Свидомые

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Чернобылец, 25 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. - Я и говорю: по сути - очень неплохие люди! :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Даяна

Даяна Well-Known Member

Якби викладена на першій сторінці ОСЬ ЦЯ ІСТОРІЯ була з точністю до навпаки, а її ОСЬ ЦІ НАСЛІДКИ були не стьобом, що характеризує ситуацію в Україні, а реальністю, я би хотіла побачити - яку би ви термінологію застосували б до таких людей (у Росії) і їхніх нащадків, послідовників, і тих, що у аналогічних умовах ще говорили б про дискримінацію і вимагали двомовності : українець, свідоміт,..... чи ховали б це під виразом "очень неплохие люди!" ??? Тому мені також цікава відповідь на питання Ромка.

Останнє редагування: 1 бер 2010
  3. - извините, по Вашим линкам обязательно схожу если Вы их разместите в одной из МНОГОЧИСЛЕННЫХ здешних подходящих тем - и если моё мнение Вас действительно интересует. Пока же вижу, что Вы пытаетесь замылить тему про украинских свидомитов в стиле "а у вас зато негров линчуют".

Вы вот мне скажите, Даяна: когда свидомиты перестанут ненавидет Россию как государство?
    а) когда она раскается и исчезнет
    б) когда примет государственную программу по удовлетворению претензий свидомитов выплатит всё что есть и исчезнет (а то москали хитрые, если свидомиты их полюбят после начала платежей - платить перестанут!)
    в) Когда примет гос.программу "Прекращаем лезть своими грязными руками в дела соседей", расстреляют пару десятков первых лиц государства за её нарушение (т.е. Россия перестанет пытаться играть геополитическую роль, т.е. развалится и исчезнет)?
    г) Через пару-тройков десятков лет какого-нибудь другого, но ИДЕАЛЬНОГО с точки зрения свидомитов поведения, чтоб свидомит НЕ НАШЕЛ К ЧЕМУ ПРИДРАТЬСЯ...

Хм... А чего это я про свидомитов Вам вопросы задаю? :pardon:
    Вы вот на какой ответьте, пожалуйста!
    Может ли быть такой вариант, чтобы и Россия существовала в прежних границах, и Вы относились бы к ней нейтрально (хотя бы равнодушно)?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Там коменти Ваших єдіномишлєнніков показові....:pardon:

Свідомі,видать...:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  5. Даяна

Даяна Well-Known Member

Це питання треба задавати тим, хто ненавидить Росію або тим, хто вважає себе свідомітом. Стосовно мене, то я про ненависть не писала, а от наведені мною факти з історії українсько-російських стосунків засуджую. Але при цьому не узагальнюю це стосовно усього російського народу.
    У мене особисто зараз особливих претензій до Росії взагалі немає. Росія вже не робить (і не має можливості робити)того, що описано ТУТ. Українці зараз лиш пожинають результати тієї політики, а продовжують її усякі "януковичі", русифіковані хохли, російські свідоміти (громадяни України), що в умовах переваги російського в усіх сферах (крім освіти) волають про дискримінацію, вимагають двомовності, і вважають українців тими, хто зі своїм уставом лізе у їхній (хохло-москальський) город. Ось до таких янучаричів-свідомітів у мене і є претензії.

• Подобається Подобається x 2
  6. - Непонятно, отчего тогда у Вас к ЭТОЙ теме такой интерес. :haha:
    - никто не писал. Вернее некоторые писали , но находятся в бане с формулировкой "не туда попал". И кстати, никто не считает себя свидомитом ;)
    - Вот уж не ожидал! Приятно удивлён, и самое главное, по теме! Пожалуйста, расскажите подробнее о своих претензиях к "янычарам-свидомитам", которые лезут со своим уставом в "хохло-москальский" (это по-галицки "восточноукраинский?") огород. Хотя шутки в сторону, всё достаточно понятно, Даяна. Вас просто беспокоит, что к Вам может быть применено слово с негативным эмоциональным окрасом. Это нормально, и Вас, конечно, никто не может заставить согласиться с термином.

- не "а у вас негров линчуют" а "у вас негров линчевали". Разница что и говорить... :)

7. Даяна

Даяна Well-Known Member

Дивне питання. У людини коло інтересів може бути широке. А у вас чим викликане? Дискримінацією? Чи може вам якісь казли мєшают жить? Чи "вас просто беспокоит, что к Вам может быть применено слово с негативным эмоциональным окрасом" ?

8. - какое, Даяна? Каких только не применяли Ваши соратники по борьбе с историей... Удивите!

