочу, то і так піду і нікого попереджати не буду, щоби жалість викликати. А як захочу, то буду і далі писати і мені нецікаво, що ви там про мене будете думати. І вам раджу того ж. ;)

3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

:dntknw:

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Вас там на Сході не треба було в партію тягнути, ви всі в душі були партійні. Партія про це добре знала. :)
    А от на Західній Україні то просто мус було навіть найменшому керівникові бути партійним. Певно знали гади, що місцевим комсомол до одного місця і вступають тільки задля того, що мусять, то ще й в партію нагинали, щоби вступав бо тоді вже точно не викрутишся. :) В школі і директор мусів бути партійним, і завуч, і навіть старша піонервожата. ;) Давали навіть строк. Як не вступиш, то геть з посади.

Якщо і була, то видно хтіла кубіта будувати кар"єру. А без того в Західній Україні ніяк не можна було. Читайте вище. ;) Багато людей жило подвійним життям. Діти вже зі школи то засвоювали - вдома говорилося одне, а в школі - інше.

5. Полковник

Полковник миється в бані

А вот в Америке не так?
    Ваши дети могли в школе открыто пропагандировать антижидовские и антимоскальские взгляды своих родителей?

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

В америці можна і з комуністичними ідеями, і з нацистськими мітингувати, бо там свобода. Нажаль у нас не так. Поки що.

7. ABDURAKHMAN

Назви в США негра - негром...

Або в ліберастській європі батька - батьком...

• Подобається Подобається x 1
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Що не так? В Америці свобода слова. І навіть діти знають і кажуть, що вони живуть в free country. І говорять, що хочуть. :)

Де? Тут, в Америці? А нащо? Вони вдома з дитинства були навчені, що євреї - то вибраний народ і до них треба ставитися з повагою. :) А москалі в Америці нікому не цікаві. Які тут можуть бути взгляди? Американці ще й нас рашенами називають. Доводиться їм довго і нудно пояснювати, що ми юкреїніан і самі були під гнітом рашинів. Тоді вони нам починають співчувати. :)

Полковник, наклеп на мене за якісь надбавки за рус.язик і що я за щось боюся там згадувати, спростуєте, чи нє афіцерскоє ето дєло? ;)

---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

Ви тут були? Чули? ;) Чи все так подробно знаєте, як і про Совєцкий Союз, який розвалився ще до вашого народження? ;)

9. ABDURAKHMAN

це все великий фейк.

В США після "терактів" 11.09 прийняли "антитерористичні" закони якими перечеркнули всі демократичні права громадян США.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

не до а після...

I made in USSR

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свобода мітингів там якраз абсолютна.
    Антитерористичні закони компенсує друга поправка до конституції.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Йой! Не витримаю! :haha: Всьо цей вундеркінд знає! І про Союз, і про причини розвалу, і що ся в Гамериці діє. :haha: Я тут живу і того не знаю. :)
    Абдурахмане, а в мене питання до вас постало: Свідкам ж не вільно в політику пхатися. А по якому ви того не дотримуєтеся? ;)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Что за люди эти галичане?
    Итак, конкретно, в чём наклеп?

[FONT=Arial Cyr, Arial][FONT=Times New Roman Cyr, Times New Roman] Статья 129. Клевета [/FONT][FONT=Times New Roman Cyr, Times New Roman]
    1. Клевета, то есть распространение заведомо ложных сведений, порочащих честь и достоинство другого лица или подрывающих его репутацию, —
    наказывается штрафом в размере от пятидесяти до ста минимальных размеров оплаты труда или в размере заработной платы или иного дохода осужденного за период до одного месяца, либо обязательными работами на срок от ста двадцати до ста восьмидесяти часов, либо исправительными работами на срок до одного года.
    2. Клевета, содержащаяся в публичном выступлении, публично демонстрирующемся произведении или средствах массовой информации, —
    наказывается штрафом в размере от ста до двухсот минимальных размеров оплаты труда или в размере заработной платы или иного дохода осужденного за период от одного до двух месяцев, либо обязательными работами на срок от ста восьмидесяти до двухсот сорока часов, либо исправительными работами на срок от одного года до двух лет, либо арестом на срок от трех до шести месяцев.
    3. Клевета, соединенная с обвинением лица в совершении тяжкого или особо тяжкого преступления, —
    наказывается ограничением свободы на срок до трех лет, либо арестом на срок от четырех до шести месяцев, либо лишением свободы на срок до трех лет.
    [/FONT]
    [FONT=Times New Roman Cyr, Times New Roman]
    Я ничего не распространял. Я у Вас уточнял:
    [/FONT]
    [/FONT]
    [FONT=Arial Cyr, Arial][FONT=Times New Roman Cyr, Times New Roman]
    [/FONT]
    [/FONT]

13. Оля

Оля Старожилка форуму

I was made in USSR. ;)

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

15. Оля

Оля Старожилка форуму

В тому наклеп,

що я ніколи про ніякі надбавки не те, що не говорила, але і сама не знала, аж тут на ЛФ від інших людей вперше почула. Як маєте факти, що я десь таке говорила - в студію. Я працювала в садочку 6 років вихователем, а тоді в школі за спеціальністю. І це була посада вчителя української мови і л-ри. А про інших я не цікавилася. Про практику я написала.
    Але ж ясно. Основне пустити брехню. А тоді ще й матеріалами з інтернету захиститися. Проїхали. Всі вас і так знають.

16. Полковник

Полковник миється в бані

ИМХО, чувак просто пишет то, что видит своими глазами. То, что происходит вокруг него. Просто он реалист. Реалисты ему и плюсуют.
    А есть ребята из других стран и из Украины, которые вчера вернулись из космоса после 20-летнего путешествия. Они всё реалиями тех лет живут. Тех, из которых их в космос послали, а газеты, общеизвестно, космонавтам не доставляют.

17. ABDURAKHMAN

де ви тут свідків побачили?
    зі сторони краще видно

18. Полковник

Полковник миється в бані

Примите мои извинения.
    За столько лет на форуме всего и не упомнишь.
    Кто именно и что именно говорил.

Громада, я публично приношу извинения перед Олей за, по её словам, наклеп. С ув. П.

19. ABDURAKHMAN

і що з того?

володіння зброєю???

Так і у нас можна законно купити самозарядного дробовика на 12 патронів... або карабіна типу акм 47 чи ак 74...

було б бажання чи потенційний ворог...

Та до будьякого амекиканця під приводом боротьби із тероризмом (себто "вороги народу" in USA) можуть прийти винести всю хату, заарештувати, поставити на прослуховування ы таке ынше.

ФБР це не що інше як радянське КГБ.

При цьому на кожному розі чіпляють відеокамери, збирають у всіх відбитки, скан оболоки ока, та пропагують вживлення чипа радіочастотної ідентифікації...

Короче кажучи свобода... далі нікуди

20. Полковник

Полковник миється в бані

Шо?
    Неужели, прямо-таки все?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)