Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Melown

Melown Well-Known Member

Відповідь: Свідки

Може в тому і проблема традиційної церкви?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

навпаки і от чому.

Біблія застерігає, що прийдуть багато лжепророків і скажуть, що говорять від імені Бога (Мт. 7:15; 1Ів. 4:1). Дякуючи Богові, Біблія також пояснює, як викрити цих лжепророків. У книзі Повторення Закону 18:21-22 читаємо, що кожна людина, яка називає себе Божим пророком і яка провістить що-небудь неправильно,- лжепророк. "А коли ти скажеш у серці своєму: "Як ми пізнаємо те слово, якого Господь не говорив?" Що буде говорити той пророк Ім'ям Господа, і не станеться та річ, і не прийде, то це слово, якого не сказав Господь. У зухвалості говорив його той пророк, і ти не будеш боятися його."

За вченням Біблії, одне-єдине лжепророцтво робить того, хто говорив, лжепророком. Враховуючи це, пророцтва Товариства Вартової Башти щодо 1914, 1915, 1918, 1920, 1925 і 1975 років незаперечно свідчать про те, що ця організація - лжепророк, і що нам слід триматися подалі від обманливих вчень Свідків Єгови.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

правильно, якщо вже йдем “не туди”, то хоч сумніватися не будемо.... [​IMG]
    скільки можна постити цитатник?...
    я теж може взяти якийсь, наприклад, в адвентистів та напостити про католиків багато чого....

пс. про антипапу всі досі скромно мовчать.... [​IMG]

4. Melown

Melown Well-Known Member

Про антипапу? Пане Пупере... нагадайте, будьте добрі, напевно я шось пропустив...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

нагадайте, бо я теж пропустив....

6. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Можете навести які саме пророцтва були зроблені в ВБ? Я особисто мав можливість переглянути підшивки ВБ (на італійській мові) але ніяких конкретних дат не знайшов. Більше того, знаю двох так званих "СЄ" котрі у свій час поширювали чутки про те що Армагедон настане "по Їх підрахунках" у 2005 році. Знаєте як відреагувала організація? На зібранні їх попросту запитали: "На якій підставі ви дозволяєте собі робити подібні заяви? Хіба не відомо вам що написано в Мт. 24:36? Свідки Єгови не пророкують, а звертають увагу на пророцтва які уже записані в Біблії і сповняються в наші дні.

Правда. Ісус сказав - По плодах упізнаєте їх. Подивіться кожен у дзеркало. Які плоди приносить ваша церква? У яких справах беруть участь прихожани? Як себе ведуть в колі сім"ї, на роботі, на людях та наодинці? А потім порівняйте з СЄ.

• Подобається Подобається x 1
  7. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Для чого ж тоді Ісус говорить: " намагайтеся (докладайте зусиль) увійти у вузькі ворота, що ведуть до життя"? А Павло в листі до коринтян 13:5каже: "Випробовуйте себе чи ви у вірі? перевіряйте себе що ви є насправді? (Цитую по пам"яті)

Ну до чого ж вам подобається перекручувати миху! Де це ви читали у ВБ про вибрану групу С.? Це Біблія в Откровенні 14:1 говорить про 144 000 котрі з Агнцем і у котрих ім"я його та отця його мають написані на чолах і котрі куплені від землі"!!!

Можете навести конкретний випуск ВБ?
    Ви попросту займаєтеся наклепами!

8. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

На цій гілці прочитав багато закидів та звинувачень на адресу Свідків Єгови та товариства Вартової Башти. Радує, що є і ті хто каже правду або принаймі намагається її пізнати. Правда, що свідки не проповідують в Неті і для цього є вагомі причини. Проте хочеться розвіяти деякі хибні стереотипи встановлені особами типу "мих і со", тому як Свідок Бога Єгови, хочу розповісти трохи про організацію, тим паче, що це не масонський орден, двері на зібрання відкриті для усіх, організація є відкритою і не має ніяких секретів.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно можу. Я можу Вам представити список літератури представників ВВ, які підтверджують написане мною. Докінця дня - подам.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

"По плодах пізнайте їх" - так сказав Ісус. Що до порівняння себе з кимось Ісус привів притчу, як двоє прийшли у храм і один бив себе в груди і казав, що я грішний, а інший порівнював себе з ним і казав: добре, що я не такий, як він. І ми знаємо кому Бог пробачив. Не треба думати, що я вищий, ніж інший.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як це чого? тому що "Царство Небесне здобувається силою".

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

подам літературу.

13. Forpost

Forpost Стоїк

Та я їм залив весь архів Вартової вежі на російській мові думаєш хтось прочитав http://www.megaupload.com/?d=6CEFD5O9

14. Forpost

Forpost Стоїк

а скіко посиланнь на електронні біблії (он-лайн)розмістив,а далі цитують Біблію з потолка, перекрючують Слово Бога

15. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Якщо смерть означає кінець всякого розумного існування у могилі, то кого або що будуть судити і знищувати, якщо нічого не існує і скільки разів можна припиняти своє існування?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є колапсис, на який ще жоден представник ВВ не відповів.
    Людина померла разом з душею, все, нема нічого. Якщо буде відтворена нова людина, то це вже буду не я. Як ідентифікувати, що воскресший - то є я? Тупікова ситуація.

17. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

"Не туди" це куди?

18. Forpost

Forpost Стоїк

та що Ви так чіпаєтесь за то язичницьке вчення про душу,хочете бути кращою за іньших.Написано що всі мають померти ,ще деякі зразу будуть зтерті з бази даних,Деякі знайдуться записаними в книгу життя.Ви ж сама заохочуєте роздумувати над текстом Біблії,а душа стала Вам каменем спотикання,не бійтесь всі помрем і памяті про нас не буде

19. Forpost

Forpost Стоїк

о а Мих боїться що відновлений то вже буде не він ,ну смішно тай годі що діти малі

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

якраз мих не боїться, бо має пояснення, а от як би ви пояснили своє ж тлумаченні? Звідки знатимете, що то Ви, новий Шрек?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)