Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

абы не рогуль (с)

где то я это слышал ....

и это .... Йезус! пан мой допыс переписал - Браво! продолжайте в том же духе - [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  2. Robert

Robert Well-Known Member

Да ладно, і так не повірим:mocking:

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Поблєми з пам"яттю? Та-а, в Ысторыків таке буває

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Може хоть так в товарЫща проясниться;)

• Подобається Подобається x 2
  3. kym

kym Well-Known Member

Ще мені найшовся щирий дніпропетровський українець. Ви до українців маєте таке відношення як мавпа до космосу. Бо українці і на Сході і на півдні і в центрі нічого не мають проти Бандери і вишиванку вважають гарним національним одягом і до галичан нормально відносяться... так само як і галичани до східняків нормально відносяться і не вважають їх якимись не такими.А от москалів які ховаються за плечі російськомовних українців ніхто не любить ні галичани ні донеччани ні одесити, бо ви всю смуту на Україні розводите і ведете себе як рускі окупанти, хоча окупація вже скінчилась і ваш час вже вийшов...тільки ви ще цього не зрозуміли

4. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

Він із Миколаєва.

Звідки інформація? Бачили його генеалогічне дерево?

На Бандеру їм плювати, бо вони його ніколи в очі не бачили, та й УПА до тих країв не доходила. А вишиванка - так, національний символ, однак, із нею там ніхто не носиться та й вдягають лише по святах.

А чого нам їх ненавидіти? звісно, є елементи, що про всяк випадок вважають вас усіх, як мінімум фашистами, але таких дуже мало.

Знаєте, перебуваючи на цьому форумі, у мене виникли деякі сумніви з цього приводу чомусь. Мабуть, через те, що якось швидко вішають ярлики (нейтрально відносишся до СРСР - москаль, окупант, манкурт, креол і т.д.; східняк може голосувати тільки за Януковича, вклоняється РФ і не знає української).

• Подобається Подобається x 4
  5. Robert

Robert Well-Known Member

В котрий раз дивлюся на це фото - і просто млію. Наскільки треба бути дебілом, щоб таке встругати. Тут в розрізі показана частина суспільства ( і ця частина репрезентована на форумі), яким пофіг реальність, їм просто треба показати ідола, царя-батюшку, і вони не напружуючи свою єдину звивину в мозку будуть до крови бити поклони кривавому тирану, причислюючи його до лику святих. Це навіть не маразм, це якийсь феномен російської і окацапленої душі.

• Подобається Подобається x 5
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо тут мудрувати? Правило завжди є правилом, не дивлячись на виключення.

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Цікаво все ж, як впливає різниця в мові спілкування. Україномовний совок не може порозумітися з російськомовними совками...

8. kym

kym Well-Known Member

І я про те.... що таких контужених під артобстрілом дуже мало, а смороду від них багато.

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Могу посоветовать (ветка как раз о стране советов ;) ) - метод Жванецкого:
    А оставшиеся не будут вместо обсуждения темы обсуждать участников. :)

10. Bambook

Bambook Persona non grata

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

"Отойді...нє стой" Шо, так смердить шо не можливо встояти поруч?

12. GeneralGubernator

GeneralGubernator Well-Known Member

Горбачевские номенклатурщики, предавшие и разворовашие страну, почти все погибли в 90-е от рук бандитов, а бандиты потом от рук чекистов.

Так будет и с нынешними предателями выводящими на запад активы, если они сбегут на запад, то вдруг окажется, что никому они там не нужны, активы их конфискуют сами западные хозяева как нажитые коррупционно, они сами либо подохнут под забором, либо новая власть русская их найдет и ледорубом зарубит. В лучшем случае они будут там доживать работая официантами, как отыгранная карта.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не уверен...
    Скажем - если я напишу (чистую правду!) о том, что когда мы ждали первенца у жены случилось резкое ухудшение. Вызавли санзадание - и ее вывезли в райцентр вертолетом... Сравнение тогда и сейчас на этом примере - явно не в пользу сейчас. Можно обсуждать - что стало лучше, что хуже. Но я уверен, что сразу появяться несколько "дописувачив" с обычным "совок", "смород"... Полагаете - это "веселит"?

14. artobstrel

опять взялись за изучение моего исторического пути, ну ладно ... пан має освіту демографа? почему то кажется что нет, но тем неменее с выводами лезет, к слову - обезьяны в отличии от профукров в космос летали ...

разумеется вы опросили ВСЕХ украинцев и сделали сей вывод .. шо не? ну разумеется пан просто так придумал, это нормально - кто не в вышиванке тот не - украинец, вы понятия не имеете как я лично отношусь к вышиванкам, бандерам и галичанам, как отношусь к нацюкам и свидомитам - знаете,

только при условии согласия по ключевым вопросам (Бандера, УПА, москалофобия), если мнения не совпадают вы их запишите в москали ...

- о чем я и говорил ... ховающийся москаль ...

если нынешние часы - вашЫ - вас надо срочно ликвидировать для спасения страны ...

что они и делают:
    вот только одна страничка, с другой стороны так легче среди национально оиентированных собеседников опознать рогуля, рогули они думают что их рогуями делают их убеждения, а на самом деле - только культура поведения ...

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Недавно зустрічався з Ігорком Коцюрубою....
    Згадували молодість...
    Нас багато було,приспособленців.

16. kym

kym Well-Known Member

Вас не питали бо ви до українців не відноситесь... крутитесь в своєму малому малому світі і думаєте що завжди так буде -не буде. Двадцять років всяку шваль до влади відправляли, а накінець чистих бандитів... це останнє на що ви спромоглись і слава богу ... напевно так треба було щоб всі зрозуміли як не робити.... самі собі могилу викопали

17. artobstrel

kym,
    чого? и вы кто такой чтоб говорить куда я отношусь?

два раза голосовал за Ющенко на последних за Тимошенко - вопросы? чотна это скажете? это вы за Яныка голосовали это из-за вас такая власть ....

18. Romko

Ave, Europa, morituri te salutant!

19. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

Я вам навіть заздрю трохи, що ви були близькі до того всього, мали змогу щось зробити, приймали участь у всіх ціх акціях та демонстраціях, але не зрозуміло, чому нічого не зробили? Тоді ваше покоління далі отих посиденьок і збіговисьок нічого більше не зробило, саме тому лишаються у сухому залишку лише ваші напади на перехожих у парку, не рахуючи порожніх лозунгів і гасел на майданах.

20. Romko

Скажім,напали на нас,а не ми.
    Ми йшли з якоїсь конференції представників молодіжних рухів,мали значки на лацканах.
    Я розумію,що Ви б підставили гопоті й другу щоку.А ми вирішили відбитись.

Навіть ота акція - "революція на граніті"
    А скільки матеріялів було передано нами в "Меморіал",документів,свідчень.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)