Світоч vs Nestle

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Ука, 4 вер 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а карму?:blush:

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_О забув....зараз...;)
    (а вот хренушки а не карма!!!:haha: )

• Подобається Подобається x 3
  3. night

night Well-Known Member

ну чому не побіжить...краще раз в місяць дозволити собі дійсно якісну і смачну продукцію аніж кожний день їсти не відомо що з невідомо якими добавками.

• Подобається Подобається x 5
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

от москалі..........

5. Полковник

Полковник миється в бані

Сол.5:16 Завжди радійте. 17 Моліться без перерви. 18 За все дякуйте: така бо воля Божа щодо вас у Христі Ісусі.

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

от... так все... тільки задаю вострі питання, зразу всі звертають увагу на мій підпис...

• Подобається Подобається x 2
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Вы, это...
    Или пытання востри не задавайте,
    или пидпыс смените.....

• Подобається Подобається x 6
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Почали про цукерки, а закінчується все москалями :)))
    Мене кілька днів тому пригостили цукерками, я спробувала і подумала: Ну що за гидота? Почитала фантик: Червоний мак Світоч. Ех, а колись...така смакота була...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 11
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо питання як стояло? чому цукурки погіршилися? І як по-іншому воно сі мало закінчити?

• Подобається Подобається x 1
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

ну так, все логічно :)

• Подобається Подобається x 1
  11. victorys

victorys позитивчик :)

Сама особливо за солодощами не пропадаю, але час від часу зїлося б "Зоряне сяйво", "Білочку", "Карпати"...(тут можна перечислювати довго) Смак з дитинства незабутній. Зараз як приїзджаю до Львова, то стандартно з собою назад у Польшу везу понад 2 кг цукерок наших, Світочівських...а смак на жаль не той що колись :sad:
    Зазвичай так і є, коли одна фірма купляє іншу, то кардинально змінюється смак продуктів. Я готова заплатити більше за Світочівськи цукерки, але щоб вони смакували як колись, по справжньому..

• Подобається Подобається x 10
  12. Моїми най-улюбленішими були "Гуцульські". А "Ромашку" на побачення приносив такий собі Ромко :))) ой, щось я розговорилась ...

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Світоч і справді став паскудним....солодащами то важко назвати...а в п.Тавпаша є непогана кавярня...там цукерки ручної роботи виготовляють..просто фантастично смачні..от лише по 5-6 грн/шт:)

• Подобається Подобається x 7
  14. За такі гроші хай самі їдять, а мені потрібно недорого і смачно.

• Подобається Подобається x 2
  15. Mavpysuk

Інколи під добру каву,яку там готують просто гріх не зїсти добру цукерку...

16. А ПОСТІЙНО що їсти? Отой пластилін?

17. night

night Well-Known Member

висока якість має відповідну ціну. так було і буде завжди. І тут або людина готова платити і їсти щось хороше хоч інколи або не купує цього і продовжує "насолоджуватись" "палстиліном" хоч кожний день. Як на мене то краще нічого не їсти ніж їсти що попало хоч воно і дешеве.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо про цукерки загалом... я вірю що організму потрбна кава хоч зрідка... чи какао... а от шоколад.. обожнюю його, але вже не від одного лікаря чула, що він не є необхідним... а тим більше той, що зараз виробляють... краще кожен день їсти файного меду...

щодо нестле - дійсно смачне, але на по ссилці з ДП на один сайт Укдержстандарту(чи як там), Нестле були помічені у використанні ГМО.. тому після того ніяких баунті і світочів...

19. Mavpysuk

Рибко..я не любитель солодкого..і раз в тиждень можу дозволити собі таке задоволення....

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Але то щось вони явно "загнули" з ціною :nea:; у Львові можна натрапити на дуже смачні цукерки з Бельгії чи Німеччини, і то коробка таких цукерок буде недешевою, та все ж менше коштуватиме ніж оті поштучні світочівські дива. :pardon:

а де твій аватар? :)