Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ну не москалі ж..

а свої демократично обрані бандюки

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не знаю як де а в нас коровники стоять цілі цілісіньки...от тільки коров тримати ніхто не хоче, кому потрібні корови якщо нема куди молоко дівати...

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці бандюки виховані на комсомольських зборах відомої імперії. І цю злодійську культуру передадуть, як інфекцію, ще й своїм онукам.

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Ось він постколоніальний мутант у всій красі. То зберіться селом, скиньтеся грошима, купіть якусь маслобойку, робіть якісне масло та продавайте. Невже потрібно цісаря повертати для організації життя та праці?
    Сидять, клянуть владну банду, а самі не здатні зробити елементарне.

• Подобається Подобається x 1
  4. ABDURAKHMAN

і тільки Галичина була (є) вільна від цієї напасті?

Он Ющенко свідомий (бутафорний) патріот у вишиванці і що доброго він зробив??

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

впринципі, село так і живе...

бо лише одиниці мають роботу (вчителем, фельшером) а всі решта живуть із домашнього господарства і землі...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шановний, по перше слідкуйте за тим що пишете, бо ваш стиль яскраво вказує на те хто справді мутант :yes:

По друге, де ви чули щоб я кляв владу за те що не продається молоко?..Раз молочна продукція не користується попитом, то не маслобойки потрібно купляти, а вирощувати те що попитом користується....

• Подобається Подобається x 2
  6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я тобі, селюк (це не лайка), відкрию великий секрет - молочна продукція користується дуже великим попитом, особливо якісна. Навіть з Італії в Київ привозять різні йогурти за великі ціни. Зробіть якісь сири по місцевому рецепту, покажіть їх справжню (нерекламну) якість і вперед. А то в Києві вже й з Грузії сулгуні везуть.

А варто б! Бо ця сурогатна влада до цих пір не змогла організувати стимул для виробника якісної продукції. Вона створила всі умови для гендляра-перекупщика.

7. ABDURAKHMAN

щось у вас багато суперечностей в думках

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

цікаво а який стимул селянину віддавати за безцінь молоко на завод??

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ж ніякої.
    То хай обходиться без нього та борються з цим

А ви їх уважно прочитайте і "суперечності" зникнуть.

9. ABDURAKHMAN

та не зникають..

З одного боку ви киваєте на недолугість людей які "ні на що самі не здатні без ініціатив влади" а з іншого на владу яка нічого не робить.

Виходить замкнуте коло з одного боку люди нічого не роблять бо влада не створює умов для праці, а з іншого влада нічого не робить бо люди не проявляють ініціатив та не інвестують гроші в держ.-кооператині проекти.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане Прокопе, часто ставлю Вам плюси, бо дійсно правдиво чешете зрадників, совків і хахлів, не говорячи вже про москалів. Але якщо будете всіх стригти під один гребінець, то залишитеся в гордій самотності. ;) Ви би хоч пройшлися по дописах Хулігана і побачили, що він не "мутант" а теж, як і Ви, патріот своєї країни, а якщо і селюк в доброму ( за Вашим визначенням) значенні, то не забудьте, що всі ми виийшли із села, а якщо не ми, то наші батьки, чи діди. І цим витикати, то хіба Полковник може, бо він раділса в городє Львовє. :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ніякого замкнутого кола немає. Проблема одна - постсовок не може саморганізуватися для захисту своїх інтересів. В даному випадку він не зміг:
    - організуватися в єдиний всеукраїнський супротив паразитам з молзаводів та аграрного відомства;
    - організуватися в якусь артіль в межах села для вирішення спільних економічних проблем. До речі, самоорганізація українців ЗУ (і в економічному плані) в часи Бандери була набагато кращою ніж нині.
    А залишатися на рівні натурального господарства, то це повернення в ранню середньовіччя і повна загибель.

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Я мав виду не дописувача, а сучасного українського селянина, який не вміє ради дати на прекрасній землі. Поляк, на відміну від українця, зумів, бо він менше перебував в культурі "рашен" і тому менше пройшов культурну мутацію.

А хто з цим спорить? Я що тут стверджую, що міський жлоб краще селюка?

13. ABDURAKHMAN

вже ні

а ви чому собі дозоляєте так звертатись до Консультанта, та ще й винити його через його професію?

Доречі і вам "совок" дав безкоштовну освіту та квиток у життя.

Для мене немає великої різниці.
    Але коли людина яка вирішила звязати свою долю із іншою країною ще ставить у вину тому хто залишився бач він таки сякий, неправильний, думає неправильно.
    Якби ви тут жили в 90хх роках ви ще б й не таке писали.

