Відповідь: Карма (Репутація) Мартіні, Ви їздили кваліфікацію підвищувати? Наступний крок - детектор брехні?
Відповідь: Карма (Репутація) Привіт усім! З 1 квітня вас! Гарний подарунок від адміністратора! Класна ідея, Мартіні! :D:D Тільки як ми після отих свиней знову столики із кавою накривати будемо?
Відповідь: Карма (Репутація) Руки зникають після того, як ви редагуєте своє повідомлення. (Або чуже, відповідно до можливостей.) Треба "освіжити" сторінку і все повертається на свої місця.
Відповідь: Карма (Репутація) Ах, а я і забула, що 1 квітня - брехня всесвітня..:D :D А я все за вербну неділю думаю..
Відповідь: Карма (Репутація) Ну, руки зникли лише під моїм ніком, під іншими є. Це щоб сама собі карми не додавала, так?:p :D
Відповідь: Карма (Репутація) OFF: А я хіба заперечувала, що я християнка? І про свято можна згадати, а чому ж ні? До чого тут релігійний фанатизм?
Відповідь: Карма (Репутація) OFF: Можна бути віруючим, та заодно неупередженим стосовно інших віросповідань, і поважати людей вже лише через те, що це сотворіння та діти Божі.
Відповідь: Карма (Репутація) А я вначале подумал, что это жабы и удивился - отчего они такие красные.