Ви зрозуміли, що написали? Ви самі собі кажете зворотнє! Вони вже є, ті світлофори! Але ж Вам вони заважають стояти на зупинці? то кому і з чого треба почати?
модератори сплят??? так, і цим я від чиновників відрізнаюся: не говорю про загальне не роблячи нічого, а говорю про конкретне що мені болить, при тому з позитивними наслідками, інакше чому б сліпі просили попри звукові сигнали перевести їх через дорогу
хоча б так бо слідуючи вашій логіці ви ж так само думаєте: хай собі відмивають, зате світлофори зі звуком, коли пишите віткати були, є і будуть? Нема до чого вчіпитися, чіпляємося до слів???
а якщо це не потрібно сліпим, принаймні тим яких я зутрічав, то куму воно потрбіно - сліпим яких я не зустрічав??? ---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ---------- так само як і нові маршрути - кому вони потрібні як не людям а якщо вони людям не потрібні то для чого вони ---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- І дуже цікаво порівняти з маршрутами. Таки хтось в департаменті транспорту розумний є, тому ВЖЕ потроху ПОВЕРТАЮТЬ старі маршрути, але без шуму, зі збереженням нових номерів, бо ж гроші за розробку заплатили і відкати взяли. Веду до того може і до розуму прийдуть відносно світлофорів
принаймні декількох ...., шкода що не всі сліпі мають компи для сліпих, інакше вони б тут самі написали. І відносно компів, краще б влада сліпих звуковими навігаторами забезпечували, і там через інет і зі світлоформами їх зєднати би можна було, або через блутуз в прямій видимості, і сліпі б в навушник чули лагідний голос: "зелене світло, дорогу можна переходити" ІМХО
От скажіть, чому те, що у цілому світі - звичне, у нас - непотрібне? Чи може, коли буде на переході стояти людина і чекати на свого сліпого, це буде доцільніше витрачання коштів?
воно звичне для відсталих країн і Україна як завжди закуповує те, що розвинуті вже давно викидають на смітник (пластикові вікна, утеплення пінопластом). Ті ж навігатори для сліпих замість звукових світлофорів краще б купляли ---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ---------- зараз хтось точно скаже що на всіх не вистачить, але якщо взяти суму скільки коштує система одного звукового світлофора разом з віткатом, то за ту суму можна купити 100 навігаторів по собівартості ---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ---------- + Un.Known,мала б знати, бо знає про держ структури, що створюются черги на отримання подібних пристроїв, відповідно до наявнсоті чи відсутності родичів, які б могли водити сліпого, собаки поводиря, але це для цивілізованих країн, як не крути
почитай цивільний кодекс, і будеш знати про що мова може по темі писати будеш ато вивчив два слова, і застосовуєш не по призначенню