не знаю хто така богословська, але таке саме "проскочило" в жіночки коло приймального покою... а ще я наслухався від неї версій: - що то всьо зроблено януковичем, щоб виборців у тимошенко стало менше - що то свинячий грип. - що ніхто ніц не знає, але багато хто щось обіцяє
Пупер, всім відомо, як миттєво розповсюджується чума...Там що, тільки лікарі працюють? А середній персонал не задіяний? Здається, чума не дає таких шансів одужати.
Дай Боже! Дай Боже! Але мене цікавить одна річ. Спалах захворювання в Тернополі співпав з повним відключенням міста від водопостачання на кілька днів для промивки (дезинфекції) всієї системи водопостачання.
У меня теща с тестем вчера ездили на экскурсию по области, организовывал это один из фондов кандидата в президенты, почти бесплатно, сегодня их не узнать, позвонила сама, правда на работу, не выходите на улицу с 16.00 до 18.00 -будут делать санобработку, кто вам сказал - я себе знаю.
про тернопіль взагалі чорт-зна-шо розповідають! угу, я ж про це. я вже не дочекався, то таксі викликав і якраз швидка під’їхала...
Як чутки, Пупер тыж сам стояв в приемном покое, хіба ти не чув що сказав всевишній на нараді, кому - за що - і скільки - о і як
сподіваюся, що вам ніколи не доведеться нікого з близьких везти до лікарні... а якщо доведеться -- я не буду з цього насміхатися, обіцяю.
Цыннизм рассуждений на эту тему отдельных, форумчан перестал быть темой - ни осиновый кол, ни поцелуй без платья не смогут нас отправить туда - Тернополь, где нет воды, она просто отравлена. Там нет романтики, либералов и власти, ни оранжевой и другой, и вина наша, в том числе, а по одной причине - нету двух совестей как и душ одновременно.