Це різні речі - ручна робота і масове виробництво. До того ж, у нас в Києві світочівські ручної роботи цукерки не продають. З іноземних люблю лише рафаелки, від інших не в захваті. Про американські взагалі мовчу.
ручна робота - то півники з цукру на паличці? Взагалі то Світоч ста схожий на глину, тому давно перестав його купляти
з дитинства обожнюю, завжди малою просила "купіть мені фельо", бо не могла їх вимовити але тоті цукерки виходять не дешевше як 2 грн за одну... то зїсти 5 тотих цукерок чи дві по 5 грн... коли сидиш в хорошому кафе і попиваєш ароматну вишукану кавусю.. то до неї хочеться якогось вишуканого оригінального цукерка це щось типу ритуального чаювання в Китаї... хоч я страшно люблю солодке, в такі моменти багато не хочеться...
Вони не винні ..... вони просто тим усім керують, під наглядом "старшого брата". НЕстле треба той Світоч як "рибе зонтік" тому на фабриці вже давно збудували цех Торчину на якому роблять курячу отраву-приправу. У великих планах перейти на виробництво кави або принаймі її тут фасувати. Буде працювати лише один цех на цукерки (вафлі) все решта що завгодно тільки не шоколад. Бо цукерки збиткові. Ну яка людина при здоровому глузді купить "оце". Ринок для Світоча давно втрачений і НЕстле на це байдуже. Вони прибрали конкурента який займав у світовому рейтингу 7 (!!!!) місце і після того як Тавпаш обміняв фабрику на кавярню Фреска, скотилась ВІДРАЗУ на 30-те. п.с. якщо у вас не вистачає грошей на якісний шоколад, краще його не купляти взагалі. Для здоровя краще.
щось не дуже вірю, що Світоч підніметься на той рівень, що раніше.... колись дійсно був смачний шоколад... до нестле, а зара справжній пластилін, тільки купую 70% чорний нестле він ше більш-менш, а то все.... ніяке... ромашки, білочка, карпати - соя... де ананасні поділись, чорнослив в шоколаді з горішками,стріла, жарптиця, спартак, бутилочки? колись ромашки тільки на експорт йшли - дефіцит був, а тепер то все не те.... хоча ще маю надію спробувати шоколад такий як в дитинстві - справжній!
Езжайте в Штаты,в район какой то славьянский, там куча нашего товара, даже кефир в бутылках, как в союзе)
У нас по сути ничего не осталось нормального, любой продукт начиная от хлеба кончая мясом, колбасами и т.д Это бизнес, деньги-деньги, уже все давно забыли про качество и здоровья людей! Сам выращивай - сам кушай, тогда не будет никаких проблем!
У нас НЕ ПРАЦЮЮТЬ контролючі органи які мали би заборонити продукцію Світоча, РОшена і т.п. За те що виробляє наша фабрика за кордоном "садять на кол". Продукція НЕстле яка вироблена "ТАМ " і у нас це речі не до порівняння. Політика Нестле проста, у країнах третього світу можна на такі речі як якість не зважати. На їх думку тут живе бидло третьосортне яке і це "схаває". Згадати хоча б не давній скадал з отруєнням дит. харчуванням у Китаї зі смертельними наслідками.
Думаю, що цукерки Світоча спаскудились тому, що при їх виготовленні почали використовувати дешевші гірші замінники. Думаю так після того, як почала звертати увагу на продукти в Польщі. От порівнювала колись 2 молочні шоколадки різних фірм. Та, що була трохи дорожча, містила більший % шоколаду, молоко, а дешевша - молоко в порошку і всякі Е. Цукор замінюють значно дешевшим аспартаном. Звідти і смак відповідний - то дешеве смакує як мило. Колись в нас вдома був тільки Світоч. Масово. А зараз більшість від Рошену.. Та і на полицях меншає Світоча.. Сумно..
червоний мак Рошена кращий за світочівський. Та просто ніхто там на Світочі про смак не дбає. клепають план і все. над рецептурою тре працювати постійно, а не просто здешевлювати інґрадієнти замінами на трутку.
Когда-то, в 70-х, мама моего одноклассника работала на "Светоче". Он жил в начале Маяковского. В его комнате стоял книжка-диван. Если его поднять, то ВЕСЬ ящик был завален конфетами. Я, помню, любил грильяж выбирать. Не часто, но раз в месяц мы почти всем классом к нему в гости ходили. Мораль: ПОЗОР расхитителям социалистической собственности и НЕСУНАМ!!!!
не знала, Полковнику, що Ви - солодкоїжка ! на ну ! мій улюблений чорний шоколад Особливий який був особливий, такий і залишається - нямка !... єдина контрабанда, яку везу.