Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

Еее, ні, я б вчинив так само, якби хтось до мене чіплявся, бо гопоту не переношу на дух і за людей не вважаю.

Шкода, що далі не пішло, що придушили вас.

• Подобається Подобається x 1
  2. kym

kym Well-Known Member

Перше - суджу по ваших дописах
    Друге - у віртуальному просторі пишу не персонально вам а вашому віртуальному образу. Який ви собі образ створили такий і є. Так що всі претензії до своєї писанини.

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы можете судить о чем хотите и как хотите, сейчас я буду говорить элементарные вещи - внемлите: 1. как бы вы не относились к моим словам - это не дает НИКАКИХ прав обсуждать, делать публичные выводы и т.д. касательно лично меня, более того это запрещено правилами форума но вам и вашим единомышленникам это всегда сходит с рук - спишем на местный колорит, ответ в моей подписи ...

это не кружок адаптивной психологии, а я не страдаю раздвоениями, поэтому какой в пень виртуальный образ? форум это средство общения как телефон, чат и т.д. вы же по телефону посылаете конкретного человека а не "виртуальный образ созданный голосом" ..

если я буду оценивать вас по вашей писанине у меня пол страницы уйдет на эпитеты и прилагательные, а делать это публично - еще более бестактно и откровенно быдляче - ответ в моей подписи ... вот как то так ...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Піонєри юнниє, голови чугунниє!

Покладання квітів до памнятника вождю

http://youtu.be/oiRc9EbrJmQ

• Подобається Подобається x 5
  5. Robert

Robert Well-Known Member

Да не напружуйтесь :crazy:, а то мозги "сознатєльного товаріща" не витримають:pardon: Ще треба послужить Отєчєству, Ысторык! :crazy:Родіна вас нє забудєт!
    А, ще одне, хильніть краще чарочку :drinks:, може трохи перейде, робота то у вас вредна :))).

6. artobstrel

с чего? и не собирался ...

есть опасность такая, ну свидомитам то проще у них это не возможно ввиду отсутствия объекта перенапряжения ...

опять персональщина? рогуль он и есть рогуль, ему гвоздь в голову забей ниче не поменяется, разве что радиоволны ловить начнет ...

ваши методы для меня не приемлемы ...

работа вредная - ага ... зато учит как с убогими общаться без перенапряжений ;)

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

ладно вам над стариками ржать .... ну не дается вождь ...гы

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Извините за нескромный вопрос. Но по существу..
    Можно ли узнать, какое отношение имеете Вы к Космосу?

8. Robert

Robert Well-Known Member

Воно й видно, та це до кращого;)

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

тоді - до лікаря:facepalm:

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Да-а! Жаль вас, тіко межи рагулями все життя:facepalm:, так і самому не далеко..., ну, ви розумієте. А плюньте на всьо! Приїзджайте до нас на захід, вип"ємо по чарочці :drinks:, подихаєте чистим повітрям, може і все нормується. А до рагулів не вертайтесь, до добра не доведе, шкода здоров"я.

9. artobstrel

??? та не, только тут как в заповеднике ...

будет возможность обязательно съезжу ..

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

11. kym

kym Well-Known Member

Тим гірше для вас. Значить ви як думаєте так і пишете. А це значить що ви займаєте антиукраїнську позицію і ніхто з вами панькатися не буде, будуть називати речі своїми іменами.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Кім, а чим відрізняються москалі від російськомовних українців? По крайній мірі москалі не відреклись від свого москальства, а так звані російськомовні українці відреклись від своєї мови і від всього українського.
    Я вже кілька разів писав, що знав в Львові десь 5 Іванових. Всі чудово розмовляли українською. Мій друг в інституті, Козлов, росіянин на 100%, розмовляв зі мною тільки українською, навіть коли ми перебували в російськомовному середовищі.
    Натомість, всі -енки зі Східної України не вимовили ні слова українською.
    Питанні до вас, Кім. Скільки будемо звинувачувати росіян у всіх проблемах України?

13. artobstrel

антиукраинскую?- - не, антирогульскую - да, дебилонационализм это не национализм, дебилопатриотизм - это не патриотизм ... что ж до называть, будут называть возглавят колонну идущих в на ...

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

топтать флаг купленный в ларьке - ума и доблести много не надо, так поступают конченые дибилы, хотите потоптать заберите у противника - тогда топчите ...

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А кого звинувачувати? Себе? Своє неробство? Ви що - знущаєтесь?
    "Москалі", "русский мир", "п'ята колона" і т.і. - без цього "професійним українцям" нема чого робити! :)

• Подобається Подобається x 3
  15. kym

kym Well-Known Member

Ви можете ще двадцять всяких мудрих слів знайти в словнику, а раз користуєтесь російською то ще більше матюків використати в адрес українців, але це вашої суті не змінить ми і без всяких слів знаємо чого ви варті... ваша політика інтернаціоналізму і советська ненависть до націоналізму, який є просто патріотизмом - це залишки російськог імперського шовінізму. Без України Росія периферія Європи і глуха пвініч Азії... от ви свій руский дух хочете на Україні втримати з надією що ще відродиться велика руска імперія аід очередною хитрою назвою чи то нове СеРеСеР чи то якась Великая Таможня чи то ще якась хрень. Не буде того вже ніколи.
    Ви цього вже не взнаєте ніколи сидячи на берегах північного моря. Ви ніколи не почуєте в живу як російськомовний українець в Одесі каже " как меня достали єти москали" .... так що ліпше сидіть там собі тихенько і колупайтесь в чужих зубах.... а ми тут точно знаємо яка різниця між москалем і російськомовним українцем і хто є насправді хто.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ту шмату треба топтати в любому випадку.

---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:27 ----------

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От тільки не треба паплюжити патріотизм своїм смердючим печерним націоналізмом...

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Кім, ви собі не уявляєте, як ваші писання, тут, де ви боретесь з росіянами, чи з "запроданцями" на кшталт мене , чи виступаєте в ролі войовничого атеїста на іншому форумі, як ці писання нагадують кліше Правди і інших комуністичних рупорів часів Брєжнєва.
    Та ж сама риторика, та ж сама відсутність аргументів.
    Для мене москаль -це люди без національності. Так, вони в основному російськомовні. Але, на щастя, більшість росіян не є москалями. Так само мушу з сумом написати, що більшість так званих російськомовних українців ними є.
    Ось візьмімо ваш одеський приклад. Хто перешкоджає вашому добродієві опанувати українську мову і стати двомовним? Яким на наших очах став наш довголітній приятель Дальнєвосточнік.
    І, безпідставно звинувачуючи росіян і інші нації в бідах України, ви провокуєте Василя називати вас нациком. А я не маю ніяких аргументів йому щось заперечити.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І це Вас характеризує як розумну людину. Ми ж бо з Вами знаємо, про що іде мова.
    В.К.Липинський 1926 рік

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кому цього не знати, як одному з найвидатніших поляків - Віктору Януковичу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)