Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вона говорила, а Ви про це написала, даючи нам зрозуміти, що якщо працювати так, як в Америці, тут на Україні, то можна стати мільйонером. Виходить тут залишились одні гниляки, які робити нічого не хочуть.:sad:

І ви вирішили перечекати цей період за бугром, поки не помруть нащадки керівників при совку? А де ж ваш патріотизм, про який ви найбільше говорите, чому втікаєте від боротьби?:)

При совку було просто супер.:good: Я працював головним ветлікарем, регулярно отримував 240 рублів зарплати, коли буханець хліба коштував 16 копійок. Почував себе юридично та соціально захищеною людиною, як спеціаліст з вищою освітою, а не бомжом нікому не потрібним.

Мільйонеркою ви не стали, але знаєте, як потрібно працювати. При чому тут сестра, ви пишете від свого імені про її слова і пишете при цьому з підтекстом, наголошуючи. що якби ми тут працювали, як в Америці люди працюють, то були б мільйонерами. Я не хочу назад до Союзу, але я за тим, щоб фінансово-економічні, юридичні та медичні питання /крім політичних/ були відрегульовані хоч би так, як при Союзі або ще краще. Те, що я написав невигідно тільки злодіям, туніядцям та гнилякам.

А як Україна? Патріотизм? Живете і думаєте лише про себе, а хто думатиме про Україну? Критикуєте москалів, прихильників совка, а самі особливо не прогресуєте в плані патріотизму.:)

Шановна, пані Олю! Під нічиє крилишко я ніколи не йшов і не піду на відміну від вас.:) В той час. як ви в Америці пили каву біля телевізора, я був на Майдані в перших рядах, в загоні СВУ. Як буде потрібно, знову піду на передову. Те, що я пишу про совок, як ви називаєте, це не через те, що хочу його повернення, а через те, що зараз ситуація набагато гірша.
    Не розумію, як можна сидіти в Штатах і щось говорити про Україну? Чому ви нічого не пишете, як зараз "класно" на Україні. Видно вам дійсно краще ніж за союзу. А те, що як ви кажете махрові совки мені плюсів понаставляли, то й правильно зробили. Це люди-реалісти, а не балаболи, які самі ледве виживають, а пишуть, що всьо просто супер.:)

Полковник не такий дурак, щоб таке думати. Попри всі його жарти він є реалістом, а не балаболом. І про якісь там стратегічні плани, як ви пишете, в нього навіть думки не виникає. Може скажете, що він і Україну захопити хоче?:mocking:

Щоб вижити, по заробітках їздити я почав при Незалежній Україні. Щоб не тратити багато часу на поїздку поїздом я з друзями за 20 рублів я літаком літев до Москви, щоб придбати літературу по східних одноборствах, фотографії Брюса Лі і т.п.. Нашо мені тоді було заробітків, якщо все, що мені потрібно було, я мав. Єдиний раз - це в 1985 році в складі студентського будівельного загону був в Казахстані. За 1,5 місяця заробив 2,5 тисячі рублів, а це рік роботи ветлікарем. Хоч мені і минуло 52, по фізпідготовці готовий позмагатись навіть з 20-ти річним, так що не треба ля-ля... Спортивну форму підтримував все життя і підтримую по сьогодні на відміну від більшості моїх ровесників. В рожевому кольорі в мене виглядала Незалежність України і думаю, що в кінцевому рахунку воно так і буде, все владнається навіть без патріотів-заочників.:drinks:

Останнє редагування: 8 кві 2013
    • Подобається Подобається x 6
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Через твій ублюдочний,проклятий совдеп,моя дитина приречена вмерти.
    Ненавиджу.

• Подобається Подобається x 2
  3. консультант

Він такий самий мій, як твій. Ромку, твоя дитина народилась і виросла не при совдепі, а в Незалежній Україні, так що совдеп тут ні при чому. Всі претензії до теперішньої України. Можливо при совдепі тобі й проблем не було з лікуванням. Взагалі-то, Ромку,
    я навіть не сподівався, що ти можеш зробити такий примітивний висновок, бо чомусь запам"ятав тебе з іншої сторони. Цікаво, якби я сказав, що через твою теперішню Україну в мене помер батько та 5 родичів, важко хвора мати, спаралізована цьотка, повісилось троє моїх односельчанів, двоє не повернулось з-за кордону з заробітків, а понад 100 сімей живуть на межі не то що бідності, а злиднів?
    Але на відміну від тебе я такого не скажу, тому що знаю, причина далеко не в тому... .

• Подобається Подобається x 3
  4. консультант

І взагалі, на політичні теми так само, як і про голубих більше писати нічого не буду. Не маю бажання писати те, що люди хочуть почути. Привик завжди писати так, як є, а не так як би хотілось, щоб про мене думали. Зрештою, а що дасть те, що я тут напишу? Нічого не дасть крім зіпсутого настрою та нервів. А воно мені потрібно? Відповідаю - ні!:drinks:

5. Romko

Невже важко скласти 2 і 2?
    Про яку незалежну Україну ти кажеш?
    Відколи це вона стала незалежною?
    Може відтоді,як смердячі комуняки вбрались в вишиванки і повалили в церкву слинити хрести?
    Якби не було отої їхньої смердячої пабєди,ми не опинились б на задвірках цивілізації.
    І отой парашний запах лікарень зараз той самий,що в 88-му році(коли вбили мою бабусю).
    І ставлення лікарів те ж,що і тоді.
    І відсутність елементарного,таке ж як тоді.

