Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви вкрай неуважні.
    Коли я говорив про розумну людину, це стосувалось не Вас, а пана Педро.

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо?

3. VasMT

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну як і вас, я не переймаюся ані трішки.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чого це?
    ось ви своїм руским націоналізмом паплюжите український патріотизм, скіко душа бажає.
    і ніц вам ніхто не каже.
    ну хіба дзеко

6. VasMT

Ви брехло.
    Я не маю жодного відношення ні до російського, ні до націоналізму.

7. MARTINI

Нам збоку видніше. Достатньо навіть глянути, хто лайкає ваші так звані викриття УПА - суцільні нацики

8. VasMT

Ви вкотре збрехали.
    ОУН.

9. MARTINI

Ви забули ще так багатозначно і загадочно додати "і я знаю три причини...."

Ой, кумедний :)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви брешете! Така організація не зареєстрована в реєстрі Міністерства юстиції, значить її не існує!

11. kym

kym Well-Known Member

Аргументи і докази для людей які вміють і мають чим думати. Вам аргументи не потрібні, бо навіть мала дитина в Україні розуміє що політика поділу України на Схід і Захід спроектована владою Росії в Кремлі - ви цю політику підтримуєте і поширюєте зокрема на цьому форумі - це антиукраїнська позиція і крапка. Я не вас переконую я нейтралізую ваші дописи... ви мене ніскілечки не цікавите. І росіян як народ ніхто не звинувачує в бідах України... звинувачуємо владу Росії, яка хоче мати абсолютні впливи на Україну і знову зробити окупацію у новітній формі і через те робить все щоб розвиток України був максимально сповільнений. Росіяни винуваті хіба в тому що обрали собі таку владу.... так само як в 17 році допустили більшовиків до влади.
    Ви послухайте тільки Затуліна і Жиріновського і які ще треба аргументи .... це як приказці ..."що в пяного на язику те в тверезого на умі".

Ви патріотизм - націоналізм не путайте з жидівсько - глобалістським інтернаціоналізмом - який по суті є новою формою дистанційної окупації країн..... І не буде в нас так як в Америці, бо ми не Америка а нація з тисячолітнтью історією .... у нас буде краще

• Подобається Подобається x 1
  12. VasMT

Дай Бог, дай Бог...
    Націоналізм і патріотизм не тотожні. Мають деякі спільні риси, але не більше.
    Так само можна знайти спільні риси між націоналізмом і комунізмом, націоналізмом і інтернаціоналізмом...
    Але стверджувати на цій підставі, що ці ідеології тотожні не можна.
    Тому давайте патріотизм окремо ,націоналізм окремо, глобалізм окремо...
    Ну і тим більше, не приплітаймо туди якусь окрему етнічну групу.

13. MARTINI

Власне, в чому різниця між українським і рускім націоналізмом - українським націоналістом бути не соромно! А рускі націоналісти встидаються визнати, що вони такі є. Принаймні на цьому форумі купа апологетів рускава міра, відверті українофоби просувають тут свої ідеї, але разом з тим жоден відкрито не заявить - я рускій нацианаліст! Дивно, нє?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пофіг.

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, Педро не поїв всієї мудрості на світі. Просто є здорова логіка. Ось добродій Кім провів лінію: з одного боку барикад 78% українців. З другого боку 20% росіян через яких всі біди в Україні.
    Колись Сент-Екзюпері, критикуючи тоталітарні ідеології всіх мастей, казав: давайте осудимо всіх горбатих людей. Бо це через них всі біди. І серед них є злочинці, але більшість з них порядні люди. Це ж можна перенести на критику і росіян і поляків і жидів.
    А що ж українці роблять? Вони всі ангели? Просто монстри росіяни з жидами їм жити не дають? Чи причина десь в іншому?

• Подобається Подобається x 3
  16. MARTINI

то де? В Девоні тікі українці?

17. VasMT

Радіти потрібно, що вони такі
    Фобія ж бо - страх.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Причина в тотальному присіканні Російською Імперією всіх спроб української державності. Після 1917 року в керівництві цими процесами брало участь багато жидів. Так зрозуміло?

19. MARTINI

та чого радіти? Людина щаслива і вільна, коли може вільно називати речі своїми іменами. А від того напевно і озлобленість на весь світ, бо соромно за себе.

От українським націоналістам не соромно, бо вони на своїй землі. А рускій нацик пропихає свої їдеї по сусідніх державах.

• Подобається Подобається x 3
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Спасибо на добром слове - но вы, видимо, пропустили мой пост со сканом аттестата зрелости - с оценками по украинскому языку и литературе. ТАК что случилось это много раньше (в субботу встречались с одноклассниками - в 38 раз со дня выпуска)... :)

Образование журналистов - как я вижу - основано на законах совкового агитпропа.
    Навесить ярык - причем совершенно бездоказательно.
    И начать третировать, основываясь на этих ярлыках. :facepalm:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)