Світогляд радянських галичан

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем D.M., 21 гру 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну,це ж не християнське немовля якесь...:scratch_one-s_head:

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нє, тільки мої друзі "Вас" посадять в тридцятку разом з "ХамоПідром"

:)

3. gryvul

gryvul Well-Known Member

боюсь, мої прогрішення на тридцятку не тягнуть. я вже більше достойний Миколаєва.

Як бачимо, в радянські часи психіатрія була засобом покарання окремих людей. з того часу вихідці з цієї епохи і бояться звертатися до відповідних лікарів. навіть коли дуже треба.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ненавиджу Папістів, моя сімя в Карпатах не зрадила православ'я за майже тисячу років. Із зрадниками християнства навіть не розмовляю.
    Буде тобі сепука ой як буде...

5. gryvul

gryvul Well-Known Member

А ще радянські галичани, коли приймуть десять дека, дуже про релігію, про мову, про неньку-Україну люблять поговорити. І такі сміливі, що аж смішно робиться...

• Подобається Подобається x 2
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Звичайно. Особливо "Гуцули" з не вирішеним анальним "вопросом".

Спатки. Па-па. Хай тобі Папа-Римський присниться яко любовник. :)))

Навіть три. :))):))):)))

:haha:

7. gryvul

gryvul Well-Known Member

Інтелектуал і дотепник! Якби не знав нормальних людей, то подумав, що всі, хто проти іншої конфесії виступає - такі-от. Атмосфера постійного переляку і психічного роздвоєння в галичан таки впливала на окремі особистості. Але така ситуація траплялася по цілому СРСР...
    Правда, деякі суперідейні партійні після незалежності повтікали в інші країни і тепер суперпатріотами чи дуже релігійними стали. у ветеринарці колись був викладач, який пару з релігієзнавства починав і закінчував молитвами. А залік у нього можна було здати, якщо 10 заповідей знаєш...

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Є Ви праві... Єх.

Але всетаки скажіть коли саме ваша сім'я персонально продала душу цьому блядуну Папі Римському. В якому саме століттті. )))) :)))

І за скільки? За звичай полякам за дорого не продавались. Пів ґроша? Чверть ґроша? Може тілько восьма? :)

Не стидайтесь. Кажіть правду...
    :)

9. gryvul

gryvul Well-Known Member

Після останнього допису бачу, що вам треба професійно мастурбацією займатися. Благо - папа не забороняє. А що сталося? грошей на повію забракло, а в борг не працюють, імперіалісти прокляті?

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

У продажного папіста нема арґументів і як завжди купа претензій до церков які лжепапаримський продав за 30 злотих - іуда римський...

Іґлу Маш?

Останнє редагування: 23 гру 2008
  11. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А "лікарства" не пробували від такого стану,там настійку із сакури,або примочки із хризантем,бо шкода,як ви ся мучаєте.

12. Ворон, я вас не понимаю. Вы говорите, что ненавидите христиан, а у вас на аватаре икона. Я так и не поняла, в кого вы верите. Или вы сектант?

• Подобається Подобається x 1
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Рибцю, ви не додивилися... То ж ікона Путіна. :haha:

• Подобається Подобається x 5
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

моя бабця на радянську владу пропрацювала, ну, може, пару хіба років...
    в партії не була, і навіть, здається, в комсомолі не була...
    але ссср їй подобався... :pardon:

:mocking: правда вже у "наші часи" голосувала за уна-унсо... :)))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)