да блин... главное не вдаваться в панику. Именно из за неё ты "достал" арбидол... Люди впрок запасаются и сметают ВСЁ. Иногда в такой ситуации жалеешь что есть Свобода слова.
Разработка отечественной фармаколологической промышленности. Действущее вещество амизон, формулу не высвечивают
) И я тоже.... Вчера так, для профилактики, взяли "лекарство" и оприходовали... опять же для профилактики....:rolleyes:
Ничего ты не знаешь.... Мама уже по аптекам походила и товарнулась... Правда обычными лекарствами- никаких там амизонов не покупала... Говорит , что в аптеках, во всех, полно народу...
Я чувствую-трындец Одессе. Черновцы-Хмельницкий-Винница-Одесса мама. Таков путь мигрирующей вирусной инфекции. Спасайтесь, одесситы-на корабль и восвояси
Епідемія грипу поширюється з Західної України у центральні регіони держави. Про це в ефірі 5 каналу заявив міністр охорони здоровя Василь Князевич. "По динаміці грип рухається до Центральної України і нам треба готувати всю Україну", - наголосив він. "У нас була проблема з ідентифікацією збудника. Він циркулював тільки у Західному регіоні. Різні версії відпрацьовувалися. Зараз маса йде додаткових аналізів, щоб ми не пропустили ще іншу патологію, яка може нашаруватися", - заявив міністр. За словами Князевича, після скасування занять у школах та вищих навчальних закладах на Західній України "є стабілізація процесу". Він також заявив, що дефіцит медичних засобів у аптеках, спричинений надмірним ажіотажем, буде "закритий за пару днів". За словами міністра, Україна звернулася до всесвітньої організації охорони здоровя з проханням допомогти з вакциною проти грипу. "Вона була б дуже доречна для вакцинації центральних та південних регіонів, і особливо наших медичних працівників", - заявив він. Коментуючи проект постанови про свою відставку, зареєстрований депутатом від Партії регіонів, Князевич сказав: "Мене вже тричі відправляють у відставку по тим чи іншим питанням". Він закликав не політизувати ситуацію з епідемією. "Йде дискредитація органу охорони здоров'я, який у надзвичайно важких умовах виконує свої функції. Немає іншого органу, щоб націю врятувати", - вважає міністр. За словами Князевича, "на рівні держави необхідно мати один інститут, одну потужну лабораторію, яка дала б відповідь на всі питання". "Я дав доручення залучити всі медичні ВНЗ, особливо 6 курс, тих, хто може вже бути як лікарі, до цього питання. Безпрецедентним рішенням уряду підпорядковані всі медичні засоби у державі міністру охорони здоров'я", - сказав він. Українська правда
Внимание!!! Только что сын сказал, что на "Молодую гвардию" завезли два автобуса детей из И. Франковска...
Люди добрые, я ваще в вакцины против гриппа не верю. По поводу индийской вакцины-помню был случай гибели мальчика в г.Краматорске, его привили и он умер