приємні спогади, нє? І риса гарна: піти в гості, де вас приймуть, пригостять, а потім вийти і господарів обсирати
Я же тогда даже представить себе не мог, что конфетки того.... Не того.... Если бы я ТОГДА знал, то ни в жисть не ел бы! А хозяев мы очень даже уважали. Не с пустыми руками приходили - кто кинескопчик принесёт, кто карбюратор от автобуса, а кто и гирокомпас для самонаводящихся ракет (папы на соответствующих Львовских заводах работали)!
Подивіться якісь програми про якість продуктів від Захисту прав споживачів і т.п. Звісно страхів не обберешся, але відсотків 40 завжди, за будь-яких перевірок будь-якого виробу - це нормальна продукція. І не тре казати тому, що ВСЕ Г, бо так ми далеко не заїдемо. Тре віддавати перевагу кращому. Для того створюємо і чорні списки, для того і ділимось, що якісного купуємо. А коли я бачу як купують зафарбовану копченку чи солодкі води... Певно потім як печінка розлізиться людина вже на всі продукти сваритиметься.
згадала були такі цукерки, смакота, я завжди фантики збирала від всіх світочівських цукорків, але фазан, був самий гарніший - якшо не помиляюсь жовтий-світло жовтий фон і фазан такий гарний намальований синій з довгим хвостом
от нині купила новий шоколад світоч - чорна упаковка, золотими буквами пише Світоч, висока якість з 1882 року, в середині фольга золота, сам шоколад має на квадратиках вибитого лева, і дуууже смачний -купувала чорний, правда чи надовго?
ну так пише на упаковці я ж процитувала, але смачний та і ціна 7 грн з копійками...ше був з горіхами і молочний, і пористий, але я люблю просто чорний
"Львівська кондитерська фабрика “Світоч” оновила вигляд своєї продукції – змінила форму та дизайн обгортки шоколадних плиток, і доповнила асортимент новим смаком – “Молочним шоколадом з чорничним йогуртом”. Також змінилися обгортки усіх вагових цукерок, крім “Зоряного сяйва”. Також фабрика змінила у жовтні вигляд цукерок у коробках, а пізніше випустить новий продукт із цієї серії – “Світоч Ексклюзив”. У планах “Світоч” і випуск екстрачорного шоколаду в 2010 році. “У наступному році в “Світочі” з’явиться екстрачорний шоколад. Асортимент шоколадних плиток “Світоч”, який було доповнено новим «Молочним шоколадом з чорничним йогуртом», налічує відтепер 12 найменувань продукції. Ось такі от справульки відносно теперішнього Світоча! Мабуть керівництво компанії таки повертає поступово нам призабуті традиції Світоча!
А моє дитинство пройшло біля Світоча, як згадаю як колись коли привозили патоку в машині діти всі в черзі стояли з стаканчиками, так смачно було а цукорки Сузір"я, Грильяж і Метеор по 3 штучки, ням-ням, зараз вже такого немає
У мене мама працювала на "Світочі" 30 років.Цукерки і шоколад в моєму домі були завжди і смак цих солодощів це солодкий спогад про дитинство.Дійсно лише спогад, бо такого смаку не знайдеш тепер ніде.Ніколи "Світоч" не стане таким,як колись, тому що складники тепер не ті, сировина замовляється за кордоном, а "підтримати" вітчизняну сировину, вибачте, не по кишені. Коли "Світоч" викупило "Нестле", сталися кадрові зміни:робочу силу замінюють комп"ютерними технологіями.
До якості продукти ці зміни немають жодного відношення. Лише сировина з якої виготовляють продукт для ВНУТРІШНЬОГО ринку. На ескпорт роблять добрі цукерки. Лише ви їх в Україні не купите.
спробувала я то Сяйво, думала та то ж як колись Золота нива... ніяка то не нива :crazyc: шось м'яке таке всередині, одним словом 60 грн ні за що....