Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Лучше бы он к Солженицыну прислушался.Был шанс

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

О каких годах речь?

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Імперію завалили самі ж кремлівські комуністи на чолі із Єльциним.
    Якби Россія була проти, яка там Латвія чи Грузія могла щось зробити.

А зробили головного винуватця із Горбачова хоча він до останнього хотів врятувати СССр.

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

а саме:?

3. серега-очкарик

Вот только не надо! В борьбе за власть он развалил всё , что мог!А спасти пытался потому что понял , что без СССР он на хрен никому не нужен и власти у него соответственно будет.
    Не понял вопроса

4. Оля

Оля Старожилка форуму

От тут я з Вами згідна. Відівчили наших селян працювати на землі, як на своїй. :sad: Я як поїхала в село, де мої бабця і дідо колись жили в Бродівському районі і в якому прекрасні родючі поля, то жахнулася. Пшениця стояла вже достигла і аж почорніла, а ніхто не збирав. Нащо вони її взагалі засівали? :sad: А колись там був колгосп-мільйонер. Бо голова був мудрий господар і ще то навіть продовжувалося після розпаду совка. А як голова помер, то все пішло під укіс. :sad: Я не знаю, як він умудрявся так давати тому всьому раду при дурному совкові. Хати якоїсь видатної не мав. Жив, як всі люди. Зато колгоспна контора була найкращою спорудою в селі. Видно, був господарник від Бога. А зараз нашим селянам треба певно вчитися поза кордоном - в Німеччині, Америці, ще де, щоби бути успішними фермерами. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. ABDURAKHMAN

Що пропонував Солженіцин?

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

впринципі такі були часи - народ вимагав змін.

Звісно, що деякі реформи були невдалі.

Проте я не думаю що Горбачов свідомо прагнув розвалити Союз.

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ----------

а в совку бул\и трактори, комбайни, майже безкоштовна каспійська солярка і таке інше.

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

Сталін щоб хто не казав теж був дуже хорошим господарем, правда трохи був ще жорстоким тираном...але всі генії такі....злі....

6. серега-очкарик

Я и не говорю , что он это собирался нарочно,но , как говорится :"В борьбе за мир камня на камне не оставим".Так и он в борьбе за власть в ПолитБюро.
    Пересказывать не буду,на досуге прочтите "Как нам обустроить Россию",название вроде не переврал

---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:45 ----------

Трохи ?!!!о_О Ну да , а Чикатило слегка девочек любил

7. ABDURAKHMAN

порівняли....

тут взяти кредит мінімум 25%, ніяких дотацій і допомоги від держави.

За кордоном 3-4%, при цьому держава ще стимулює фермерів дотаціями.

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

а що на вашу думку Сталін був білим і пухнастим?

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

ну він прийшов до влади а реформи були вже пізніше.

Впринципі тоді були важкі часи Чорнобиль, карабах, державні борги, падіння цін на нафту, наростання незадоволення мас.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Йой! Та який Горбачов! Та то Бог розвалив ту імперію зла, бо вічно то не могло продовжуватися! А чи застосував би Він для цього Горбачова, чи ще кого іншого, то яке то мало для цього значення? ;)

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

10. ABDURAKHMAN

а подвійна англо-саксонська імперія ВБ і США це щось прекрасне і чудове.
    Яке бореться за мир і справедливість у всьому світі поширюючи добру новину тьфу-тьфу демократію по цілому світі як заповідав Месія

11. консультант

В житті партійним не був, а на посаду головного ветлікаря призначили, бо закінчив інститут з відзнакою. В інституті, на парах з атеїзму постійно доказував, щоб Бог є. Це може підтвердити будь-хто з викладачів цього ВУЗу, які дотепер працюють в ньому. Я часто з ними зустрічаюсь і згадую іноді студентське життя та виклики до декана і ректора за релігійні переконання. Так що, пане Педре і вельмишановна, пані Олю, не судіть по собі. Зрештою, чомусь мене навіть тошнить, відповідаючи вам... . Не маю більше бажання відповідати вам і Прокіпоподібним.

