Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Я про "високе" а Ви про техніку ;)

У нас був торгсін, для моряків/китобойців, Каштан для "валютних", та чековий, яким я спочатку користувався з допомогoю знайомих ломщіків, по курсу 2,2-1, а потім і на власні, отримавши чєкі від "матінки"-держави, щоб їй пусто.

• Подобається Подобається x 6
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

....Я не хочу продовжувати тему про "високе" , бо моя жінка на кілька днів полетіла до Ванкуверу ....
    і еротичні сни...мокра постіль- мені не потрібні.
    Тому краще про Совок , техніку і пяних моряків.

• Подобається Подобається x 4
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В Сеероморске подбегает к нам мужик, морсой акой,матерый. грит аглицькою:Козеладо! Кинулись. С Малайзии Чувак, ему и 150 много, короче "Скорая" в госпиталь военный увезла, сказали, что жить будет!

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

аль фиг знает...

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

прошу перекласти.....

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Обещаю, обязательно сделаю.

6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

http://www.youtube.com/watch?v=ThwialsDC8oНіколи не забуду, як на урочистостях, присвячених комсомолу, в нашому училищі, кожна група була зобов'язана приготувати якийсь номер і виступити з ним в актовому залі. Оцей "шлягер" ми вдвох з моїм одногрупником виконували під гітари. Хоч купа часу пройшла, я ще досі можу на гітарі цю мелодію зіграти. Але це не головне. В день коли мали проходити такі урочистості, після першого заняття всі двері, через які можна було вийти з училища, зачинялись і біля кожних дверей повинен був стояти спеціально назначений "відповідальний". Так забезпечувалась 100% присутність в актовому залі. В такі дні навіть курити дозволяли в туалеті, хоч взагалі курити в училищі було заборонено. О дурдом був, нє?

• Подобається Подобається x 5
  7. kym

kym Well-Known Member

Є ще одна версія тих подій.
    http://www.e-reading.org.ua/bookreader.php/106283/Landovskiii_-_Krasnaya_simfoniya_%28Otkroveniya_trockista_Rakovskogo%29.html
    Наскільки вона правдоподібна трудно сказати але має право на існування

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  9. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

10. Patrick

Patrick Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хто такий Хрущов? Один із тих російськомовних рагулів із першого роліка Патріка?

• Подобається Подобається x 3
  12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що? Хрущов був дуже непоганий і спокійний керівник країни. За його що його й виперли хіба...

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Цей "міляга" організував вбивство Степана Бандери, криваве придушення Угорщини,будівництво Бердінського муру, Новочеркаський розстріл і поставив світ на межу ядерної війни...о_О

14. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

Не він це вже вирішував і організовував - він дійсно зміг вивести країну зі сталінізму, і всі державні справи почала контролювати не одна людина. Коли його скидали, він цьому особливо порадувався.

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

У нього руки по лікоть в крові, ще за часи сталінізму... В тій системі порядних людей при керівництві бути не могло.

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Так він же не Господь Бог, щоб самому приймати рішення... У чола він, а рішення приймают всі. Всі пов'язані системою. ТО тільки потім кажуть, що то він зробив те і те... І як для "совєтського" - не на переговори ж йому йти вибачатися з Степаном Бандерою ? Але для радянського він був непоганий.

18. nikmyne

nikmyne Well-Known Member

наш путь будет легендарным!

Что я могу сказать, теперь. Политические события не оставляют сомнений в правильности выбранного нами пути! зло угасает! Темные пути неправды - уводящие душу живую в безвидную пустынь погибели - не для нас!
    Знамя Ленина над нами, строить счастье мы идем...
    Смыл в чем: смотрел я на нашу светлую партию, на нашу дорогую страну. И вдруг понял:
    По Сталинским ходят маршрутам нашей страны поезда! Не узнать страну, строятся новые мосты, дороги. Строительства евро 2012 почти завершены ударными темпами и будут готовы к концу пятилетки. Мосты через Днепр - строятся и будут готовы уже к середине следующей пятилетки.

Но над всем этим, в великолепных чертогах, кои простираются ввысь - равно как и вглубь земли - мрачными подземельями где слышна лишь мощь работающих машин - в этих чертогах, во граде Киеве - сидят наши вожди. Сидят - крепко, не шелохнутся- и враг их не одолеет, и черные завистливые языки западных теней - онемеют от их сияющего величия.
    Моя родная Украина: стоит крепко и в стольном граде во Киеве - слышны песни - и мирные мы люди. И само солнце светит уже по другому - весело и мирно - знать, побывало оно в гостях в Кремле!

хочется сказать дорогим нашим министрам и политикам:Отцы всенародные, вас величаем на празднике светлом и славном, празнике нашей Родины Украины! Неделимой и крепкой!

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ясно, в псіхушку сьогодні провели інтернет :)) :)) Ща підуть перли )))))))))

• Подобається Подобається x 7
  20. Journalist

Journalist Well-Known Member

А що ви думали, люди теж хочуть на форумах посидіти) Кульпарківська розвивається)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)