Світоч vs Nestle

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Ука, 4 вер 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

дійсно... нєчасто...:)))

• Подобається Подобається x 3
  2. приємні спогади, нє?
    І риса гарна: піти в гості, де вас приймуть, пригостять, а потім вийти і господарів обсирати

• Подобається Подобається x 4
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Я же тогда даже представить себе не мог, что конфетки того....
    Не того....
    Если бы я ТОГДА знал, то ни в жисть не ел бы!
    А хозяев мы очень даже уважали.
    Не с пустыми руками приходили - кто кинескопчик принесёт, кто карбюратор от автобуса, а кто и гирокомпас для самонаводящихся ракет (папы на соответствующих Львовских заводах работали)!

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То значить Ви про себе писали? :)))

--
    В нас теж сусідка на Світочі працювала. Ми об'їдались фазаном :nyam2:

5. bora

bora Well-Known Member

Подивіться якісь програми про якість продуктів від Захисту прав споживачів і т.п. Звісно страхів не обберешся, але відсотків 40 завжди, за будь-яких перевірок будь-якого виробу - це нормальна продукція. І не тре казати тому, що ВСЕ Г, бо так ми далеко не заїдемо. Тре віддавати перевагу кращому. Для того створюємо і чорні списки, для того і ділимось, що якісного купуємо.
    А коли я бачу як купують зафарбовану копченку чи солодкі води... Певно потім як печінка розлізиться людина вже на всі продукти сваритиметься.

6. Summer

Summer Well-Known Member

згадала були такі цукерки, смакота, я завжди фантики збирала від всіх світочівських цукорків, але фазан, був самий гарніший - якшо не помиляюсь жовтий-світло жовтий фон і фазан такий гарний намальований синій з довгим хвостом :)

• Подобається Подобається x 7
  7. Summer

Summer Well-Known Member

от нині купила новий шоколад світоч - чорна упаковка, золотими буквами пише Світоч, висока якість з 1882 року, в середині фольга золота, сам шоколад має на квадратиках вибитого лева, і дуууже смачний -купувала чорний, правда чи надовго?:)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

то дата виготовлення, а не якість... яка там якість...

• Подобається Подобається x 2
  9. Summer

Summer Well-Known Member

ну так пише на упаковці :) я ж процитувала, але смачний :) та і ціна 7 грн з копійками...ше був з горіхами і молочний, і пористий, але я люблю просто чорний:)

10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

на мій смак - не так, щоб аж дуже, але в порівнянні з десертним й особливим дійсно незле

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Може, поліпшилася якість? Приїду - теж куплю :)

12. shaleiko

shaleiko Member

"Львівська кондитерська фабрика “Світоч” оновила вигляд своєї продукції – змінила форму та дизайн обгортки шоколадних плиток, і доповнила асортимент новим смаком – “Молочним шоколадом з чорничним йогуртом”. Також змінилися обгортки усіх вагових цукерок, крім “Зоряного сяйва”.
    Також фабрика змінила у жовтні вигляд цукерок у коробках, а пізніше випустить новий продукт із цієї серії – “Світоч Ексклюзив”.

У планах “Світоч” і випуск екстрачорного шоколаду в 2010 році. “У наступному році в “Світочі” з’явиться екстрачорний шоколад.

Асортимент шоколадних плиток “Світоч”, який було доповнено новим «Молочним шоколадом з чорничним йогуртом», налічує відтепер 12 найменувань продукції.

Ось такі от справульки відносно теперішнього Світоча! Мабуть керівництво компанії таки повертає поступово нам призабуті традиції Світоча! :)

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Розширення асортименту ще не означає повернення попередньої якості...
    але так б хотілося:)

• Подобається Подобається x 5
  14. Summer

Summer Well-Known Member

а я вже нині спробувала :good:, добрий ,смачний! поки добрий, а там побачимо....

• Подобається Подобається x 3
  15. Kalina

Kalina Member

А моє дитинство пройшло біля Світоча, як згадаю як колись коли привозили патоку в машині діти всі в черзі стояли з стаканчиками, так смачно було :good: а цукорки Сузір"я, Грильяж і Метеор по 3 штучки, ням-ням, зараз вже такого немає:cry::cry::cry:

16. dana

dana Member

У мене мама працювала на "Світочі" 30 років.Цукерки і шоколад в моєму домі були завжди і смак цих солодощів це солодкий спогад про дитинство.Дійсно лише спогад, бо такого смаку не знайдеш тепер ніде.Ніколи "Світоч" не стане таким,як колись, тому що складники тепер не ті, сировина замовляється за кордоном, а "підтримати" вітчизняну сировину, вибачте, не по кишені.
    Коли "Світоч" викупило "Нестле", сталися кадрові зміни:робочу силу замінюють комп"ютерними технологіями.

• Подобається Подобається x 5
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Коньяк тоже?

18. dana

dana Member

І кон"як, і спирт, і масло...:)

19. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

До якості продукти ці зміни немають жодного відношення. Лише сировина з якої виготовляють продукт для ВНУТРІШНЬОГО ринку. На ескпорт роблять добрі цукерки. Лише ви їх в Україні не купите.

20. Summer

Summer Well-Known Member

спробувала я то Сяйво, думала та то ж як колись Золота нива... ніяка то не нива :crazyc: шось м'яке таке всередині, одним словом 60 грн ні за що....

а де твій аватар? :)