9. Даяна

Даяна Well-Known Member

По боротьбі з історією? ЯКОЮ? Цією? Хто приміняв? Конкретно стосовно вас?Нєхарашо! Очевидно їм треба було брати приклад з вас, натякаючи про медичну термінологію (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=600689&postcount=78 ) стосовно певної групи осіб.

10.  
  11. Tanka

Tanka Well-Known Member

"Агенти матриці" взагалі не люблять свідомих (рос:сознательных, осознавших, что они в матрице) та борються з ними усіма засобами аж до фізичного знищення (як це було з парубком в Одесі) , тому що свідомі - це ж пряма загроза Матриці. Закінчиться все сумно, як у славнозвісній трилогії.

12. Даяна

Даяна Well-Known Member

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

негайно вайт кап а то засмокчить .....
    а как это было? его за убеждения выловили ? или все таки подрезали в массовой драке? молодой парень погиб из-за ничего и от того еще печальней ....

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Думаю тут саме місце для -
    Хорватія приєдналася до проекту "Південний потік".
    Тільки засліплені ненавистю до ворогів "свидомые" не бачать розвал їхньої ідеї "втримати" трубу. Північний потік, Південний потік - проекти реалізуються з нарощуванням темпів і залученням нових партнерів. ПАмаранчева логіка щонайменше дивує. По-перше - обгадили ініціативу Яника включитись в проекти, по-друге наполягають на монопольному володінні трубою Україною.
    Хоча хто ж їх слухатиме... Нарулили вже...
    А ось мудрі люди розуміють всю користь для України і в участі в потоках і в консорціумах з Росією і Європою.

15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

О, як Ви проросійськи заспівали..."Чисто" співаєте. :)
    То пропонуєте, щоб українські грошики спонсорували побудову газової труби в обхід України? :crazy: Щоб, наприклад, українські підприємці, які зараз ледве кінці з кінцями зводять, сплачували податки в державну казну, а з тої казни гроші йшли на реалізацію російського проекту, якого на території України навіть і не буде?...Оригінальна у Вас логіка...

16. У мудрых людей всегда "оригинальная" логика, иначе они не отличались бы от обычных.

Вы не улавливаете сути - она в несовместимости позиций по "потокам" и "трубе". Если бы газотранспортный консорциум был создан, то являясь совладельцами "трубы" (и получая доп. выгоды от её функционирования) и Россия, и Европа не стали бы тратить деньги на более дорогую подводную прокладку "потоков", а модернизировали и наращивали мощности уже существующей трубы. И с другой стороны: только возвращением к созданию газотранспортного консорциума можно было воспрепятствовать строительству "потоков" пока ещё некоторые участники колебались, но и этого сделано не было. С третьей: участвуя в "потоках" Украина участововала бы и в управлении ими, обладая всей полнотой информации по ценообразованию, планам и т.д., получая долю в прибылях...
    В итоге: НИЧЕГО (пока).

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я співаю вже давно. З третього класу в шкільному хорі. Проросійськості в моїх співах не більше ніж в ваших проліванскості...
    Це правильна логіка. І не тільки моя.
    Російські проекти - це вкладання грошей в довготривалі проекти, які будуть приносити дивіденти не один рік. І Європа це зрозуміла.
    Питання Вам: Кому буде потрібна ПОРОЖНЯ труба?

18. Gron

Gron тафгай

pukhnastyk-у непереймайтеся;)
    Всі ці "потоки" нічого насправді неварті.
    Це москальский міф, та профанація у змі.
    Важливим, стратегічно, є тільки Набуко.
    Ось проти чого москалі все інше розігрують.
    Ніхто ці потоки не будуватиме, грошей не дасть жодна країна, а у кремля своїх невистачить ще років 200.
    Промови "фахівців" та пм, перед мікрофонами, протоколи про наміри, це гра і не більш.

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Все я добре розумію. :) Йде російський газ по трубах ГТС України - за це має що сплачуватись? Правильно - оплата за транзит газу. Росія вирішила не платити, зробити обхідний варіант. Це буде економічно вигідно Україні? Ні. :) Так і що ж тоді, це українська сторона має ще й допомогти в спонсоруванні такого "проекту" Росії?...
    Питання Вам: А для чого людям, які зацікавлені в розвитку економіки України, робити її ПОРОЖНЬОЮ? А от чи зацікавлені Ви в такому розвитку, то вже інше питання...

20. - гм.. а кто-то вне Украины должен быть заинтересован в её экономическом развитии? о_О Ровно до такой степени, чтобы не создавалась опасность на границах.
    Вы мыслите не экономическими категориями, а категориями "враги-друзья", "Хороший - Плохой - Злой" (с), и ладно бы, но когда теми же категориями начинают мыслить власти - это неперспективно :)

VasMT правильно выбрал ветку. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)