Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

ех Мих, нє?

2. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

То було про Петра. Гра слів - "піотрус" - камінь грецькою.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А про кого ж ? Про Петра.

4. Олег Оранжевый

А у Вашому пості йшлося про Павла.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді перепрошую, помилився у цьому листі.

Самі розумієте, навіть свято - Павла і Петра є разом.

6. Олег Оранжевый

Розумію_____:)

• Подобається Подобається x 1
  7. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

А що Павло?
    Павло також не ликом шитий :)
    Апостол язичників:bazar:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

????????

9. Олена_ua

Ой, щось не так ???

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені подобається такий підхід....
    спочатку запостити і скромно так сказати: це суб’єктивна думка....
    отримати схвалення традиційних....
    дуже добре..... :y:
    цікаво мені одразу почути: навіщо потрібні літературний редактор, технічний редактор, головний редактор, коректор, якщо це все можу сумістити одна людина?.... [​IMG]

пс. до речі, можливо вам це сподобається: я не довчився.... покинув на п’ятому курсі, бо викладачі деякі “дістали”.....

11. duncan

все “так”....
    все правильно....

12. Melody

Melody Well-Known Member

Ну, в головного редактора - абсолютно інші обов'язки. А ось посади літредактора і коректора дуже успішно може поєднувати одна людина - бачила таке в багатьох львівських газетах. Не кажу за видавництва: з видавництвом книжок справи не мала, тільки з ЗМІ.

Про викладачів тамтешніх я дуже багато чула.

P.S. Пупере, якщо я щось сюди і запостила, то не для чийогось схвалення чи несхвалення. Просто люблю дивитися на проблему під різним кутом зору. Якщо хочете - спеціально для Вас можу запостити критику традиційної церкви (бо, як я вже казала, вважаю, що в критиці немає нічого погано, критика - один із рушіїв прогресу, вона спонукає до змін). Але то хіба на гілці "Критика церкви".

13. Dobryj-Anhel

Dobryj-Anhel Well-Known Member

УМА Біблію не можна трактувати і пояснювати так як йому хочеться. Свідк Єгови твердили, що в 1914 р. прибув невидимо на землю сам Ісус Христос. Повстає питання чи Ісус не є з нами завжди?Але це довга історія пояснювати духове...земне. Таке твердження мало факт. Чи це не проста маленька облуда. Сам Ісус сказав, що прийде видимий для всіх Матей 24,23-31. Може він зробив виняток для СВІДКІВ? Вони це знають.
    МИХ все докладно описав поправляти не треба. Потрібно просто подивитись на фальш в їхньому ученню і все зрозуміло. Фальшу багато мають.
    Ніхто не може комусь заборонити думати по своєму. Але потрібно розрізнювати фанатичне вчення Свідків Єгови і провали в їхніх переконаннях кінця світу і так далі. ...
    Біблію треба читати не так як мені це подобається чи вигідно для мене, групи чи як там назвати. Біблію треба читати так як це вчить вселенська церква із зрозумінням, відчуттям та без облуди.
    Конституційне право маєм на виборах :) добре голосувати і бути зрасковим в усьому, що не шкодитиме країні.
    Боже право говорить: треба втікати від облуди.
    Переконаний я, що зі всіма дасться дискутувати, але із Свідками Єгова не можливо. Чому так? Тому що вони говорять, а інших слухати не хочуть. Якщо з їхньої групи хтось слухає то його зразу вспокоюють і до народу самого непошлють. Мої знайомі були в облуді, але щасливі, що з неї викарапкались. Тепер є гарними християнами ходять до церкви і несуть користь для церкви і суспільства.
    ВИБАЧТЕ ЗА РЕПЛІКУ ЯКЩО когось ОБРАЗИВ.

• Подобається Подобається x 3
  14. duncan

постити не треба....
    тут вже є один, з ким постійно не погоджується пан мих..... це я про себе.... :D
    коректор — це редактор найвищої кваліфікації, а літературний — всього-на-всього людина, яка добре володіє мовою, знає правопис, синтаксис та пунктуацію... :p
    щодо львівських газет — справді, дуже добре видно, що ці посади суміщають.... :D :D :D
    може ви й любите дивитися на проблему з різних точок зору, тільки з ваших дописів не зуважую... [​IMG]

15. Melody

Melody Well-Known Member

Ще побачите. Поки що дописів замало :D

16. Forpost

Forpost Стоїк

винущувач ранніх християн,але не язичник,сендукей якщо не помиляюсь

17. Forpost

Forpost Стоїк

та кого Ви перебуваючи в Краю можете образити,Ви про культ Матки Боски краще розкажіть,і де той культ описаний в тексті польської Біблії

18. Олена_ua

Я мала на увазі, що Павло був посланий проповідувати Добру Новину народам, які на цей час були поганами.

• Подобається Подобається x 2
  19. Dobryj-Anhel

Dobryj-Anhel Well-Known Member

Посланець до загубленого Люду Божого!
    Павло був посланий до поган, щоб голосити добру новину про єдиного Бога.
    В світлі явився йому той кого він переслідував і в світлі Павло залишивсь проповідувати царство боже про яке мріяв ще будучи побожним жидом.
    Ти мрієш про одне, а до іншого тебе кличуть.

Чи це не покликання?
    Так само і з Павлом :)
    Виконував те, що уважав за добре, але Бог для нього мав важливіше :)ПОГАН НА МИТІ.

20. duncan

“про яке мріяв ще будучи побожним жидом”....
    потім він перестав бути побожним?....
    потім він перестав бути жидом?....
    чи одне і друге?...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)