Templar,читайте що пише чоловік: це повідомлення для людей, а те що є в нас, це звуки для відлякування комарів ---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ---------- і наполегливо рекомендую статтю почитати. Там теж пише розумна людина, що в нас, аби здешевити подібні світлофори, облднують їх звуковим обладнням після покупки, а нормалні країни купляють подібні світлофори обладнані таким обладнанням на заводі. Нарікали на мене модери що я нічого не читаю тільки пишу, а колоду в свому оці не бачать
може і давить: ніхріна не робити, закупити світлофори за смішні гроші по захмарній ціні в документах і побудувати собі дачу і купити лєксуса. Але в основному за дєржаву обідно.
там же ж також є між повідомленнями оті звуки є - Як на мене, ці звуки - дуже хороша річ, не раз буває, що думаю про щось своє, і можу пропустити момент, коли світлофор перемкнеться на зелене світло. На верхньому Шуварі переходити можна "аж" 15с, так що ті звуки повертають до реальності і повідомляють, що мож переходити. У мене був випадок, коли "провтикала" момент, як сбуло зелене світло, і вирішила дорогу перейти далі. Оскільки я спішила, а світлофор перемкнувся швидше, ніж дойшла до наступної зупинки, вирішила перейти швидше. Всі водії пропустили, крім одного. Диво, що я ціла лишилася. Сама винна, знаю, але якби отака штука була на тому світлофорі - перейшла би вчасно і без "приколів" Якшо комусь заважає/неподобається той звук - носіть беруші і всім буде добре.
коли всі знатимуть правила дорожнього руху, бо якщо ви почали переходити дорогу на зелене для вас світло ви мусити її прейти навіть якщо в процесі воно перемкнулось на червони. А те що бидло водії сигналять при цьому це вже питання культури водіїв.
я переходила на зелене світло для пішоходів, але за 10 м від самого переходу :redface: - на попередньому не встигла, то думала, що добіжу до наступного. Водії гальмували, тому й не очікувала на це. Але кажу, про те, що навчилася "літати", сама винна цілком і повністю. Мене це навчило не переходити дорогу де попало, як би не спішила. Суть в тому, що якби на попередньому переходу була ота штука, що шумить, коли мож переходити, я би перейшла там без польотів.
Подорожуйте, побачите: http://kto1.ru/images/comments/1348102700_5367.jpg І навіть у вічно обпльованих і бідатих негрів є:
Ви хочете сказати, що ці всі люди чекають на сліпих? Далеко подорожувати не треба - люди на переходах є і в сусідній Польщі, і уявіть собі, навіть на тих переходах, де є світлофори - справа в тому, що перевести у критичному місці людей вигідніше, ніж ставити світлофор і створювати пробки. Людина з знаком стоп в місці будівельних робіт стоїть чи не в кожній цивілізованій країні. А неграм просто дешевше водити людей.
Ох ці жінки!)) ---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ---------- Ви ж не розумієте основного: є світлофори для сліпих в цивілізованих країнах, а в Україні їх нема, бо те що є, це гавно склепане на коліні.
Тоді, мабуть, треба купити такі, як в цивілізованих країнах. Бо ставити людину для того, щоб перевела тих декілька сліпих - нерентабельно. А сліпі відсунуті на межу суспільства.