ну чому не побіжить...краще раз в місяць дозволити собі дійсно якісну і смачну продукцію аніж кожний день їсти не відомо що з невідомо якими добавками.
Сол.5:16 Завжди радійте. 17 Моліться без перерви. 18 За все дякуйте: така бо воля Божа щодо вас у Христі Ісусі.
Почали про цукерки, а закінчується все москалями Мене кілька днів тому пригостили цукерками, я спробувала і подумала: Ну що за гидота? Почитала фантик: Червоний мак Світоч. Ех, а колись...така смакота була...:girl_in_dreams:
Сама особливо за солодощами не пропадаю, але час від часу зїлося б "Зоряне сяйво", "Білочку", "Карпати"...(тут можна перечислювати довго) Смак з дитинства незабутній. Зараз як приїзджаю до Львова, то стандартно з собою назад у Польшу везу понад 2 кг цукерок наших, Світочівських...а смак на жаль не той що колись Зазвичай так і є, коли одна фірма купляє іншу, то кардинально змінюється смак продуктів. Я готова заплатити більше за Світочівськи цукерки, але щоб вони смакували як колись, по справжньому.. яку б тему не прочитала, всюди москалі винуваті...Жах!
Моїми най-улюбленішими були "Гуцульські". А "Ромашку" на побачення приносив такий собі Ромко ой, щось я розговорилась ...
Світоч і справді став паскудним....солодащами то важко назвати...а в п.Тавпаша є непогана кавярня...там цукерки ручної роботи виготовляють..просто фантастично смачні..от лише по 5-6 грн/шт
висока якість має відповідну ціну. так було і буде завжди. І тут або людина готова платити і їсти щось хороше хоч інколи або не купує цього і продовжує "насолоджуватись" "палстиліном" хоч кожний день. Як на мене то краще нічого не їсти ніж їсти що попало хоч воно і дешеве.
якщо про цукерки загалом... я вірю що організму потрбна кава хоч зрідка... чи какао... а от шоколад.. обожнюю його, але вже не від одного лікаря чула, що він не є необхідним... а тим більше той, що зараз виробляють... краще кожен день їсти файного меду... щодо нестле - дійсно смачне, але на по ссилці з ДП на один сайт Укдержстандарту(чи як там), Нестле були помічені у використанні ГМО.. тому після того ніяких баунті і світочів...
Але то щось вони явно "загнули" з ціною ; у Львові можна натрапити на дуже смачні цукерки з Бельгії чи Німеччини, і то коробка таких цукерок буде недешевою, та все ж менше коштуватиме ніж оті поштучні світочівські дива.