Глава Полтавской областной государственной администрации Валерий Асадчев обвиняет премьер-министра Юлию Тимошенко в том, что она сеет панику среди населения в связи с эпидемией гриппа. Об этом он сказал на совещании по вопросам предупреждения распространения инфекционных заболеваний, который проводила Тимошенко с губернаторами. Шкандаль, однако!
А кто-то может прокоментировать сегодняшнюю статистику "атипичного гриппа" 5(пять) смертей с апреля месяца (первая гдето в мае...) это эпидемия ? или на прошлые выборы на народ напялили оранжево/белоголубое ,а на эти выборы напялить решили намордники...т.е. марлевые повязки которые необходимо изготовить самим. "кин-дза-дза" тихо курит в сторонке....
поподробнее плиз если можно с этого места я только что видел как он в нагляк наехал на Тимошенко , предварительно пропиарив ПР я его в жизни не видел и не знал кто таков, а тут на тебе, я пода...[STRIKE]фиг[/STRIKE]ел слегка )))
ни в коем случае! Необходимо начать подготовку стратегического документа о создании государственной интервенционной системы аптечных сетей, которые будут расположены на территориях поликлиник, больниц, лечебных учреждений государственной формы собственности Ну вот, начинается национализация!:ireful::ireful::ireful::ireful::ireful::ireful::ireful:
Здравствуйте, Всем здоровья. Я в прошлую зиму переболел чем- то с похожими симптомами: головная боль, насморк, мокрота, повышенная температура с глюками,кашель глубокий. Никто не говорил про эпидемию. 3 дня активное лечение+ варили бульоны мясные, лапшу, чаю чтоб пропотеть и под 2 одеяла. Держитесь, славяне.
Дуже перекликається з моїми думками... Замовний грип? від себе додам,що Юля.що сидить в одному кориті з Вітям і єнчими і співає з ними в унісон...волаючи до Заходу "Бабла!!!!!" І вибиваючи то бабло в фармацевтичних компаній(видать знайшовся офірний цап з тих,хто там лобіює фармацевтику)...
http://atn.kharkov.ru/newsread.php?id=41381 .... Если соотнести количество заболевших (и умножить его надвое, поскольку к врачам обращается в лучшем случае половина) с количеством умерших, то это подтверждает тот факт, что никакого особо тяжелого (не такого, как в других странах) вирусного заболевания в Украине нет. По данным на утро 2 ноября, официально заболело 200 тыс., умерло 60. Смертность ниже, чем обычно при гриппе.
и вам того же! *drink* так ведь грипп разный бывает. если бы всё можно было лечить чаем с малиной и хорошей парной -- то столько бы лекарств не было. простуда -- да, можно такими методами спокойно лечить, но тот же бронхит, а тем более грипп, -- тут уже не всё так просто.
Ющенко обізвав уряд сліпими кошенятами От же ж...не можу втриматись...:ireful: П'ять років життя і весь президентський термін він витратив на те, що жер, с... і воював з Юлею. На цій війні він втратив усіх своїх соратників, весь електорат, приніс у жертву імідж країни, дискредитував всі державні інституції. І нічого не домігшись, хоче тягнути з собою в небуття всю Україну.
Если бы его война с Юлей была успешной, то многое можно было бы простить, но он же ей наоборот ПОМОГАЕТ своей тупостью:ireful:
Та там..яке їхало - таке здИбало.. Та "епідемія вигідна їм усім. Для Віть це шанс відтягнути вибори. Для Юлі попіаритись. І для них всіх - вибити побідьше бабла.
А война зачем? Вот если бы как раз не воевали, а делали хоть что то! Но кино кончается и "сдаётся мне, джентльмены, что это была комедия" (с)
короче он посоветовал ей не сеять ненужную панику и дать возможность выступить на ТВ компетентным специалистам. а сейчас посмотрела в повторе общение нашего губернатора с ней - был бы он рядом, она б в него запустила чем-то ятжелым однозначно
США готові нададати Україні $200 млн на лабораторію 5.11.2009 09:47 Міністерство оборони США готове надати $200 млн. на будівництво в Україні лабораторії із боротьби з біологічними загрозами. Мінохорони здоров’я вирішує, де розмістити центр - у Київській області чи Одесі. Як пояснив директор Інституту біохімії ім. О.В.Палладіна академік Сергій Комісаренко, у цьому науковому центрі зберігатимуться штами найбільш небезпечних патогенних мікроорганізмів, які викликають такі хвороби, як чума, холера, сибірська виразка та інші. Лабораторія повинна стати центром збору інформації, діагности і боротьби з біологічними загрозами. "Така лабораторія дасть можливість використовувати штами мікроорганізмів, наприклад, для виготовлення діагностичних препаратів, вакцин і так далі", - розповів Комісаренко. За словами вченого, якби референт-лабораторія існувала сьогодні, українські вчені могли точно ідентифікувати штами вірусної інфекції, мали б повну інформацію про природу і розповсюдження грипу. Донором будівництва виступає Агентство Міністерства оборони США зі зменшення загрози. З української сторони проект веде Міністерство охорони здоров’я, яке має розробити план взаємодії з американцями і знайти майданчик під лабораторію. Спочатку планувалося будівництво лабораторії в Києві, але чиновники вирішили не ризикувати і тепер шукають місце за межами столиці. Зокрема, в Мінохорони здоров’я опрацьовуються пропозиції американської сторони щодо розміщення лабораторії на земельних ділянках у Київській області та Одесі. В той же час, Комісаренко підкреслив, що нерозторопність української сторони може спричинити проблеми. "У США наразі навіть розглядають можливість або повністю, або частково відсторонитися від виконання угоди у зв’язку з пасивністю української сторони", - відзначив він. Сума інвестицій, яку таким чином втратить Україна, перевищить $200 млн. delo.ua
Ліпше най самі побудують лабораторію... І кілька рот "зелених беретів" для охорони пришлють... З пулємйотами...