Бо й дійсно то був повний безприедел. Люди жили на 15$ в мысяць, а зарплати затримували за 1 - 1,5 рык ы це не порывняти з тим рывнем життя який був в часи "застою"..
    Тому лити гывно на "совок" у всых його проявах слыдуючи принципу "бо так роблять усі" по крайный мыры необ"эктивно.

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

будьте відверті - в часи польського "гніту"... в 20-30рр.

А бандера тоді ніякої влади не мав, а займався терористичною діяльністю.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

не кажіть.. в наш час коли природні ресурси вичерпуються, коли закінчується нафта, стане дужжжжже актуальним забезпече ння країни всім необхідним в першу чергу продовольством, оскільки в майбутньому значно зростуть міждержавні і трансконтинентальні перевезення.

Тому то західні корпократи-неоімперіалісти викуповують всі ресурси, (землю, родовища, заводи, обленерго і таке інше) щоб в критичний момент стати абсолютними монополістами і вже самим диктувати що кому і по якій ціні.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

проблема що "демократичний" "постсовок" це зграя олігархів які лобіюють лише власні інтереси, при чому незалежновід політичних поглядівв.

А інтереси країни, народу, простих людей їм десь. Вони придержуюються макіавельського принципу "проводити політику без докорів сумління" єдиною життєвою метою яких являється лише своє благополуччя.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я буду відвертим http://archive.nbuv.gov.ua/PORTAL/Chem_biol/nvnltu/23_2/388_Awg.pdf

Так мріяли ліниві беотійці по сусідству коло енергійних афінян.

А чого ж ви їх не захищаєте?

Що це за дурня та ще й подвійних лапках?
    Абдурахман, ви навіть не уявляєте, що і ви живете під дудку "неоімперіалістів", для прикладу, вони привчили вас писати ваше форумне псевдо латиною.

15. ABDURAKHMAN

а якщо лаконічніше, то
    1)
    2)
    3)

"все уже украдено до нас"

фактично вже все продано.

Залишилася тільки земля...

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

томущо в дійсності не демократи.

16. ABDURAKHMAN

безсистемні неоімперіалісти це банкіро-корпократи, які контролюють більше половини всіх світових багатств.

Їм підконтрольні світові банки ФРС і МВФ, телекомпанії, служби новин, значний вплив мають в ООН, бо саме вони заснували його, спочатку Лігу націй...

А ідеалом для цих "демократів" являється поширення "свободи" яка озоряє світ. Чи простіше кажучи новий неокомуністично-фашистський режим. А тероризм це всього лиш засіб для досягнення мети і нічого більше.

А псевдо латина це це дитячий "лєпєт"

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А вам, Прокопе, не дивно, що за часів Бандери-терориста, який намагався викликати тероризм-відповідь з боку уряду Польщі і "поганих" поляків ця самоорганізація, як політична так і економічна (Маслосоюз) була в сотні і тисячі разів більша ніж за часів "нєзавісімай" УкрАїни?
    Може тому, що тоді була хоч якась,але держава, де закони працювали. А зараз? Уламок СССР керований рецидивістами.
    Тож яка самоорганізація може бути?

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Ага, Брєжнєв підійшов до мене, вийняв гроші і сказав - ось тобі гроші на освіту. Абдурахман, на ту "безплатну" освіту безплатно працювали все життя мої батьки і мільйони інших людей. А після тої "безплатної" освіти я і працював безплатно, бо ту подачку, що я діставав за свою роботу за місяць, я тепер заробляю за годину.
    А квиток в життя (в Австралію) я сам собі купив...;)

• Подобається Подобається x 3
  18. консультант

консультант Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=JiY133ESCYg

19. ABDURAKHMAN

Мені не імпонують комуністичні ідеї такі як безбожжя, заборона приватнохї власності, тотальна цензура, червооний терор, колективізація, розкуркулення, і багато чого іншого.

Проте є і ряд позитивного що приніс СССР це і освіта, якої раніше не існувало, окрім дяка та академій ЛИШЕ ДЛЯ Дуже багатих дворян.
    Медицина в Рос. імпер теж не була доступна простим смертним.
    В СССр будувлося доступне житло.
    Проводилася системна робота по розбудові промисловості.
    В рос імп. було лише кілька заводів.
    Натомість в СССр заводи будувалися тисячами.
    Соц. забезпечення.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

щиро радий за вас. Проте Україна сьогодні навіть не досягла того рівня який був у кінці 80хх в УРСР.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дякую,Абдурахмане,що своєю присутністю в неньці,ви долучились до розбудови такої процвітаючої держави.:give_rose:
    Вам пам"ятники вже ставлять,чи іно б"юсти?
    Якби ще не заваджали забугорні "патріоти",зволочі отакі...:ireful1:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)