Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Та вам не вгодиш. І СРСР то гівно і Україна то те ж саме.

А що для вас є еталоном процвітання?

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перепрошую,не Україна.
    А оте постсовдепівське гівно,що такі,як ви називають державою.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І що ті заводи випускали? По крайній мірі в Україні не було чого купити. Якби не пацієнти які працювали в магазинах, і яким треба було переплачувати, щоб купити бодай якісь польські чи чеські сподні чи мешти, бо навіть югославського нічого не було і в мріях, то "випусник з безкоштовної освіти" ходив би і блимав дупою чи ще якимось грішним тілом. А такі речі, як мило, зубна паста і ін присилали родичі з Австралії.
    Тож навіщо були ті заводи, крім виробництва військової техніки або можливості запрошувати москалів до Львова, тим самим посилюючи русифікацію?

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

• Подобається Подобається x 1
  5. ABDURAKHMAN

це було лише в кінці 80 коли Горбачов відкрив кордони.

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

навіщо?
    Щоб працювали люди, отримували гідну заробітню плату, а не бомжували і не поповнювали ряди безробітних.

Доречи про військові заводи ви сильно перебільшуєте.

Були масло заводи (20% від світового виробництва), леваарні, цукрові, гумові, трикотажні, тепровозні, автомоббуд, целюлознопапер, тобто все необхідне вироблялось у нас.

6. Pedro

О, Абдурахмане, я трохи старіший ніж ви думаєте. Я ще памятаю 60-і і хліб з гороху. А тоді щось купити було неможливо не тільки по причині відсутності товарів, але більше по відсутності грошей.

7. forester

forester Well-Known Member

Да совершенно ничего не выпускали. Рядовой советский человек покупал аргентинскую говядину в магазине, носил турецко-китайскую одежду, ездил на японских машинах, летал на американских самолётах, смотрел японский телевизор, лечился в израильских клиниках... Сами-то ничего не производили, приходилось всё из-за "бугра" сюда переть.

• Подобається Подобається x 3
  8. ABDURAKHMAN

так, а в 50хх селяни взагали не мали паспортів і працювали за трудодень і за 200 гр. хліба.

Я до чого веду що дійсно були важкі а подекуди і неможливі для життя часи в історіїї СССР, проте в брежневську епоху життя набагато покращилось, а темпи росту ВВП СССР перевищували темпи росту США, ВБ, і НІмеччини.
    Тому я в деякій мірі шкодую що розпався СССр.

Ідея Горбачова про конфедерацію була хорошою і своєчасною, проте йому не вдалося довести реформи до кінця.
    .

9. Pedro

100-150 руб - це гідна зарплата? А товари? Памятаю, ми в кінці 80-х на роботі (працював в стомат поліклініці на Академічній) записувались на чергу на пральну машину, микрохвильову духовку (правильно українською?) і інші на 2000+ роки. Не знаю чи черга дійшла б зараз.
    До речі, скільки вам років, Абдурахман?
    Ми жили в тому раї, більшу половину нашого життя. Тож не розповідайте нам...

10. ABDURAKHMAN

оте постсовдепівське гівно, як ви кажете, чи вірніше сказати продемократично-капіталістичне сьогодні зветься Україною.

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

на хліб з маслом вистачало.
    Ціни ж у СССР були у кілька раз нижчі за ринкові.

11. Romko

Це постсовдепівське гімно перебуває на території України.
    А називати це державою можуть лиш апологети церкви пакращення,що захлинаються від радості,що їх рідний пахан сере в золоту дючку.
    Тоїсть,для таких,як ви,Абдурахмане.

12. Pedro

Зветься... Хтось невдало пожартував.:haha:

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Можливо. Тільки ще те масло треба було знайти. Або стати в чергу в 8-ій вечора. На наступний день.

13. ABDURAKHMAN

тобто для вас не існує держави Україна, а є лиш федеративний округ Бандерштат в якому національно-свідомі противники совка будують рай на землі??

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

я й не знаю що є краще чи "церква покращення" чи харизматичний рух свідомих націонал-соціялістів.

впринципі одне і теж.

шо там бандюки, шо там.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

т.е. українофобів, падлюк, русофіліів, адептів совка, комуністів, більшовиків ... І кого та ще? Які ще епітети не прозвучали?:)

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Дякую, Педро, за допис. Я ще вчора хотіла написати Консультантові, що не вважаю, що в Україні зилишилися самі гниляки, як він за мене вирішив, що я мала на увазі. А мала я на увазі, що ті, що сидять, плачуть і з приємністю згадують совок, що їм так добре при ньому було, то дійсно, або з двома лівими руками і тільки звикли, щоби за них хтось думав як їм як-небудь прожити, або ті яким добре жилося при совку, бо вони були при кориті, чи коритці. Люди які працювали своїми руками, чи головою, то вони ніколи не бідували, як от мої батьки і надіялися на свою силу і на Бога, щоби їм ту силу дав. Хіба що, якщо хрові, чи інваліди. То тим ніколи не було нічого доброго. Ні при совку, ні при тій незрозумілій обстановці, що є зараз в Україні.

15. Romko

На жаль,не існує.
    При нинішній,(себто вчорашній і позавчорашній) вертикалі і структурі влади,так воно і є.
    Бо система ніде не ділась.

16. ABDURAKHMAN

ця система зміниться не раніше ніж через 60-70 років коли "помре останній "солдат""

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

18. ABDURAKHMAN

бюрократино-хабарницьку систему може викорінити лише швидка евроінтеграція, яка в своїй суті є капіталістичною та яка розірве ту (корумповану) систему взаємовідносин яка склалася на теренах нашої неньки.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

О! Консультант вернувся! :) Всім мінуси роздає, хто що-небудь проти нього пише, чи його улюбленого совка. :) Але, Консультанте, щось ви не так працюєте, не за тією схемою, як ваші поплічники. :) Я от Адміралові один мінус поставила за те, що мені не сподобалося, а він пішов, пошукав мої дописи і два мінуси вліпив. :) Тобто, два зуби за зуб. :) Беріть приклад! ;)

• Подобається Подобається x 3
  20. Pedro

Олю, для мене він не таємниця. Після того як признався, що був головним ветлікарем. Я знаю, що то була за посада і якого кольору партбілет був в таких людей. Тож не диво, що він ставить плюси москальським тролям.
    Свій до свого по своє. Або на більш знайомій йому мові, рібак рібака відіт іздалєка...:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)