Світогляд радянських (Сльози за Совком-5)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 22 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не знаю, не знаю...Якщо сестриних корівок вчасно не посмикати за цицьки, то вони ревітимуть;)... Вирогідно, смикання доставляє їм священе блаженство:)...
    І де це я нахвалював чи то ситуацію з житлом сьогодні, чи то з освітою, чи то з медициною!?о_О Щось Ви свистите, таварісч Четвьортий;)...
    Та ні, заплатив за операцію 3000 гривень...Плачу і за рентген, якщо вимагають...Але волів би це робити легітимно, не принизуючи себе і того, хто ці гроші бере...І щоб розцінки були встановлені реальні, за реальні витрати, а не взяті зі стелі... А взагалі-то, до 2009 року я десять років не звертався до лікарів...
    Я не за безплатну освіту...А приклад свого небіжа привів лише в контексті переваг НЗТ (незалежного зовнішнього тестування) перед наскрізь корумпованою системою вступних іспитів, яку повертає Сабачнік...
    І про таке я не писав, бо проблема набагато складніша...Хтось живе набагато краще (навіть з кваліфікованих робітників, якщо має своє житло), хтось і гірше...

Найгірша проблема з житлом...Але не через неможливість її вирішення, а через небажання її вирішувати...Бо дивно виходить, населення скоротилось на 6 мільонів, а житла так і не вистачає...

І проблема малих міст може і повинна бути вирішена, якщо стимулювати податково інвестування в розвиток виробництва саме в них, а не в мегаполісах...
    Ви взагалі читаєте, що Вам постять?о_О Якби читали, то вже б давно таким питанням не непокоїлись;)...
    По-перше, не бачу "дємократічєского рая"...По-друге, не бачу демократії і без рая...І по-третє, перечитайте все обговорення цього питання, може щось і зрозумієте...Бо не можу повірити, що уславлений IQ так заіржавів:)))...

• Подобається Подобається x 4
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Господа! Я ужожу из темы. (Никогда не говори никогда). Не хочу. Жрите друг друга дальше. Будет тихо - приду. Нужен буду - зовите.
    Вам:
    http://www.youtube.com/watch?v=gPqDu7JrOQ8

• Подобається Подобається x 1
  3. NewOdessit

NewOdessit Well-Known Member

:) Это очень похоже на описание обычаев лох-несских чудовищ...

• Подобається Подобається x 2
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 4
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  6. Yarema

І вєчний бой! Покой нам только снится...Сквозь кровь і пиль... Лєтіт, лєтіт стєпная кобиліца і мньот ковиль:)))

• Подобається Подобається x 3
  7. NorthWind

От кого? Или Довлатовская миллионная жительница Таллинна?

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Это хорошо.
    Роддомов и раньше не хватало катастрофически, а сокращение персонала и площадей разве Украину миновало. Моя жена сколько не рожала, всегда от чего то места мало. С начало роддом на 2х этажах размещался, даже был на половину одного этажа, а палаты всегда полны. Теперь ещё дали выбирать где рожать, так в некоторых роддомах, совсем ступор.

---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

А вот это очень даже интересно.о_О

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 6
  11. NorthWind

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Хватит тут людей смешить! А то ещё со смеху родить можно! Даже я Зверева видел один раз - смазливенький такой мальчик. Не всякая девочка так следит за собой!

13. Chaldon

14. Yarema

• Подобається Подобається x 6
  15. Chaldon

Точно не наследие совка, а веяние времени перемен и демократии.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В вашому віці?о_О А я думав, що ви давно вже не того... не в дітородному віці.

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ----------

17. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ну не знаю насчёт заикания - я не слишком "пужливый", но плеваться буду точно.

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Цитирую из заметки на: Этот 94-летний индийский мужчина официально признан самым старым отцом на свете. И он хочет еще детей.
    ---Что же я, хуже индуса, по Вашему? Мне до его возраста ещё топать и топать. Чуть ли не 30 лет.

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

Это ещё что - девочку десяти лет поцеловал Пашка! Сын пару недель назад позвонил и дико возмущался: наша младшая внучка (7 лет) позволила в школе поцеловать себя мальчику. За 10 конфеток! Мы с женой хохотали вовсю, а он очень возмущался! А старшая внучка всё это из укрытия снимала на видео мобильного телефона! Вот таковы нравы современной молодёжи!

Останнє редагування: 16 лип 2011
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Із суботою Вас, товаріщ FourA!
    Вам все вигідно перекрутити.
    Я висловлюю свою позицію, що «безкоштовний гороховий суп», який щоденно роздавали біля пам’ятників совєтським діячам – не викликає у мене ностальгії.
    Так же як і черга до фельдшера (конкретного, до якого кожного «прікріплено»), що безкоштовно помаже зеленкою або дасть пігулку аспірину.

Щодо лікарів – за останні 10 років я звертався лише до вертебролога і стоматолога, яких давно знаю і сам для себе обрав. Без черг, через один прямий дзвінок.
    Іноді страхова компанія частково компенсує, іноді сам плачу конкретні гроші за прейскурантом.

Не розумію, яким хріном я маю любити колишній режим, який ПОНИЗИВ стандарти життя моїх предків і позбавив мене можливості ПІДВИЩИТИ їх за рахунок СВОЄЇ праці у першу половину мого життя?
    Вам, образно кажучи, держава «подарувала» халявне відро з гайками під назвою «Москвич», а в прадіда моєї дружини відібрала власну каретну майстерню.
    Кому я щось завинив?
    Ані я, ані мої батьки «бєсплатную квартіру» не отримали. Все, що вдалося «урвати», вважав ЧАСТКОВОЮ компенсацією заподіяної предкам шкоди.
    Відповідаю за себе. А зміни Ваших «стандартів життя» протягом Вашого життєвого шляху мене не хвилюють.

• Подобається Подобається x 5
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Кто-то в детстве играет во врача. Кто-то в учителя...

А кто-то уже в 7 лет зарабатывает конфетки. :mocking:

• Подобається Подобається x 7
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шановний 4А, в англійців є чудова приказка - there is no such thing as free lunch. Перекладаю довільно - за все треба платити. Держава платила лікарю 100 р., робітнику - 150р. В той час на Заході лікар діставав $10000
    в місяць а робітник 4-5000 в місяць. Так що з того що ви заробили, парт чиновники заплатили і за квартиру (як ви умудрились її дістати з їхніх рук) і за медицину, яку колись наш зам декана охарактеризував "лечишься даром - даром лечишься" а головний кусок положили собі в кишеню і жили "припеваючи". А вас обманювали, що живуть кожний день думкою про вас як вам надати ще більш безплатну квартиру і зовсім безплатну медицину. Можете мені повірити, що таке безплатна медицина, я це знаю можливо краще за інших форумчан.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)