• Подобається Подобається x 5
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

А що мені судити по собі? Я партійною ніколи не була. Та і ви не знаю, чи булись те в партії. То Педро припустив таке. ;) Комсомолькою ж я стала тільки перед інститутом :) , батьків не послухала. Бо говорили мені, що, як не буду комсомолькою, хоча би на папері, то до інституту мені дорога буде закритою. Хіба відкрита в яку-будь бурсу. А мені дуже хтілося, знаєте, вчити молоде покоління української мови. :) От і мусіла хоч без переконання нею стати. Хоча, як я знаю, в нас в школі всі ними були без переконання. Просто мусіли. Тому мені смішно читати закиди москалів, що Іруська Фаріон і Олег Тягнибок ними були. А як вони могли вступити до інститутів і не бути комсомольцями на той час? А якби не мали освіти, то зараз би другі крики були, мовляв, селюхи державою керувати хочуть.

Не відповідайте. Нащо таку наругу над собою проводите? Якби мене тошнило, я би десятою дорогою обходила, як декого тут обходжу. ;) Але оце вами висказане

наводить на думку, що вас тошнить не тільки від мене і Педро, а від тих, що вас оточують. :) Видно, що вони теж не поділяють вашої віри щодо совка... ;)

13. консультант

Я писав, що краще себе почуваю в Росії та на східній Україні не через те, що там маю друзів-совків, а через те, що там більше бачу відкритих та щирих людей на відміну від моїх земляків - західно-українців. Навіть якщо зустрічаю там совка, то не бачу в ньому підлості, єхидності та зверхності по відношенні до мене. Ті, що мене оточують, якраз все правильно розуміють те, що я кажу, тому що я Союз ніколи не захищав і не захищаю, де позитивні моменти пам"ятав і буду пам"ятати, бо з пам"яттю в мене все нормально. Як таке може бути, що моє дитиньство і всі молоді роки пройшли при Союзі і я нічого доброго не пам"ятав. Може у Вас з Педром та Прокопом нічого доброго і не було, то я вам всім співчуваю. До сьогодні я пам"ятаю свої шкільні роки, першу щиру дитячу любов, навчання в училищі, армія, інститут. Може й туговато було в багатьох питаннях, але кругом себе я відчівав людяність, а не єхидність, як від вашої "трійці". Навіть, коли я хотів залишити форум, на відміну від інших форумлян, Ви разом з Педром та Прокіпом, почали лити ще більше бруду, бо думали, що не повернусь... . Крім пустої болтовні та писанини ще людську гідність та совість потрібно мати. Якщо ви з Педром втікли ще за часів совка і дотепер живете за бугром, то звичайно совок для вас найгірший момент, а для мене найгірший момент - це теперішня ситуація в Україні. При совку через те, що люди знали біду, були були дійсно людьми, чого в більшості випадків не бачу зараз і особливо зі сторони тих, хто завис за бугром і думає, що він пуп землі. Не кажу, що всі. але є категорії людей в яких хамство і зневага по відношенні до інших, займає перше місце.
    Краще хай мене вже вважають совком, ніж хамом та несповна мудрим патріотом.

• Подобається Подобається x 4
  14. серега-очкарик

Как раз наоборот , вы не поняли сарказма

15. Полковник

Полковник миється в бані

Вы ведь раньше писали, что были учителем русского языка в украинской школе.
    Что-то там про надбавки, связанные с преподаванием москальского как иностранного.
    Шо, уже не модно это говорить?
    Или опасно стало?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

І дерева були вищими,і небо синішим,і крижі не боліли....

• Подобається Подобається x 3
  17. консультант

:haha:Звідки такі дані?

18. Romko

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Ніколи не була. Не знаю, може ви мене з кимось переплутали? Аааа! Згадала! :) Кинули мене за студентської практики в забитому селі на Миколаївщині викладати російську мову і л-ру в 5-му класі, бо не було російського філолога того року в школі і розбили цей предмет між усіма вчителями і навіть студентами на практиці. :) Але то було тільки дві чверті. :) І ще дали російську у вечірній школа на той період. Я і свого майбутнього чоловіка, що з войска прийшов і середню освіту здобував, ще вчила. Було таке:)А за надбавки, то не знаю. Може і були, може і не були. Всього дві чверті я так працювала. Мені було всього 20 років тоді. Що я там пам"ятала, що мені платили?

20. Romko

:girl_angel::cry::cry::cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)