Світлофори для сліпих. Кому вони потрібні?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем yasam, 6 бер 2012.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Бачте, а Ясаму мішає, о так.

2. yasam

yasam Well-Known Member

Templar,читайте що пише чоловік:

це повідомлення для людей, а те що є в нас, це звуки для відлякування комарів

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

і наполегливо рекомендую статтю почитати.
    Там теж пише розумна людина, що в нас, аби здешевити подібні світлофори, облднують їх звуковим обладнням після покупки, а нормалні країни купляють подібні світлофори обладнані таким обладнанням на заводі.

3. Templar

4. yasam

yasam Well-Known Member

може і давить: ніхріна не робити, закупити світлофори за смішні гроші по захмарній ціні в документах і побудувати собі дачу і купити лєксуса. Але в основному за дєржаву обідно.

5. Templar

6. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

там же ж також є між повідомленнями оті звуки є -
    Як на мене, ці звуки - дуже хороша річ, не раз буває, що думаю про щось своє, і можу пропустити момент, коли світлофор перемкнеться на зелене світло. На верхньому Шуварі переходити можна "аж" 15с, так що ті звуки повертають до реальності і повідомляють, що мож переходити.

Якшо комусь заважає/неподобається той звук - носіть беруші і всім буде добре. ;)

7. yasam

yasam Well-Known Member

Templar, досить офтопити. Хочеш поговорити - пиши в ПП

8. Templar

Ясам, замітьте, вже не перша людина це радить.

9. yasam

yasam Well-Known Member

коли всі знатимуть правила дорожнього руху,
    бо якщо ви почали переходити дорогу на зелене для вас світло ви мусити її прейти навіть якщо в процесі воно перемкнулось на червони. А те що бидло водії сигналять при цьому це вже питання культури водіїв.

10. Dzintars

я переходила на зелене світло для пішоходів, але за 10 м від самого переходу :redface: - на попередньому не встигла, то думала, що добіжу до наступного. Водії гальмували, тому й не очікувала на це. Але кажу, про те, що навчилася "літати", сама винна цілком і повністю. Мене це навчило не переходити дорогу де попало, як би не спішила. Суть в тому, що якби на попередньому переходу була ота штука, що шумить, коли мож переходити, я би перейшла там без польотів.

11. yasam

yasam Well-Known Member

дуже дивно і цікаво О_о

12. Dzintars

13. yasam

yasam Well-Known Member

Подорожуйте, побачите:
    [​IMG]http://kto1.ru/images/comments/1348102700_5367.jpg[​IMG]
    І навіть у вічно обпльованих і бідатих негрів є:

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви хочете сказати, що ці всі люди чекають на сліпих? :)

Далеко подорожувати не треба - люди на переходах є і в сусідній Польщі, і уявіть собі, навіть на тих переходах, де є світлофори - справа в тому, що перевести у критичному місці людей вигідніше, ніж ставити світлофор і створювати пробки.

Людина з знаком стоп в місці будівельних робіт стоїть чи не в кожній цивілізованій країні.

А неграм просто дешевше водити людей. :)

15. yasam

yasam Well-Known Member

Ох ці жінки!))

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Ви ж не розумієте основного:
    є світлофори для сліпих в цивілізованих країнах,
    а в Україні їх нема, бо те що є, це гавно склепане на коліні.

• Подобається Подобається x 1
  16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тоді, мабуть, треба купити такі, як в цивілізованих країнах.

Бо ставити людину для того, щоб перевела тих декілька сліпих - нерентабельно.

А сліпі відсунуті на межу суспільства.

17. yasam

yasam Well-Known Member

ви не знаєте по чому в нас світлофори!

а де твій аватар? :)