Якби в нас були думаючі лікарі,а не совіцької школи,що звикли ставити штампи,якби було обладнання(яке в тій ж Польщі є в кожній клініці),ми б не мали стількох років безперервного болю і напруги.
    Та...можна продовжувати і продовжувати...толку нема...ні в чім.

6. консультант

Яка б не була Незалежна, але є, а те, хто в ній заправляє, інше питання.
    Серед колишніх комуняків теж були люди, які робили добрі справи на користь України. Для того, щоб займати вищу посаду, потрібно було вступити в партію. Якби в партії були тільки москалі, то української мови за часів союзу не існувало б взагалі. Так що не обов"язково колишній комуняка - ворог України. Якби не було, як ти кажеш, їхньої смердючої победи, то взагалі виникає питання де були б ми? Можливо в Африці, чи ще десь, на подвір"ї якогось Ганса і чистили б сартир або підстригали нігті представникові вищої раси. На сході було і є набагато більше прихильників совка і комуняків. Чому поступити у ВУЗ там простіше маючи знання при відсутності грошей ніж в західній Україні? Відповідь проста - дволикість. Одне говорять - інше роблять. Скільки раз бував на сході України і в Росії, стільки раз перконувався, що мені там легше спілкуватись і навіть дихати в зв"язку з відсутністю фальші та брехні. Народ прямий, як двері, щирий та відкритий на відміну від більшості наших "маневренних" галичан. Там людина може комусь зробити добро тільки заради добра, в той час, як в нас думають що з того буде мати. Зажиріли одним словом... .:sad:

7. Romko

Не уподобляйся тупорилим совкам.
    В совдепії і жили,як унтерменші.
    А,кому не подобалось - за колючку.
    Або на лікування найпередовішою психіатрією.
    А їх пабєда є тим,чим і є - перемогою вошивого зброду в смердячих портянках.
    Ненавиджу.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Ти знаєш,я і на зоні жив непогано.
    Але,чомусь туди більше не хочу.

• Подобається Подобається x 4
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Не хотіла вже вам нічого доказувати, як і москалям. Але ще напишу. Я нічого нігде не перечікую. Я вже тут живу скоро пів життя. І повертатися не збираюся. А як маєте претензії, чого сюди пишу, то огляніться кого ви захищаєте - москалів, які до України мають таке відношення, як я до Африки? І ви їх називаєте реалістами?

• Подобається Подобається x 1
  9. консультант

Я нікого не захищав і не захищаю, і впевнений, що вони не потребують мого захисту. Що я зроблю, якщо багато моїх висновків співпадають з їхніми. Як так далі піде, буду змушений емігрувати на східну Україну, там мене більше розуміють і дихати мені там легше... .:)

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Кілька моїх дідів воювали проти фашистів в Радянській армії. Повернулись на жаль не всі. І мені дуже непреємно, як за те, що вони мокли в окопах під дощем, неодноразово вступали в рукопашний бій з фашистами, де дивлячись людині в очі, потрібно було встромити в неї штик, чи багнет, а ти називаєш їх вошивим збродом... . Які б вони вже там не були, але життя своє поклали, хоч жити хотіли не менше ніж хтось інший. Як для християнина, чи просто нормальної людини, називати нещасних солдат вошивим збродом, то вже нонсенс... .:sad:

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ностальгія раба за гарантованою мискою щі та батогом парторга.

Попередньо продавши свою душу через комсомол та партквиток.

Мозок головного ветлікаря прийшов до висновку, що 1 грудня 1991 року все моментально змінилося. Йому кафедра "лєнінізма-бандітізма" не довела про те, що є так звана "інертність культури", коли виховані в комсомолі ще довго будуть нищити колись благодатний край.

11. Romko

Одного мого діда закатували совєти в 1941 році.
    Другий загинув в бою з совєтами в 1945-му.

• Подобається Подобається x 5
  12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та краще вже в Суздальщину, середовище твоєї культури. А на Східній Україні вже люди мутовані часом, інколи махають синьожовтими прапорами та горланять "Ще не вмерла...".

13. консультант

Хочеться відповісти..., але Бог тобі суддя!:drinks:

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та за душею нічого підходящого немає. Московська варварська культура майстер виховувати з рабів яничар-мутантів, як це колись робили з суздальців монголи.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот это и есть - настоящий совкизм! Эти прекрасные обороты делают честь достойному выученику советского агитпропа.
    Браво! :rock:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та який там "совкізм". Совкізм - це просто різновид культури "рашен"

Він з таким же успіхом і Ньютона з Піфагором запише в вихованців більшовиків.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну ось бачите, шановне товариство... А ви смієтесь з тушок в верховній раді. Та ті хоч за мільйони продалися. А тут хлоп, галичанин, продався не за цапову душу. Став тушкою. Бо був головним ветлікарем і з головою колгоспу "списували" "здохлих" корів. А гроші пополам.
    Тепер я хоч трохи почав розуміти психологію тушок...

18. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ага ще один забугорний "патріот"

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так ось де поділися корови?! А коровники хто розтягнув?

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Раджу вам досконало вивчити справу, і зайнятись корововодством...;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)